Mindenről, akármikor, akárkivel
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Remélem tudod, hogy magadnak is be tudod állítani?!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Nekem van egy jó fajta szûrõm. Az enyémhez nagy. Az enyémetgecsa írta:persze,hogy tudom....majd,ha számítógépközelbe kerülöl,akkor dobok valamit..![]()
egyébként szeretnék egy sport-légszüröt,de neten nem nagyon találok hozzávalót...tud valaki segíteni?
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Megy a Halálos fegyver 3. Tele régi Japcsival a háttérben 
Nyami
Nyami
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

- Lackó
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2017
- Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Crossover
AndrewGL írta:Éljen a Banánköztársaság, és annak alkotmányos demokráciájadecaon16 írta:Parancsolj Gyuluska!Lackó írta:Inkább a Cuccos Látogató lenne a jó. Ezt kérném
beállítani.Legalább gyakorlom a frissen szerzett admin tapasztalatom!
Ismételten köszönöm a kedves, és zseniális moderátoroknak az együtt-
mûködést, egyúttal kérlek titeket, hogy a kívánságmûsort fagyasszátok be.
- Zsoltee
- Gyakori látogató

- Autód gyártási éve: 2006
- Autód típusa (és generációja): Avensis
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: Wagon (5 ajtós)
Üdv Mindenkinek!
Köszönöm a jókívánságokat!
Szabber! Vigyázz, mert most kókemény a jobb kezem
Ma hazaengedtek a kórházból (ööö lepusztult halálházikóból). Mostantól itthon lógatom a lábam és tanulok bal kézzel élni. Amúgy kibeb...szottul fáj, állandóan delíriumban tartom magam mindenféle fájdalomcsillapítónak álcázott szerekkel
Sztori: korcsolyázni voltunk Ágival szombaton. Tudom, hülye aki nyáron jégre megy! Bevágott elém egy nagyonkorcsolyáznitudó fiatalember, megijedtem, elvesztettem az egyensúlyomat és pont a jobb könyökömmel hárítottam az esést. Hozzáteszem, hogy éppen csak tudok csúszni a jégen, nem kell azt hinni, hogy titokban hokisztár vagyok az NHL-ben. Vasárnapra többszörösére dagadt a kezem, és irány a kórház. Ott vagy 6szor küldtek vissza a röntgenre, mindenféle lehetetlen pozícióból megnézték a kezemet. Diagnózis: töréses-zúzódásos-ficam. Amikor próbálták visszatenni a ficamot, nem sikerült, mert a csontomra rátekeredett a szalag. Mondták, hogy csak mûtéttel lehet megcsnálni. 2 óra múlva már a mûtõben voltam. Egy nem túl egyszerû 2,5 órás mûtét során mindenféle drótokkal és kapcsokkal visszaállították a rendet. Azóta gipszben van. Ennyi a sztori. Aki kíváncsi még részletekre telefonon, mert nehéz bal kézzel gépelni, és ágyban fekve jobban pihen a kezem.
Üdv:
fél(eszû)kezû Zsoltee
Köszönöm a jókívánságokat!
Szabber! Vigyázz, mert most kókemény a jobb kezem
Ma hazaengedtek a kórházból (ööö lepusztult halálházikóból). Mostantól itthon lógatom a lábam és tanulok bal kézzel élni. Amúgy kibeb...szottul fáj, állandóan delíriumban tartom magam mindenféle fájdalomcsillapítónak álcázott szerekkel
Sztori: korcsolyázni voltunk Ágival szombaton. Tudom, hülye aki nyáron jégre megy! Bevágott elém egy nagyonkorcsolyáznitudó fiatalember, megijedtem, elvesztettem az egyensúlyomat és pont a jobb könyökömmel hárítottam az esést. Hozzáteszem, hogy éppen csak tudok csúszni a jégen, nem kell azt hinni, hogy titokban hokisztár vagyok az NHL-ben. Vasárnapra többszörösére dagadt a kezem, és irány a kórház. Ott vagy 6szor küldtek vissza a röntgenre, mindenféle lehetetlen pozícióból megnézték a kezemet. Diagnózis: töréses-zúzódásos-ficam. Amikor próbálták visszatenni a ficamot, nem sikerült, mert a csontomra rátekeredett a szalag. Mondták, hogy csak mûtéttel lehet megcsnálni. 2 óra múlva már a mûtõben voltam. Egy nem túl egyszerû 2,5 órás mûtét során mindenféle drótokkal és kapcsokkal visszaállították a rendet. Azóta gipszben van. Ennyi a sztori. Aki kíváncsi még részletekre telefonon, mert nehéz bal kézzel gépelni, és ágyban fekve jobban pihen a kezem.
Üdv:
fél(eszû)kezû Zsoltee
CCH vezetőségi tag
'97 Toyota Corolla Hatchback 1,3 Linea Terra ('07-'17)
'06 T25 Avensis Wagon 1,8 Sol Technic ('17-)
'06 T25 Avensis Wagon 1,8 Sol Technic ('17-)
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Admin bácsi ezt nem a saját projekted topic-ba kellett volna írnia???
Jobbulást Zsoltee!
Mikor lehet meglátogatni téged? Ha kell v.mi drága gyógyszer szólj! Megszerzem neked olcsón vagy ingyen!
Matyi!
Hol van a Zsoltee elesett a korival emotikon?

Jobbulást Zsoltee!
Mikor lehet meglátogatni téged? Ha kell v.mi drága gyógyszer szólj! Megszerzem neked olcsón vagy ingyen!
Matyi!
Hol van a Zsoltee elesett a korival emotikon?
Mondtam Én hogy Aderwertert for president!AndrewGL írta:Éljen a Banánköztársaság, és annak alkotmányos demokráciájadecaon16 írta:Parancsolj Gyuluska!Lackó írta:Inkább a Cuccos Látogató lenne a jó. Ezt kérném
beállítani.Legalább gyakorlom a frissen szerzett admin tapasztalatom!
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
ex bubidisc felhasználó