Ha minden kötél szakad, beülsz valakihez! Reménykedünk, hogy a kocsi kibírja addig!
Nagy Toyota találkozó 06.30 Tököl
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

- ngabeee
- Gyakori látogató

Sziasztok!
Szintén Halászteleknél verődnénk asszonnyal a bandához, corollas_at_Halasztelek_count = corollas_at_Halasztelek_count + 1;
Tudom, hülyeinfós vagyok
.
decaon16!
Ha esetleg az 1-es úton visz majd az utad, szívesen néznénk közvetlen közelről a hátsód
, mármint a Corid hátsóját
:lol:, mert nem jártunk még arra Halásztelek felé, mutathatnád az utat (bár térkép alapján nem bonyolult eljutni oda, de azért kéttagú minikonvojban jobb lenne
).
Viszont nagyon friss tagok vagyunk, pólónk nincs, jó lenne nem kilógni a sorból. Ha jól olvastam, 24.-e környékén volt pólórendelés, arról lemaradtunk
. Ötlet, javaslat?!
Szintén Halászteleknél verődnénk asszonnyal a bandához, corollas_at_Halasztelek_count = corollas_at_Halasztelek_count + 1;
Tudom, hülyeinfós vagyok
decaon16!
Ha esetleg az 1-es úton visz majd az utad, szívesen néznénk közvetlen közelről a hátsód
Viszont nagyon friss tagok vagyunk, pólónk nincs, jó lenne nem kilógni a sorból. Ha jól olvastam, 24.-e környékén volt pólórendelés, arról lemaradtunk
Repül a Corolla, ki tudja, hol áll meg...
Today, Tomorrow, Toyota Corolla '98 1.3 sedan
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

- ngabeee
- Gyakori látogató

Igen-igen, hallottam hírét a talihelynek. Halásztelek melyik részén van ez a Toygli bót? Csak azért kérdem, mert 2 bótot is találtam neten, az egyik a II. Rákóczi Ferenc út 144. alatti lakos az M0-ás mellett, a másik pedig Halásztelek Duna felőli oldalán a Rákóczi út 98/a. alatti, ha jól emlékszem. De ez nem az az út, ami közvetlenül átmegy Bp felől - Tököl feléZed Kristianz írta:Toyota kereskedésnél (Reálszisztéma)
Várom az útbaigazítást!
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

- decaon16
- Aktív fóruméletet élõ

- Autód gyártási éve: 1997
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: G6
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Basszus!
Két napig nem nézek ide, és mindjárt lemaradok a fontos dolgokról!
Az a harci helyzet ngabeee, hogy én a 7-es útról fogom megközelíteni Halászteleket!
Ráadásul ezekben a percekben játszadozom a gondolattal, hogy mivel éjszakás műszakban vagyok a héten, meló után nem megyek haza (ahogy eredetileg terveztem), hanem kocsival megyek ma melóba (Székesfehérvárra), és meló után irány Halásztelek! Számításaim szerint így 7:20 környékén én már ott leszek! Persze nem várom el senkitől hogy hamarabb jöjjön más is hogy addig "pátyolgasson" engem! Sőt szerintem szundítani fogok egy keveset, amíg meg nem jön az első (akarom mondani a második
) Halászteleken beváró tag. Ha az illető rámtalál, nyugodtan kocogtassa meg az ablakomat! Ha fél percen belül nem térnék magamhoz, akkor vagy mélyen fogok aludni, vagy halott leszek addigra! 
Nem is tudtam, hogy két Reálszisztéma van Halászteleken! Természetesen ahogy tanúlt kollégám mondta, a Rákóczi útira gondoltam én is! Biztos akad a környékén néhány parkoló, ahol bevárhatjuk a Corás bandát!
Akkor aludjatok még egy nagyot srácok, aztán holnap pacsi áradat!
Az a harci helyzet ngabeee, hogy én a 7-es útról fogom megközelíteni Halászteleket!
Ráadásul ezekben a percekben játszadozom a gondolattal, hogy mivel éjszakás műszakban vagyok a héten, meló után nem megyek haza (ahogy eredetileg terveztem), hanem kocsival megyek ma melóba (Székesfehérvárra), és meló után irány Halásztelek! Számításaim szerint így 7:20 környékén én már ott leszek! Persze nem várom el senkitől hogy hamarabb jöjjön más is hogy addig "pátyolgasson" engem! Sőt szerintem szundítani fogok egy keveset, amíg meg nem jön az első (akarom mondani a második
Nem is tudtam, hogy két Reálszisztéma van Halászteleken! Természetesen ahogy tanúlt kollégám mondta, a Rákóczi útira gondoltam én is! Biztos akad a környékén néhány parkoló, ahol bevárhatjuk a Corás bandát!
Akkor aludjatok még egy nagyot srácok, aztán holnap pacsi áradat!
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
- ngabeee
- Gyakori látogató

Okés, semmi gáz, odatalálunk, nem tűnik bonyolultnak az útdecaon16 írta:én a 7-es útról fogom megközelíteni Halászteleket!
decaon16, az ébresztés miatt ne aggódj, sok Cori - sok dudadecaon16 írta:Ha az illető rámtalál, nyugodtan kocogtassa meg az ablakomat! Ha fél percen belül nem térnék magamhoz, akkor vagy mélyen fogok aludni, vagy halott leszek addigra!
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

Hát igen!
Csak szemet szúrt másnak is!
Kötelező elolvasni!!!!!
http://totalcar.hu/magazin/hirek/?main: ... 29.&318357
Csak szemet szúrt másnak is!
Kötelező elolvasni!!!!!
http://totalcar.hu/magazin/hirek/?main: ... 29.&318357
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem

