Na beszéltem vele!
Természetesen van vele pár probléma, de szerintem elhanyagolható. Mondom amit megtudtam.
- Tehát kasztni! egyedül a jobb első ajtó sarka rozsdás picit. egyik sárvédő még cserélv is lett, hátsó ívek kilakatolva 1 éve. Motorháztető ami lényeges, egy ici pici horpadás az elején, de minimális ráfordítással kezelhető aztmondta.
- Lámpatestek nem töröttek jó az összes. Beltér. Első két ülés egy lancerban, de visszabusinesselhető, tetőkárpit nem tudják, hogy vették ki, reméljük egyben. Ülések nem szakadtak, egyben vannak. Minden működik.
- Motor váltó. ELvileg semmi olajat nem eszik, nem füstöl pöccre indul, nem folyik az olaj és a 127 lovas. Féltengejek kivannak. Lehet csak az egyik.
- Futómű. Hátsó lengéscsillapítók kivannak lehet elsők is. Rugók jók, fékeknél betétet kell csak cserélni. Ha jól tudom csak a hátsóknál. Hm.. mi van még.
- Ja és a szélvédő sajnos követ kapot, repedt
Ennyi amit tudni kell. Ha van kérdésetek, kérdezzetek bátran, vagy az ő száma: Anisity László 06707724054
Ami nagyon fontos, hogy el akarja adni, le tudtam alkudni 110be

, de talán még lehet egy picit. Azt bízzátok rám.
Vitassuk meg
Összegzem kinek eddig mi kellett és mennyit tud beleadni:
Leskó Geri: első lámpák-ok, féltengely(esetleg enyémből megoldható), első szélvédő-repedt, hátsó rugók ok. 15-20000
Totya: Szárny-ok, hűtőrács, ez Gerinek is kellett, ebszéljétek meg, de nincs baja, első lökös indexekkel-ok 20000
Matyi: Motor váltó-ok (csak a féltengelyek felújítása lesz jó sok mani), beltér ok, remélem az ülést is vissza tudom sírni), hátsó fékek-ok (betétcsere), első lökös nyúlványa-ok (Toyával lebeszélve), toronymerevítő ok 30000 egyenlőre, természetesen később beleadnék még, mivel sok dolog kell belőle!
Paradoxxx: Motorháztető-ok (minimális lakatos munka (pár ezer ft, ha kapcsolat, akkor ingyen), kormánymű ok, srávédők-ok, tetőkárpit kérdéses, 30000
Zoli: Felnik 14esek részletesebben nem kérdeztem. de mindenképp kellenek, mert azon hozzuk haza. Alessio azthiszem. 20000
Egyenlőre ennyi
Andi jelezte, ha én lemondanék a motorról, akkor ő rácsapna.
Tud várni a csóka a huszonvalahanyadikai fizetéssel.
Ha kilóba el tudjuk vinni az nagyon baráti. Gondoljuk meg kinek hogy éri meg. a pénz utána osztogatjhatjuk. FŐleg ha a későbbiekben a karosszériából kéne valami, mert egy ajtó, üvegek nem olcsók. Talán bontás idejéig lehet nálam az autó. Az t megebszéljük, hogy jöjjön haza.
eddig 115000-ünk van rá. Biztos visszalép valaki vagy csökkent az áron. Mit mondjunk? megvegyük? Én látok benne fantáziát, egyedül a féltengely felújítással nem vagyok kibékülve, az nekem még + 40 lenne. ennek ellenére benne vagyok.
Ki mit szól? Fontos! Gyorsan beszéljük meg