DBandesz írta:Attila haveromnak szereztem kettő kutyacsontot a múltkori vaterás Corollából. 3250 Ft/db áron. Neked jó-e ez az ár? Természetesen postafordultával küldöm helyettük az enyémeket, hogy mozgatható maradjon a kocsid.
Igen ,megfelel.
A héten megnézem mindenképp milyen állapotúak.
És jelzem feléd.
Szeretném segítségeteket kérni a következőben. e10 corollámhoz keresek fehér indexbúrákat de az istennek se találok sehol csak ebayen.:s az meg nekem necces. ezért légyszives ha tudtok segítsetek hogy honnan tudok itthon szerválni. köszi
Szeretném segítségeteket kérni a következőben. e10 corollámhoz keresek fehér indexbúrákat de az istennek se találok sehol csak ebayen.:s az meg nekem necces. ezért légyszives ha tudtok segítsetek hogy honnan tudok itthon szerválni. köszi
Húúú, ezt már valamelyik topicban taglaltuk. A vékony indexesből van egy stóc a honi TYUNYING boltokban, de a nagyindexes (mint az enyém) nem létezik, csak ebay-en sajna...
DBandesz írta:Attila haveromnak szereztem kettő kutyacsontot a múltkori vaterás Corollából. 3250 Ft/db áron. Neked jó-e ez az ár? Természetesen postafordultával küldöm helyettük az enyémeket, hogy mozgatható maradjon a kocsid.
Igen ,megfelel.
És jelzem feléd.
Igen ,megfelel.
És jelzem feléd.
BUÉK!
Akkor hogy is állunk kutyacsontilag?
Megjöttünk.
Köszi!
Viszont!
Szóval,holnap viszem be a műhelybe és kiszedem a "csontokat".
Dobj egy címet és küldöm.
Le szeretném cserélni a kormánykereket az autónkban. Légzsák nélküli
verzió a mienk. Ha esetleg valaki tud ilyet, érdekelne. Természetesen
olyan, amin még némi rece felfedezehtõ, mert tükörfényesre kopottal
rendelkezünk.
A másik bajom vele, hogy a felsõ részénél elengedte a bevonat a kormány "vázát".
Nem tudom hallottál e róla, meg hogy mennyire illene bele az autó belterébe egy bõrözött kormánykerék, de Kecskemét közelében van egy kisvállalkozó mesterember és nagyszerû csapata, aki világszínvonalban elsõosztályú munkákat készít. Tizen-párezerforintos nagyságrendû összegért garantált, hogy csodaszép bõrözött kormánykarikát kapsz cserébe.
Ha úgy van a szitu, én elgondolkoznék rajta. Sõt nekem konkrét tervem a kormányom lebõröztetése. Pontosabban újrahúzatása.
Auris MK1 HSD Sol 5 door Hatchback
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30
Én is csak ajánlani tudnám! Vastagabb is lesz, mint most, tökéletes tapadású és gyönyörû. Ugyanolyan mintájú és színû bõrt tudsz kiválasztani, mint a Duda rész gumija.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Basszus Nigga....tök jó ötlet. Még autónepper koromból ismerek egy pasit
, aki meg tudja csinálni.....fel is keresem. Õ spec szabadszállási, de ez
nem számít. Minden hétvégén itt van az Autópiacon.
OK srácok, köszi a tippet. Agyamra megy a gyáriban gondolkodás.
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Kedves E10 tulajok kérnék egy kis segítséget.
A hátsó lökhárító méretei érdekelnének. (sarkától sarkáig /hátsó felület/, kerékjárattól a sarkáig (felül ahol jobban benyúlik és alul is ahol keskenyedik az ív a kerékjárat miatt).
Köszönöm elõre is.
Lényegében az érdekelne, hogy méretei mennyiben térnek el az E9-tõl.
Tudom nem egyforma a felfogatási pontjai az E10 és E9-nek, csak mekkor az eltérés, és mennyire fedát a kettõ egymást.
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem