bubidisc írta:Admin bácsi ezt nem a saját projekted topic-ba kellett volna írnia???
Kedves"Gyakori Okoskodó"Bú!
Ha adsz rá pontos leírást, hogy a Corolla tulajával történt (sajnálatos) balesetnek a történetének a megosztása hogyan kapcsolódik össze a tulajdonában lévõ Corollának a fejlesztésére, csinosítgatására, tuningolására, ápolására, akkor ezer örömmel átteszem Zsoltee hozzászólását a projektjének a topikjába!
Én nyitott vagyok rá, amennyiben van erre elfogadható magyarázatod.
Zsoltee írta:
Szabber! Vigyázz, mert most kókemény a jobb kezem
Örülünk, hogy szabadultál! A gipszre mikor vésünk kókemény dumáka?
A sztori elég gyenge, de szódával elmegy...
AndrewGL írta:
decaon16 írta:
Lackó írta:Inkább a Cuccos Látogató lenne a jó. Ezt kérném
beállítani.
Parancsolj Gyuluska! Legalább gyakorlom a frissen szerzett admin tapasztalatom!
Éljen a Banánköztársaság, és annak alkotmányos demokráciája
Pár órára nem vagyok résen...
...és tessék!
JÓL VAN KUTYÁK!!!
* szakmai segítség: OFF
* mûszaki info: OFF
* kedvezményes alkatrész: OFF
* klubbos póló: OFF
* autóhifi tesztelés: OFF
* illegál: OFF
... OFF, OFF, OFF
KELL EGY KIS PH-ÉRTÉK???
Holnap megyek a Medikémiába veszek pár száz liter antimon-pentafluoridot és nátrium-hidroxidot!
MINDENKIT SAVAZNI ÉS LÚGOZNI FOGOK!!!
Szabber
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára szullosz 2009 okt. 01, 08:04 pm-kor.
szullosz írta:veszek pár száz liter kénsavat és sósavat!
MINDENKIT SAVAZNI ÉS LÚGOZNI FOGOK!!!
Szabber
Én nem helyettesítenélek semmivel. Szükségünk van rád! De azért mond már meg, hogy fogsz savval lúgozni?
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
elöször savazni fog,aztán ha már nagyon mar,ad neki kis lugot,biztos ami biztos....
ph5.5-re fog mindent belöni...:)
BUBI vagyol te iwiwen?megnéztem a képeket...és ezt hogy tudom én felmatekolni úgy,hogy müszakira vissza is tudjam matekolni?bár müszaki csak 2010 okt lesz...
Pacsker írta:
De azért mond már meg, hogy fogsz savval lúgozni?
Majd azt én megmondom:
antimon-pentafluoridra és nátrium-hidroxidra módosítok!!!
Asszem Chuck Norris is ezzel a képlettel oldotta meg a problémát!
Nem nem. Chuck Norrisnak sosem volt problémája. A Problémának viszont folyamatosan van Chuck Norrisa! Chuck Norris nem ismeri a megoldásokat. A Megoldások viszont ismerik Chuck Norris-t mert Õ mindenre a Megoldás. Még a Megoldást is megoldja!
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)