Eladó Corolla alkatrészNek

A klub által kiemelt autó hirdetések vagy keresendő járművek, vásárlási segítségek. Internetről, saját forrásból...
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

:)

Naaaaaaa! Csak csak összejön! Akkor 2 hét múlva lesz egy klubos gti-nk? Aztán szépen elosztjuk kinek mi kell, mi mennyi és úgy osztjuk el később anyagiakban is. Én még fizewtnék rá később.

Na valaki jelentkező még? Már csak pár 10ezer kéne.
Totya
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Totya »

Zed Kristianz írta:Jelenleg nem tudok rá félretenni, de ha a felni 13-s volna.... :wink:
hmm.....talán 20e? részemről....
Na jól összejöttünk 8)
20 at nekem is megér a moci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
viccet félretéve nekem kellene a szárny mindenképpen!!! a hűtőrács is, a lökös is kénePacsker: tom h régóta fáj a fogad 1 gti toldatra előre nekem kéne a lökös indexekkel de a toldat nem fontos tehát az lehetne a tied,de ha a műszerfalat megkaparintod akkor odaadhatnád már a mostani km órád :)
na mind 1
20 ezer pízz nálam több sajna nincs :( ha lenne holnap már az egész ótó itt lenne...
Szal akkor már "csak" 100rugó marad fenn: a moci és a futómű fékek stabilizátorok megérnek ennyit sztem . érdemes + fontolni 8)
várjunk várjunk Pacsker20-30 rzgó+
Zed 20 rrugó
paradoxx 30 rugó
sztem anzsi s beszállna már csak a kormány miatt
én 20=
kb 90 -100attól függ :lol: basszus már titta izgatott vok:P jó lenne + kaparintani de ha + van a belseje akkor valakinek lesznek fasza ülései :twisted: mondjuk nekem nem kellenének ,jók azok a "gagyi" Recarok 4 pontos schrott övekkel :lol: :)
Pacsker

Lökös ahogy mondod és a műszerfalamat is megkaphatod, ha ez szép állapotba van. Naaaa :) Egész jól jár mindenki :)

Felhívom Anzsit!

Le kéne stipistopizni! Megmondani, hogy adunk előleget, de nehogy eladja másnak. Hol van nemtudjátok? Meg kéne nézni párunknak. Ha a lábán hazajön az a legjobb!
Pacsker

Felhívom, h komolyan érdekelne minket
anzsel
Visszajáró
Visszajáró
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: anzsel »

sziasztok

Ahogy olvastam a kormanyra régi almomra nem csapott le senki.
Ha az az enyem lehetne akkor persze en is beszalnek.
Szoval engem is szamoljatok.
AE92 gti ( 4A-GE)
Pacsker

Na beszéltem vele!

Természetesen van vele pár probléma, de szerintem elhanyagolható. Mondom amit megtudtam.

- Tehát kasztni! egyedül a jobb első ajtó sarka rozsdás picit. egyik sárvédő még cserélv is lett, hátsó ívek kilakatolva 1 éve. Motorháztető ami lényeges, egy ici pici horpadás az elején, de minimális ráfordítással kezelhető aztmondta.
- Lámpatestek nem töröttek jó az összes. Beltér. Első két ülés egy lancerban, de visszabusinesselhető, tetőkárpit nem tudják, hogy vették ki, reméljük egyben. Ülések nem szakadtak, egyben vannak. Minden működik.
- Motor váltó. ELvileg semmi olajat nem eszik, nem füstöl pöccre indul, nem folyik az olaj és a 127 lovas. Féltengejek kivannak. Lehet csak az egyik.
- Futómű. Hátsó lengéscsillapítók kivannak lehet elsők is. Rugók jók, fékeknél betétet kell csak cserélni. Ha jól tudom csak a hátsóknál. Hm.. mi van még.
- Ja és a szélvédő sajnos követ kapot, repedt :?

Ennyi amit tudni kell. Ha van kérdésetek, kérdezzetek bátran, vagy az ő száma: Anisity László 06707724054

Ami nagyon fontos, hogy el akarja adni, le tudtam alkudni 110be :lol: :lol: , de talán még lehet egy picit. Azt bízzátok rám.

Vitassuk meg

Összegzem kinek eddig mi kellett és mennyit tud beleadni:

Leskó Geri: első lámpák-ok, féltengely(esetleg enyémből megoldható), első szélvédő-repedt, hátsó rugók ok. 15-20000

Totya: Szárny-ok, hűtőrács, ez Gerinek is kellett, ebszéljétek meg, de nincs baja, első lökös indexekkel-ok 20000

Matyi: Motor váltó-ok (csak a féltengelyek felújítása lesz jó sok mani), beltér ok, remélem az ülést is vissza tudom sírni), hátsó fékek-ok (betétcsere), első lökös nyúlványa-ok (Toyával lebeszélve), toronymerevítő ok 30000 egyenlőre, természetesen később beleadnék még, mivel sok dolog kell belőle!

