to4m5i!
Valszeg délelõtt, vagy esetleg kora délutánig ott leszünk.
Nézõnek én is kimegyek, sajnos nem szakadt rám egy valag pénz, hogy versenyképes legyen a gép, úgyhogy csak nézek.
A GT már valószínûleg közlekedni fog addigra, de futómû, fék, gumik.....nincs olyan állapotban, hogy érdemes lenne elindulni vele.
Gondold csak el, milyen égõ lenne, ha Bubidiszk Marci leelõzne a
kecskéjével....
to4m5i!
Valszeg délelõtt, vagy esetleg kora délutánig ott leszünk.
Nézõnek én is kimegyek, sajnos nem szakadt rám egy valag pénz, hogy versenyképes legyen a gép, úgyhogy csak nézek.
A GT már valószínûleg közlekedni fog addigra, de futómû, fék, gumik.....nincs olyan állapotban, hogy érdemes lenne elindulni vele.
Gondold csak el, milyen égõ lenne, ha Bubidiszk Marci leelõzne a
kecskéjével....
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
7000 ft volt tavaly 3* 15-20 perc. Egy alkalom akár lehet 25 is, vagy csak 5, ha netán baleset történik (szokott néha).
Annyi szünet van két futam közt, amennyit akarsz. Egy nap ha jól emlékszem van 6-6, 7-7 etap. 2 kategória van. Egy 150 ló feletti és egy 150 ló alatti. A 7 alkalomból azon mész, amelyiken akarsz. Tehát te osztod be az idõdet. Ha a 2. és 3.on is akarsz, akkor is van közel fél óra szüneted két meccs közt, mert a két kategória váltja egymást.
Készülj, hogy az autót nagyon igénybe veszi a Ringezés. Fék Gumi és Motor! Iszonyat jó érzés menni a pályán és nagyon sokat lehet tanulni, de ezeket se feledd!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Köszi a részletes választ, nagyon jó volna kimenni, csak nemtudom össze fog e jönni az anyagiak miatt, nameg aznap 2tõl ZH-t írok... a corollában meg mindenképp le kéne cserélni az olajat is addig. Mindenesetre jó mulatást nektek, ha megyek,jelentkezem mindenképp.
Most kaptam levelet a Racing Systemtõl (rendezõ cég)
"Kedves Érdeklõdõk, Résztvevõk!
Ezúton tájékoztatunk Mindenkit, hogy a 2009. április 1-jén kerül megrendezésre az idei elsõ Autós Nyílt Nap a Hungaroringen.
Az igen magas számú elõzetes jelentkezéseket figyelembe véve, már most módosítottuk a szokásos idõtervet, melyet a mellékletben megtalál.
E szerint több lehetõség van egy-egy csoportnak a pályára lépésre, viszont kérünk mindenkit, vegye figyelembe, hogy az egy idõben a pályán tartózkodók száma korlátozott, így elõfordulhat, hogy nem "jut" fel mindenki az összes jelölt idõpontban. Az adott csoport következõ lehetõségénél azok élveznek elõnyt, akik lemaradtak az elõzõ menetrõl.
Kérjük mindenki türelmét és megértését kollégáink és autós társaink iránt.
Regisztráció: reggel 8:15-tõl a 6. számú boxban
A 2009. évre tervezett további idõpontok a következõk:
• augusztus 24.
• október 23. vagy 26.
Az árak az alábbiak szerint módosultak az idei évre:
• 3 menetes bérlet 7.800 Ft
• 7 menetes bérlet 15.500 Ft
• 10 menetes bérlet 20.000 Ft
Minden érdeklõdõt szeretettel várunk!
Racing System Kft."
A nevezési lap letölthetõ a racingsystem.hu honlapról, és akkor nem a helyszínen kell töltögetni...
AndrewGL írta:A Szabadföldi úton a Vidámvásár utcai (lámpás) keresztezõdés után van egy kis parkoló vagy szervízút vagy mi a jobb oldalon. Szerintem találkozhatnánk ott, 8:00-kor.
A ringen a nevezés 8:15-tõl van, az elsõ etap 9:00-tól.
Üdv
Módosítok, legyen 8:30. Okés mindenkinek? Matyi, 8:15, hambis?
Ladies & Gentlemen!
Elnök urunk utasításba adta a következõket:
Holnap reggel 8:30ig!! IG!! Aki akar jöjjön a KISTARCSAI AUCHAN parkolójához és onnan közösen autózunk ki a Hungaroringre. Értelem szerûen bármiféle ételt-italt az auchanben megvehettek de kérek mindenkit, hogy számoljon az idõvel! Mivel nem akarunk lekésni semmiféle jóról ezért maximum 8:40-ig várunk.
Na hazaértem!
Akkor Andrew, aki a parkolóhoz megy, gyertek utána át az Auschanhoz. (1 km). És utána indulunk.
Én reggel 8kor veszem fel Papit, aztán 0-son döngetés. Gyere Pampihoz Andrew, ha gondolod. Vagy hozzánk 3/4ed 8-ra.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Pacsker írta:Na hazaértem!
Akkor Andrew, aki a parkolóhoz megy, gyertek utána át az Auschanhoz. (1 km). És utána indulunk.
Én reggel 8kor veszem fel Papit, aztán 0-son döngetés. Gyere Pampihoz Andrew, ha gondolod. Vagy hozzánk 3/4ed 8-ra.