Bocs az elõzõ postért, ingerült voltam más miatt
Nekem tetszik!!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Pacsker írta:Szerintem srácok kukacoskodtok!
A TTE-n gyárilag nincs szélesítés. Elõl van egy másik lökös és hátul egy nagy szárny és kb ennyi az optikai módosítás. Persze meg a nagy TTE kerekek (abból is két fajta).
Az elején meg a "rács" csak matrica. Miért nem mondjátok, hogy jó meg ritka? Ehelyett a kukacoskodás. Nem WRC, hanem sima utcai TTE. És ne én tudjam jobban, hogy az autótokból mi létezett és milyen kiegészítõkkel.
Na
Arra való a fórum, hogy kifejtsük a véleményünket. Véleményem az, hogy az autómon több az ajtó és kevesebb a lóerõ mint szeretném. Nagyon tetszene egy ilyen!
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Pacsker írta:Szerintem srácok kukacoskodtok!
A TTE-n gyárilag nincs szélesítés. Elõl van egy másik lökös és hátul egy nagy szárny és kb ennyi az optikai módosítás. Persze meg a nagy TTE kerekek (abból is két fajta).
Az elején meg a "rács" csak matrica. Miért nem mondjátok, hogy jó meg ritka? Ehelyett a kukacoskodás. Nem WRC, hanem sima utcai TTE. És ne én tudjam jobban, hogy az autótokból mi létezett és milyen kiegészítõkkel.
Na
Igen és ez egy elrondított TTE!
Gyárilag Castrolos matricás, ha a rontást erre értetted. Mivel drágább volt mint a sima (mint amit a videón is láthatunk), ezért az vásárolta meg akinek a matricás jobban bejött.
Nekem sem a kedvenc autóm, csak érdekességként raktam be, mivel limitált darabszámról beszélünk
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Nem tudom. Majdnem azt hittem, hogy Én voltam.
Fehér békáig ok (az enyém tuti nem sedan), és budakalászon is voltam, csak szerdán és 6 körül jöttem el a Zsoltee-tól.
Ki volt az?
Üdv.,
Bú
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
én egy ideje gondolkozom rajta, hogy hacsi-e vagy sem, de aszódon egyhelyben áll egy bukólámpás (sötétebb)kék autó, ami nagyon úgy néz ki. tudunk róla valamit?
kb itt van: maps.google.com 47.650038,19.472344
Nem tudok koordinátákat beütni. Van a térkép jobb felsõ sarkában egy link felirat.
Azzal meg tudod nekünk mutatni. Nincs fényképed róla? Ha bukólámpás, nemhiszem, hacsak nem aranyat találtál
Klubelnök
kép nincs még róla, amikor arra járok, mindig sietek
de ha úgy alakul, mindenképp körbefotózom.
más.
jóapám cegléden találkozott egy ke70-nel, rendszáma megvan, habár nem volt valami kedves a sofõr (nõ), mivel integetésre, meg hasonlókra beintéssel válaszolt...
Az az autó amit belinkeltél nagy valószínûséggel egy A6-os Celica.
Like this:
Azért fotót csinálj róla légyszi!
Az E7 mi volt? Liftback? Netán Coupe?
Lehet a rossz reakció azért volt, mert Apud közeledésének érezte az integetést
Klubelnök
lehet közrejátszik a genetikai kódja is a fogadó félnek...
de az autó liftback volt. mint az enyém, valószínûleg ugyanúgy kislámpás.
és igen, lehet, hogy celica lesz, habár hátsó lámpákról kellene nekem kép, arról megmondom.