Paradoxxx: Motorháztető-ok (minimális lakatos munka (pár ezer ft, ha kapcsolat, akkor ingyen), kormánymű ok, srávédők-ok, tetőkárpit kérdéses, 30000

Zoli: Felnik 14esek részletesebben nem kérdeztem. de mindenképp kellenek, mert azon hozzuk haza. Alessio azthiszem. 20000

Egyenlőre ennyi
Andi jelezte, ha én lemondanék a motorról, akkor ő rácsapna.
Tud várni a csóka a huszonvalahanyadikai fizetéssel.
Ha kilóba el tudjuk vinni az nagyon baráti. Gondoljuk meg kinek hogy éri meg. a pénz utána osztogatjhatjuk. FŐleg ha a későbbiekben a karosszériából kéne valami, mert egy ajtó, üvegek nem olcsók. Talán bontás idejéig lehet nálam az autó. Az t megebszéljük, hogy jöjjön haza.

eddig 115000-ünk van rá. Biztos visszalép valaki vagy csökkent az áron. Mit mondjunk? megvegyük? Én látok benne fantáziát, egyedül a féltengely felújítással nem vagyok kibékülve, az nekem még + 40 lenne. ennek ellenére benne vagyok.

Ki mit szól? Fontos! Gyorsan beszéljük meg
Pacsker

Ami ezek után meg fog maradni, az a karosszéria, ablakok, pár lámpa ilyesmi.

Jó lesz majd ha összetöri magát vki.
Pacsker

Lajosnak kéne egy kapcsoló, meg a kalaptarrtó az is megoldható 3ezer
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Biagio »

A kipuff milyen?

Ha nem gáz akkor érdekel!
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem :e9bia:
Kép
Pacsker

ezt kihagytam. Sajnos a kipuja már eléggé haldoklik:(
Azt mondta azzal ne kalkuláljunk.
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Biagio »

Pacsker írta:ezt kihagytam. Sajnos a kipuja már eléggé haldoklik:(
Azt mondta azzal ne kalkuláljunk.
Azért köszönöm!
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem :e9bia:
Kép
Totya
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Totya »

én fix 20 ezret beleadok !! kell a lökös , a szárny mindenképpen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+ a hűtőrács ennyi sztem korrekt ár érte a 20 as :P
tehát 20 rugó már van :wink:
Pacsker

Ok akkor úgy néz ki megvesszük!

Paradoxxx 30ezer ok, Matyi 30ezer ok, Totya 20ezer ok, Lajosh 3000 ok, Leskó ????, Zoli ????

Ha nagyon jövőhéten akarjuk, akkor megpróbálok kölcsön kérni, mert nekem majd huszonvalahanyadikán jön a fizu.

Akkor mi legyen? jövő hét? Felhívjam a csókát? mondjuk egy jövőhét kedd? mondom úgy kéne, hogy kora hajnalban lemegyünk nagyon hajnalban, aztánhazahozzuk és akár nálam, ami akinek kell szétbontjuk aznap. Így nemkell 2x eljönni érte. Paradoxxx neked kocsival kéne jönni a motorháztető miatt :? Akár jöhetnétek Leskó Gerivel Miskolctól együtt, íyg olcsóbban jönne ki nektek. Sajnos a vételáron kívül a benyával is számolnunk kell. Ha egyel lemegyünk Pesttől, és visszajövünk 2vel (muszáj hazafele őrszem miatt), akkor max 3800 ft fejenként. Mármint ha 4en megyünk. Ha öten akkor még hálásabb.
paradoxx
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: paradoxx »

A jövő hetem gázos, mert H-K és CS-P be vagyok osztva, szerdán pedig egy utolsó asztalcsapkodásra megyek a márkaszervizbe. :( Hétvégén meg esküvő. Mivel nem az enyém, hidegen hagy, úgyhogy rock 'n' roll :D
Eladva...
CindR
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: CindR »

Anzsi, ha megveszed a kormányt, igényt tartanék a mostanira mindenképpen!!! Találj majd ki egy árat.

Csak ámulok és bámulok, mit hoz össze "itten" az Ae92 társulat... Na és persze irigykedem...

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nagyon jó látni, ahogy fejlődnek az autóink, itt egy színre fújt lökös, ott egy új fejegység, másnál új felnik, vagy csak egy olajcsere. Ez az igazi klubélet, amikor már nem csak a saját autónk fejlődését követjük nyomon! Már várom azt a pillanatot, amikor közösen mesélitek, ki mit rakott fel a közösen vett autóról, és mutogatjátok közben :roll: .
Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86
Válasz küldése