2009 Nyári Toyota Találkozó - Kakucs ring - 07. 25.
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

szullosz írta:Mit ittál bubika?bubidisc írta: copyright
copyright
copyright
![]()
Csak ne érezd magad egyedül! Megpróbálok csatlakozni én is...
Szabber
Kicsit befáradtam de kizárt, hogy ittam volna mert nem emlékszem.
Egyébként tényleg nem, mert utánna még mentem a városba! Sajna a fél éjszakát a kórházban töltöttük a másik felemmel. Kiment a bokája valami ugraburálásnál és gipszsínt kapott. Veszélybe került a szombat, pedig még a go-kartra is beneveztem
copy bubi right
right?
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
Yaj, az gázgéza. Ancsi is bokagyilkos, a balesetiben pedig lassan telik az idõ éjszaka, tudom.bubidisc írta:
Kicsit befáradtam de kizárt, hogy ittam volna mert nem emlékszem.![]()
Egyébként tényleg nem, mert utánna még mentem a városba! Sajna a fél éjszakát a kórházban töltöttük a másik felemmel. Kiment a bokája valami ugraburálásnál és gipszsínt kapott. Veszélybe került a szombat, pedig még a go-kartra is beneveztem![]()
copy bubi right
right?
Jobbulást a párodnak.
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Köszöni szépen...AndrewGL írta:Yaj, az gázgéza. Ancsi is bokagyilkos, a balesetiben pedig lassan telik az idõ éjszaka, tudom.bubidisc írta:
Kicsit befáradtam de kizárt, hogy ittam volna mert nem emlékszem.![]()
Egyébként tényleg nem, mert utánna még mentem a városba! Sajna a fél éjszakát a kórházban töltöttük a másik felemmel. Kiment a bokája valami ugraburálásnál és gipszsínt kapott. Veszélybe került a szombat, pedig még a go-kartra is beneveztem![]()
copy bubi right
right?
Jobbulást a párodnak.
Hát persze, hogy copyright hiszen Te adtad az alapot az agymenésemhez. Nem hátrálhatsz ki!
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
ex bubidisc felhasználó