Ha már eladó, akkor nem lehetne a tartalék cucc nálam? Nem az autóból könyörögnék ki mûszeregységet...
Csak láttam, hogy 20ért van minden tartalék cucc és nekem annyit megérnek!

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

Az a gáz,hogy januárban mûszaki.Most addig vagy megcsináltatom a motort és mûszaki de akkor valszeg már megtartom vagy vennem kell másikat.De ahoz meg kellene a pénz.Carina e kihúzva mert nem hitelezhetõ.Annyim meg nincs egyben.bubidisc írta:És nem késõ neked a tavasz? Rágyúrjak a témára? Esetleg részlet és addig nálad van?

Én is carina-t akartam, volt már a családban. Nagy szívfájdalmam, hogy nem lehet. Hasonló okokból mint neked. Próbálj esetleg személyi hitelt.sprintike írta:Az a gáz,hogy januárban mûszaki.Most addig vagy megcsináltatom a motort és mûszaki de akkor valszeg már megtartom vagy vennem kell másikat.De ahoz meg kellene a pénz.Carina e kihúzva mert nem hitelezhetõ.Annyim meg nincs egyben.bubidisc írta:És nem késõ neked a tavasz? Rágyúrjak a témára? Esetleg részlet és addig nálad van?
Pacsker.Ha elviszik a kocsit és nem kell hozzá az alkatrész akkor a tied.Elöbb nem akarom eladni az alkatrészt mint az autót mert ha nem megy el és megtartom akkor kelleni fog.

Pacsker írta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... _l-3380742
Totya!
Ez meg mi? Csak nem Gti van tervben?