Motor, hajtás
- Atanen
- Gyakori látogató

- Autód gyártási éve: 1999
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: G6R
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)
- Kapcsolat:
Hát a 20 szelepes motor szállítását drágállom,csak a sima E9-esbe való kiscsatornás 16v-n gondolkodtam,de utcára az se fontos.Inkább ezt a hengerfejet reszelem meg,de a fékek és a futómű akkor is kell!
- Toyota Starlet P7 és P9 (1E 2E és 4E-FE motorokkal)
- Toyota Carina E (4A-FE és 3S-FE motorokkal) (irodalom van!)
- Toyota Corolla E9 (1C) és E10-E11 (4A-FE és 4E-FE motorokkal)
AE111L G6R a Vadászbékaaa!!! 
- Faternak időközben Prius 2
- OFF Wheeler 8000 Cr-Mo acél MTB
- OFF Merida Kalahari 570 Cr-Mo acél MTB
Nyisd a folytószelepet!Fék?Ne hülyülj!
fanatik-amse.uw.hu
atanen.xfree.hu
- Toyota Carina E (4A-FE és 3S-FE motorokkal) (irodalom van!)
- Toyota Corolla E9 (1C) és E10-E11 (4A-FE és 4E-FE motorokkal)
- Faternak időközben Prius 2
- OFF Wheeler 8000 Cr-Mo acél MTB
- OFF Merida Kalahari 570 Cr-Mo acél MTB
Nyisd a folytószelepet!Fék?Ne hülyülj!
fanatik-amse.uw.hu
atanen.xfree.hu
- CindR
- Gyakori látogató

http://www.importperformanceparts.net/
Szinte minden típusú Toyota motor megtalálható, kompletten, csak hengerfej szelepekkel, vagy hengerfejel együtt minden. Más márka is van. Azt nem tudom, hogy ide is meg lehet e beszélni szállítást...
Szinte minden típusú Toyota motor megtalálható, kompletten, csak hengerfej szelepekkel, vagy hengerfejel együtt minden. Más márka is van. Azt nem tudom, hogy ide is meg lehet e beszélni szállítást...
Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

Milyen póstaköltséget?
Levélként el lehet küldeni egy lemezt.
Én csak arra gondoltam hogy vannak itt olyanok akik értenek az ilyenhez és megnyitok valamit, vagy ilyesmi és már huss nálad is van.
Vagy ilyen nem létezik?
Azért kérdezem mert én hülye vagyok ehez.
Márcsak mert manapság már nem tudok meglepődni semmin.
Amióta a net által kinyílt előttem a világ, azóta kb. igy nézek ki
Tehát ha valakinek van 5lete.....
Vagy dobj egy cimet emailban és küldöm
Levélként el lehet küldeni egy lemezt.
Én csak arra gondoltam hogy vannak itt olyanok akik értenek az ilyenhez és megnyitok valamit, vagy ilyesmi és már huss nálad is van.
Vagy ilyen nem létezik?
Azért kérdezem mert én hülye vagyok ehez.
Márcsak mert manapság már nem tudok meglepődni semmin.
Amióta a net által kinyílt előttem a világ, azóta kb. igy nézek ki
Tehát ha valakinek van 5lete.....
Vagy dobj egy cimet emailban és küldöm
AE82 Gt 4AGE smallport 1987
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009
-
Pacsker
Ha jól tudom vagytok mindketten msn-n.
NEm tudom, hogy teljes cd-s e az anyag. Tibi legkönnyebben úgy tudod megnézni, hogy megfordítod a cd-t és megnézed meddig "más színű" az írott felület. Magyarul látod kontrosan, hogy mennyi adat van a cd-n. Vagy sajátgép, D: -on jobb gomb tulajdonságok és kiírja mennyi foglalt és szabad rajta. Ha nem olyan sok, akkor mehet msn-n is. Vedd fel Medve Tibit és beszéljétek meg
NEm tudom, hogy teljes cd-s e az anyag. Tibi legkönnyebben úgy tudod megnézni, hogy megfordítod a cd-t és megnézed meddig "más színű" az írott felület. Magyarul látod kontrosan, hogy mennyi adat van a cd-n. Vagy sajátgép, D: -on jobb gomb tulajdonságok és kiírja mennyi foglalt és szabad rajta. Ha nem olyan sok, akkor mehet msn-n is. Vedd fel Medve Tibit és beszéljétek meg
- Totya
- Aktív fóruméletet élõ

sziasztok segítségeteket szeretném kérni !
1 gondom van a kocsival már megint:D kezd belustulni pedig néha meghajtom mint singer a varrógépet nem tom mi van vele:S Na most az a helyzet h motort szeretnék cserélni de maradnék az 1,3 nél,csak már megint 2 ee-t szeretnék:) tehát kelene a kábelköteg + a ful motor max45-50ezerig ha tudtok ilyent légyszi szóljatok:)
előre is köszi Totya
előre is köszi Totya