No injektor No ABS No Computer No problem

-
Pacsker
Fiúk csak mosolygok, ahogy olvasgatom
Ma 4 kor keltem, dolgoztam, de eljöttem előbb, mivel a meglepiket még be kell fejeznem. Segített Viki is és Béka is (Anzsi barátnője)
Gondolom a csapat nagy részének enm mondok újat, hogy a kulcstartókról és a Klubtagságikról van szó. Az az újítás, hog mindegyket most szép minőségbe csináltuk meg az aktuális mail címekkel és a régiek is fognak kapni többségében!
Szórólapok. Összesen lenyomtattunk olyan 350db-ot. Nem sok nehogy azt higyjétek. Hipp-hopp elfogy. Viszont felvágni nem volt időm se pénzem. Mst találkoztam Zed Krissel, ő fog párat snitzerrel, meg talán én is. (ja mivel egy A4-es oldalon 4 db van) Aztán vagy ott vágdosunk még vagy így adjuk nektek ha kéritek, aztán otthon felszeletelitek.
hm hm mi van még?
NETÁN A LEGFONTOSABB?!
Mostmár merem állítani, hogy ez a találkozó hoza el az eddigi legmagasabb létszámunkat!!! Hogy érzékeltessem az eddigi fixnek mondható 15 autó volt országúton olyan 2-300 méteres konvoj.
Namost meg merem kockáztatni, hogy 30 autó fog részt venni a Tököli összejövetelen a mi kis klubunkból!
Felperzseltem a kedélyeket?
Amit számoltam én, az most per pillanat 29 autó biztos és 10 lehet. + még akik nem tag corollások és baarátként érkeznek, na meg még akiket ott gyűjtünk össze. Akkor mennyi is? nem merem összeadni...
A Coránál számítok olyan 20 autóra, Halásztelken csatlakoznak 5en 8an ahogy Zoli is írta, és Tökölre érkeznek a későbbiekben a többiek. (mivel van akinek délelőtt szigorlata van, van aki melózik...., de eljönnek és ez alényeg!
Na jó bevallom én is tűkön ülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annyit még, hogy a PMR-eket ne hagyjátok otthon, akinek van!
Köszönöm!
Na sietek, mert a végén még az én kicsikém lemosására, kitakarítására se lesz időm
Akkor holnap!
Ma 4 kor keltem, dolgoztam, de eljöttem előbb, mivel a meglepiket még be kell fejeznem. Segített Viki is és Béka is (Anzsi barátnője)
Gondolom a csapat nagy részének enm mondok újat, hogy a kulcstartókról és a Klubtagságikról van szó. Az az újítás, hog mindegyket most szép minőségbe csináltuk meg az aktuális mail címekkel és a régiek is fognak kapni többségében!
Szórólapok. Összesen lenyomtattunk olyan 350db-ot. Nem sok nehogy azt higyjétek. Hipp-hopp elfogy. Viszont felvágni nem volt időm se pénzem. Mst találkoztam Zed Krissel, ő fog párat snitzerrel, meg talán én is. (ja mivel egy A4-es oldalon 4 db van) Aztán vagy ott vágdosunk még vagy így adjuk nektek ha kéritek, aztán otthon felszeletelitek.
hm hm mi van még?
NETÁN A LEGFONTOSABB?!
Mostmár merem állítani, hogy ez a találkozó hoza el az eddigi legmagasabb létszámunkat!!! Hogy érzékeltessem az eddigi fixnek mondható 15 autó volt országúton olyan 2-300 méteres konvoj.
Namost meg merem kockáztatni, hogy 30 autó fog részt venni a Tököli összejövetelen a mi kis klubunkból!
Amit számoltam én, az most per pillanat 29 autó biztos és 10 lehet. + még akik nem tag corollások és baarátként érkeznek, na meg még akiket ott gyűjtünk össze. Akkor mennyi is? nem merem összeadni...
A Coránál számítok olyan 20 autóra, Halásztelken csatlakoznak 5en 8an ahogy Zoli is írta, és Tökölre érkeznek a későbbiekben a többiek. (mivel van akinek délelőtt szigorlata van, van aki melózik...., de eljönnek és ez alényeg!
Na jó bevallom én is tűkön ülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annyit még, hogy a PMR-eket ne hagyjátok otthon, akinek van!
Köszönöm!
Na sietek, mert a végén még az én kicsikém lemosására, kitakarítására se lesz időm
Akkor holnap!
Hali!!! Hát sikerült megoldani hogy mi is ott legyünk a talin! Úgyhogy mi is csatlakozunk két Diesel Corollával! Csak aztán ne kezdjetek nagy gyorsulgatásba mert mi nem bírunk
De sebaj mi viszont többet bírunk menni egy teli tankal!!! Ha-Ha

Télen is egy főtengelyfordulatra indul a verda, ez a zsír nem a lovak...
)
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

Annyit leírok előre, de úgyis beszélünk róla a Coránál, a lelkes és feltüzelt társaságnak, (én tegnapról mára sem aludtam sokat) hogy a konvojt megpróbáljuk egybentartani, semmi száguldozás, ki-bevágós csak lassabb krúzolás. Mindenkinek alaposan látni kell minket!! Ti is ezt akarjátok!
Biztosan lefogunk szakadozni, megállj parancsol a piros. Aktív PMR-zés és bevárás.
Állatkodásra ott lesz Tököl.
:) De azt is normális körülmények közt, mert ránk koppintanak a rendezők.
Síkideg vagyok, vazzeg!!!!
Biztosan lefogunk szakadozni, megállj parancsol a piros. Aktív PMR-zés és bevárás.
Állatkodásra ott lesz Tököl.
Síkideg vagyok, vazzeg!!!!
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag
AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez!
Elporladva 2016...
AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez!
Elporladva 2016...