Nem tudom...így utólag visszagondolva inkább nem volt kedve megcsinálni szerintem!kicserélni vmit sokkal egyszerûbb mint megjavítani de köszönöm a jó tanácsokat,azt hiszem maradok elsõ körben akkor a felújításnál...ha megadnád a gumis elérhetõségét azt megköszönném,én bent lakom a Nyugati-Oktogon környékén!
üdv.
Ha a Péceli úton haladsz ki a 17.kerületbõl Pécel felé, amikor beérsz a településre, bal kéz fele lesz kb 1-1,5 km múlva a fõúton a Novák Autóház. Ott a lejtõs leállón begurulsz az új autók közé és lent bal kéz fele lesz a gumis. Jó fejek a srácok! Mond el pontosan mi a problémád a kerekekkel, egyet leveszenek, ami a legjobban ereszt és megmondják javítható-e.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Nem hachi, de nagyon hasonlít rá.
Ez a mi autóinkra lenne jó. 4*100-as a hachi pedig 4*114,3.
http://www.aeu86.org/download/ae86/id/12194.jpg
Ez a gyári ha jól tudom. Minimális a különbség az igaz. Vagy lehet, hogy tényleg hachié? nemtom...
Én már venném is meg, de rossz a telószám
Szóljatok, ha láttok jó elérhetõséget!
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Eladó egy garnitúra 175/70 R13 82T eurotec snow wolf2 téligumi, acélfelnire szerelve, centírozva. A gumi két télen ment. ( keveset)
89'-es E9-es corollán volt fent.
Ára: 32000 Ft
Akit érdekel írjon, megegyezünk!
Kérésre küldök képet is.
Bohi írta:Szep es egesz jo aron van! Bardos6, ez tetszik nem? Vedd meg!
Nem rossz ,nem rossz , de én valami egyedit szeretnék, azért sem lessz egyenfelnim!!!
( ha valaki beleütközik 4x100 as 15 ös felnibe ami sokküllõs akkor dobjon már egy linket köszi)
EE90 Hatchback XLi 1.3 2E-E
AE95 Sedan 4WD Gli 1.6 4A-FE
AE92 Liftback GT-i 1.6 4A-GE
MR2 AW11 GT 1.6 4A-GE
ST162 Coupe GT 2.0 3S-GE
Sziasztok volt már róla szó, de én nem lettem meggyõzve tényleg olyan rossz az az alenssio felni??? most találtam eggyet ami tetszik nem drága jó a mérete csak ez a név zavar. Valaki akinek volt már tapasztalata ne vegyek ilyet? http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni- ... esio_monza
(különben egyenfelnim lessz)
EE90 Hatchback XLi 1.3 2E-E
AE95 Sedan 4WD Gli 1.6 4A-FE
AE92 Liftback GT-i 1.6 4A-GE
MR2 AW11 GT 1.6 4A-GE
ST162 Coupe GT 2.0 3S-GE
Ja Feri! ET38. Az pedig eléggé bent lenne (ha nincs szerencséd, talán bele is érne a gólyalábba, bár ezt kétlem)
Klubelnök