-
Pacsker
Totya! 1 kérdésem van! Miért akarsz mindenáron 1.3-ast? Elismerem jól mennek, de az autód külsejéhez mégiscsak...
Vagy a forgalmi miatt? Szerintem megoldható. És Tibi aztmondta, h nagy valószínűséggel eltörlik januártól a motorszámos nyilvántartást. Tehát nem nagyon fogja érdekelni a rendőröket. Mondjuk ha belegondolsz, eddig se nagyon nézegették.
Vagy a forgalmi miatt? Szerintem megoldható. És Tibi aztmondta, h nagy valószínűséggel eltörlik januártól a motorszámos nyilvántartást. Tehát nem nagyon fogja érdekelni a rendőröket. Mondjuk ha belegondolsz, eddig se nagyon nézegették.
- Totya
- Aktív fóruméletet élõ

őez h eltörlik hát nem tom:S jó lenne 1 1,6 az tuti:D de a forgalmi az visz mindent:D de ha tudnám h eltörlik a motorszámot akkor már most elkezdenék gyűjtögetni szorgalmasan mint 1 kisördög:DPacsker írta:Totya! 1 kérdésem van! Miért akarsz mindenáron 1.3-ast? Elismerem jól mennek, de az autód külsejéhez mégiscsak...
(mellesleg megyjegyzem h van egy 107 km ert futott yaris1,3vvt hengerfejem injektorokkal nem tom h kell-e valakinek)

-
Pacsker
Kiváncsi lennék pár dologra. Gondolom tibi te tudsz választ adni kérdéseimre.
E9-ekkel kapcsolatos.
hatchbackből 1.6osokból készült 4A-F (90, 95??), aztán 4A-F S jelzésű (Le?) aztán 4A-FE 105, 4A-FE Si (116?)
és akkor a 4A-GE-k.
Liftback: 88-90 116 lovasok (ha jól tudom volt különbség a motorokban, de teljesítményben nem)
Hatchback: 88-90 125? vagy abból is volt 115? és akkor az ugyanannyi volt mint az Si?
90-91ig mondjuk mindkét szériából 125Le. Mi a látható külömbség? Azok már a vízszintes bordázott injektorosok? (nem T-VIS)
és készült 91 vége fele 92 eleje fele pár smallportos 137 lovas. Azoknak az injektora a csíkozott? és azoknak nincs EGR-e?
Kicsit össze vagyok zavarodva. Valaki rázzon helyre
Ja igen és Sedanból, ami nálunk van forgalomba gti sose volt? Mert van a belpiacos liftback elejű Sprinter Corolla asszem 1 képet láttam róla talán. Abból volt.
E9-ekkel kapcsolatos.
hatchbackből 1.6osokból készült 4A-F (90, 95??), aztán 4A-F S jelzésű (Le?) aztán 4A-FE 105, 4A-FE Si (116?)
és akkor a 4A-GE-k.
Liftback: 88-90 116 lovasok (ha jól tudom volt különbség a motorokban, de teljesítményben nem)
Hatchback: 88-90 125? vagy abból is volt 115? és akkor az ugyanannyi volt mint az Si?
90-91ig mondjuk mindkét szériából 125Le. Mi a látható külömbség? Azok már a vízszintes bordázott injektorosok? (nem T-VIS)
és készült 91 vége fele 92 eleje fele pár smallportos 137 lovas. Azoknak az injektora a csíkozott? és azoknak nincs EGR-e?
Kicsit össze vagyok zavarodva. Valaki rázzon helyre
Ja igen és Sedanból, ami nálunk van forgalomba gti sose volt? Mert van a belpiacos liftback elejű Sprinter Corolla asszem 1 képet láttam róla talán. Abból volt.