Már jó sokat beszéltünk róla itt a fórumon. Kaptunk egy levelet Zsámbokról, amiben meghívták a klubunkat az immáron 5ödjére megrendezeendő fesztiválukra!
Többekközt lesz lecsófőzőverseny (úgyis nagy bográcsozósok vagyunk),
autószépségverseny
és autód ügyességi verseny (az utóbbi kettőre is szerintem sokan alkalmasak lennénk)
Már többen jelezték a klubból, hogy biztosan számíthatnak majd rájuk. A szervező mondta, hogy nyugodtan szóljunk, ha még mennénk. Mivel úgyis a következő klubtalikat többetek javaslata miatt hó elejére, egy harmada környékére szeretnénk rakni a fizetések miatt, a mostanihoz képest meg ez lenne kevéssel több mint 1 hónapra, miért ne csináljuk oda a következő találkozónkat. ~35-40km Pesttől. Gödöllőtől, Isaszegtől nem messze.
Tehát program. 11.-e Szombat megérkezünk jót főzünk, autózunk, beszélgetünk, estefele irány a Bakony ott lesátorozunk, iszogatunk esetleg, másnap ébredezünk, elindulunk a balcsira, ott tarrtunk egy klubos fürdőzést, majd onnan hazajövünk. Kinek lenne kedve?
Fontos lenne hogy páran jelezzétek, hogy eljöttök tutira, mert akkor fixen mondhatom, hogy a plakátjukra írják rá, "Corolla Club Hungary találkozó...."
Tehát kérem írjatok ide be páran, hogy jó ötlet-e? Végre egy igazi klubos találkozó. Újaknak is jó összeismerkedési lehetőség.
Kedvcsinálónak készítettem egy képet

Valahogy így képzeltem el. viszünk sok asztalt pokrócot, meg ülőalkalmatosságot, főzőcskézünk, beszélgetünk röhögcsélünk. Nap közbe esetleg egy két autós ügyességi. Ákos megnyeri a veterán szépségdíjat, meg még páran ezt azt... gazdagodunk sok oklevéllel ami mint relikviákat elrakhatunk. Akár kapunk is valami emléklapot, hogy ott voltunk. Na meg megmutatjuk hogy tudunk finoman jó sok főre főzni...
Nos mit szóltok hozzá?