Bár nem nekem kellene.
E9 alkatrészek (1987-1992)
- paradoxx
- Gyakori látogató

Hogy valami jót is mondjak: az alkatrészesekkel beszélgettem, és állítólag valaki Miskolcon egy 91-92 körüli Corollába építette be utólag egy Mazda 626 klímáját. Elmondások szerint a hűtő és a kompresszor passzol, csak a csövekkel kell kicsit babrálni. Állítólag 60 volt a klíma, beszerelés kb. 40. Vajon milyen szériája lehetett ez a 626-osnak? Valakinek van valami infója?
Eladva...
-
Pacsker
-
Pacsker
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Jaja. Köszönöm is Matyinak és Anzsinak!Pacsker írta:Lajosnak Anzsival mi ketten cseréltük ki az összes műszerfal izzóját.
Kb 1000-1500 forint lehetett az izzók ára. Ha jobb helyen veszed még annyi sem. A lényeg, hogy vannak ilyen kis gumi bugyik a toyotánál az izzókra, amik a sárgás fényt ezzel a KÉK színű bugyival teszik fehéressé az E9-es szériánál. Volt, hogy a régi izzóról (gyanítom még gyári) le kellett kapirgálnunk a bugyit, vagy össze kellett törnünk az izzót, hogy levegyük róluk, mivel ráégtek az idő során. Volt hogy azújakra már pillanat ragasztóval kellett ráraknunk ezeket a foszlányokat, pénz és idő hiányában. De megérte!!!! Szép fehér egyenletes és nagyon erős lett Lajosé.
A műszerfal szétszedése főleg ugye a ti gti-teknél elég hosszadalmas és precíz munka. Sokminden szorul, pattan törik, szakad. Sokat kell vele szenvedni, és nagyon kell vigyázni. Gondolom a szerelő nem kérhet el 10-15000-et egy izzócseréér, ennek ellenére túl időigényes a munka és ezért nem csinálják meg prrecízen. Összecsapják, kihagyják a csavarokat, nem pattintanak helyre mindent, letörik a füleket. Képzelem hogy tépte a hajtá, hogyha a fűtés konzolt világítást is cseréltetted vele.
Nyugodtan menj vissza! Mond meg, h kapják be, nem zöld világítást akartál, zörög a műszerfal, rosszul rakták vissza a burkolatot...
Állj a sarkadra! Kapják be... És mond meg, h ne nézzenek balféknek, hogy a "parasztnak" ez is jó! Remélem érted, h nem ellened beszélek!
Csak engem is nagyon felháborít a szerelők hozzáállása. Ezért nem viszem soha senkinek. Csak pl ha a tárcsát kell felszabályozni, de akkoris ott vagyok mellette kézbe viszem és ismerőst keresek!
Pl Anzsi autóját lealvázvédőzték, összekenték a kerékjárati íveknél a fényezést már az oldalán aztán úgy hagyták. Fehéren a fekete ecsetvonások? szerintetek?.... Buzi szerelők TISZTELET A KIVÉTELNEK! Mert van
Persze lenne sok sok eset, hogy elviszed ki se cserélik, hanem mást is kilopnak stb... de leírni sem éri meg
Ja és Tibi nem téged minősítelek!
Ha szerelés akkor előbb megbeszélni itt a Club ban. Ha meg senki, akkor a Suprásokhoz vagy a XIII. kerbe a Tunigosokhoz. Én személy szeritn márkaszervízbe be nem vinném az autót. Ez olyan hogy engem ne műtsön má meg egy mittomén Bantu orvos. Még a végén kivesz dolgokat csak úgy.
- CindR
- Gyakori látogató

http://www.oszcar.hu/akcio.pdf
Itt ha megnézed a második oldalt, légtömegmérőket sorolnak fel, sőt még akciósak is, utángyárott OQAUP márkájúak. Egy telefont megér, hogy estleg nincs e a tiedhez is...
Itt ha megnézed a második oldalt, légtömegmérőket sorolnak fel, sőt még akciósak is, utángyárott OQAUP márkájúak. Egy telefont megér, hogy estleg nincs e a tiedhez is...
Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86
Paradoxx!!!
Bár nem tudom hogy melyikhez való, talán érdemes lenne megkérdezni a cikszámát.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/corolla- ... 2193QQrdZ1
Bár nem tudom hogy melyikhez való, talán érdemes lenne megkérdezni a cikszámát.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/corolla- ... 2193QQrdZ1
AE82 Gt 4AGE smallport 1987
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009