Eladóvá vált a számítógépem, fejlesztés miatt. Remélem érdekel valakit, vagy valakinek a valakijét.
Adatai:
Gigabyte GA-8IG1000-G alaplap; Intel Celeron D330 2,66GHz processzor; 2 x 512MB Kingston memória – azonos típusúak; Maxtor 80GB HDD; nVidia Geforce MX440 64MB 8xAGP;NEC AD-7173A DVD író; SAMSUNG SD-616E DVD olvasó; LG F700B 17” CRT monitor; SuperPower ház; FSP 350W tápegység
Ára: 45.000Ft
Internetezésre, irodai dolgokra tökéletes, egy erõsebb videokártyával játékra is nagyon jó. Én egy 256MB-s ATI videokártyával használtam és szépen futottak rajta a játékok, na persze nem a legújabbak, 2-3éves játékok.
Ha érdekel valakit akkor msn-en, pm-ben, telefonon elérhetõ vagyok.
Üdv: Zsoltee
CCH vezetőségi tag
'97 Toyota Corolla Hatchback 1,3 Linea Terra ('07-'17)
'06 T25 Avensis Wagon 1,8 Sol Technic ('17-)
Hachi lámpák elõtt a kiskutya komoly méretekkel rendelkezik Igazi Macskakiller
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Szeretnénk meghívni Titeket egy remek autós programra, augusztus elsõ hétvégéjén!
A rendezvény idõpontja: 2009.08.01-02
A rendezvény helyszíne: GOKARTLAND - Visonta Brezova - www.gokartland.hu
A rendezvény védnöke: Bazsó Gábor "Karotta"
A kétnapos rendezvény egy "vadkempinges bográcsos" autós találkozó lesz az Initial Drifters Sportegyesület rendezésében és a Street Tuning Club Hungary közremûködésével, akik ezen a találkozón 100-150 tuning autóval, változatos programokkal és kiállítókkal képviseltetik magukat.
.
..
...
- japán autós klubtalálkozó (Nissan SX Klub, Corolla Klub, Toyota Klub, Mazda Klub)
..
.
Ezt kaptam mailben. Fura a vége... Nekem még nem szólt senki!
Vagy elõre beírták a blöfföket és most hívnak meg?
Szóljatok, ha van rá igény és akkor esetleg megszervezhetjük.
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Van rá igény, de még mennyire! Mivel nem tudok menni a Tiszafüredi nagytalira, ez épp kapóra jöhetne, mint meeting a Corollás kollégákkal.
Az meg, ahogy látom, hogy japánautós rendezvény lesz külön pozitívuma a dolognak!
Nissanok, Mazdák egyebek, egybegyûljetek!
Szerintem ez mindent visz. Ma délután Somogy megye:
Részvétem az ottlakóknak
Klubelnök
Sziasztok!
Hirtelen nem tudtam hova írjak, de egy gyors kérsés: Hogy lehet leszedni 2E-E moci olajdeknijét?
4es henger hajtókarja eltörött.
Ha kell kép tudok majd feltölteni... a lénegy, hogy a váltótól is alig lehet hozáférni alulról, ill van a motor alatt az a tartóbigyula. Az is pont útban van.
Kikéne venni az egész blokkot?
Köszi a gyors választ elõre is !
Üdv, Zoli.
E12 Corolla HB 3ajtó D4D 81kw
AE92 Corolla Liftback GTI
„Az élet nem azt jelenti, hogy túléljünk egy vihart, hanem, hogy tudjunk táncolni az esõben."
Ilyen mûveletnél megérné kivenni. És adja az ég, hogy a fémdarabok nem okoztak kárt.
Ha leveszed a hosszanti motortartót, akkor le tudod alulról is venni. Bár akkor csak a két oldalsó bakon fog csüngeni a motor.
Hogy sikerült ez az akció?megnéztétek mennyi ideig pörög tiltáson? Vagy olaj nem volt?
Klubelnök
Pacsker írta:Ilyen mûveletnél megérné kivenni. És adja az ég, hogy a fémdarabok nem okoztak kárt.
Ha leveszed a hosszanti motortartót, akkor le tudod alulról is venni. Bár akkor csak a két oldalsó bakon fog csüngeni a motor.
Hogy sikerült ez az akció?megnéztétek mennyi ideig pörög tiltáson? Vagy olaj nem volt?
Az esemény úgy történt, hogy hasznaltauto-n volt egy motorhibás ae92 Corolla HB. Megvettük, hogy szereljük. Késõbb lehet, hogy lesz mégegy Corollás, mert az alvázzal semmi gond, beltere gyönyörû, max kikell mosni, mert poros
Amúgy barátnõm öccsével vettük meg, de ha segít még nekem, akkor az övé lesz teljesen és lehet, hogy meg is tartja.
Tehát ennyi, hogy így vettük.
E12 Corolla HB 3ajtó D4D 81kw
AE92 Corolla Liftback GTI
„Az élet nem azt jelenti, hogy túléljünk egy vihart, hanem, hogy tudjunk táncolni az esõben."