Sajnos tessék szó szerint érteni! Heteken belül felteszem a használtauós hírdetések közé, oszt meglátom mi pénzért viszik el életem talán legjobb autóját! Jobb esteben hónapokon, rosszabb esetben napokon belül megszabadítanak tõle.........
Legyen elég dióhéjban annyi, hogy másra kell a pénz, és mivel hitelt nem akarok felvenni pláne a mai világban, ezért kénytelen vagyok más úton pénzt csinálni magamnak.
Hamarosan lezárúl életem egy szép korszaka.....
Ne már! Nem hiszem el! Tudom milyen rossz dolog, én is most adtam el a motorom. (hihetetlen! Sose gondoltam v olna, hogy ez a válság tényleg érezhetõ lesz). Na de az autómat egyelõre semmi pénzér nem adnám el.
Te is imádod, az ország egyik legszebb G6-ja. Sose fogsz találni ilyen állapotút. Ne mond, hogy nem mindennapos szükséglet az autód és mostantól busszal fogsz járni! Kérlek gondold át százszor. Össz vagyonomat, 30 ezer forintot is tudok kölcsönözni õszig. Tudom nem sok, de....
Misel! Kérlek gondold át! Hogyhogy erre a döntésre jutottál? Csak akkor vagyok hajlandó elfogadni, ha egy régebbi Corolla-ra cseréled! Akkor segítek mindenben!
Ne keseredj el! Valahogy mindig lesz!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Dehogynem!
Épp azt teszem! Higyjétek el hogy életem egyik legnehezebb döntését hoztam meg ezzel! Holnap fel is rakom a használtautós hírdetések közé, és remélem minél késõbb akad rá komoly érdeklõdõ!
Viszont sajnálattal közlöm a tisztelt társasággal hogy bár Yuko már nem sokáig lesz köztünk, kedvenc admin bácsitoktól azért még nem szabadúltok meg! Ugyanis amint egyenesbe jövök visszatérek egy E8 vagy egy E9 liftback tulajdonosként!
Ne szomorkodjatok srácok! Igazán jól esik ez az együttérzés részetekrõl, de lassan kezdek megbarátkozni a gondolattal. Vannak helyzetek mikor nagy áldozatot kell hozni egy nagyobb célért cserébe! Én most ilyenbe jutottam! És hõsiesen végigcsinálom!
sprintike írta:Nemtod elküldeni mailben óriás mellékletként? woly@citromail.hu ha igen.....köszi
Nem tudom, hogyan segíthetnénk és tökre analfabéta vagyok ezekhez a dolgokhoz. Én arra gondoltam, hogy amim van kiírom és elviszem neked v.hova!
Bocs hogy beleszólok kettõtök dolgába, csak a jószándék vezérel! Nem tudod hogy mekkora a fájl mérete bubi? Ha 1 Gb alatt van, akkor el tudod küldeni sprintikének, e-mailben és nem kell kimozdúlnod a levegõre, benzint pazarolni!
Esetleg van citromail-es postafiókod? Ha nincs, csinálj! Aztán a többi szerintem adja magát, de ha elakadnál, szerintem bárki tud segíteni neked itt a fórumon a további teendõkkel kapcsolatban!
sprintike írta:Nemtod elküldeni mailben óriás mellékletként? woly@citromail.hu ha igen.....köszi
Nem tudom, hogyan segíthetnénk és tökre analfabéta vagyok ezekhez a dolgokhoz. Én arra gondoltam, hogy amim van kiírom és elviszem neked v.hova!
Bocs hogy beleszólok kettõtök dolgába, csak a jószándék vezérel! Nem tudod hogy mekkora a fájl mérete bubi? Ha 1 Gb alatt van, akkor el tudod küldeni sprintikének, e-mailben és nem kell kimozdúlnod a levegõre, benzint pazarolni!
Esetleg van citromail-es postafiókod? Ha nincs, csinálj! Aztán a többi szerintem adja magát, de ha elakadnál, szerintem bárki tud segíteni neked itt a fórumon a további teendõkkel kapcsolatban!
Ok, elakadtam.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Bubidisc:Köszi a kedvességed.De lehet,hogy tényleg gazdaságosabb ha elküldöd.Feltéve ha nem gáz.Vagy ha esetleg Újpest környékén jársz ott sokat vagyok(ott melózom).
Egyébként ha van citromailes e-mailed akkor arról egyszerû.Levélírás->óriás melléklet csatolása->fájl kiválasztása a meghajtódról->feltöltés->levél küldése.Asszem kb ilyen a sorrend.
Köszi a törõdést
sprintike írta:Bubidisc:Köszi a kedvességed.De lehet,hogy tényleg gazdaságosabb ha elküldöd.Feltéve ha nem gáz.Vagy ha esetleg Újpest környékén jársz ott sokat vagyok(ott melózom).
Egyébként ha van citromailes e-mailed akkor arról egyszerû.Levélírás->óriás melléklet csatolása->fájl kiválasztása a meghajtódról->feltöltés->levél küldése.Asszem kb ilyen a sorrend.
Köszi a törõdést
Ok megpróbálok betörni a másik felem citromail rendszerébe és elküldeni, ha nem sikerül akkor majd megoldjuk v.hogy.
Csak ez a fránya mobilinternet olyan lassú, hogy jáj!
ex bubidisc felhasználó
Kicsit félek, hogybaj lesz. A kicsomagolt állapotú már telepített cuccot küldtem el összecsomagolva. Azt nem tudom, hogy így mûkszik e majd. Ha nem, elküldöm az eredetit telepítetlen változatot, eredeti csomagolásban.
ex bubidisc felhasználó