Erről eszembe jutott nekem is pár sztori.
De mindezek előtt akik ugye nem értik. Van szórólapunk, sőt nem is akármilyen minségben! Fél foto papíros jó kemény lapból.
A maradékomat elviszem a találkozóra. De már nagyon kevés van. Kapott már pár klubtag, ők is szórják, de iszonyat, hogy fogy.
Ha van rá igény megpróbálnék legyártani még pár 100-at, de ezt már nem tudom egyedül állni. A mostani 400db-ot fizettem, sőt még a felszeletelését is, de most eléggé le vagyok égve. Nem nagy összeg egyébként. pl 400 db szerintem max 5000 forintba kerül. Nekem kijött olcsóbban. Azt meg ha elosztjuk akár 10 felé is, szerintem elviselhető összeg
Tehát ha van rá igény, megpróbálom legyártani a találkozóig.
Visszatérve a szórólapos tagvadászatra

Volt már, hogy kiugrott mellőlem Anzsel, miközben megálltam keresztbe a villamossineken, Volt már, hogy valaki után mentünk, Volt, hogy a mekibe kaptuk el a tulajt. Sok eset volt már. Sokszor megmosolyogtató.
De ismerem már sajnos azt az érzést, hogyha nem rakok rá, mert sietek, vagy mert épp nincs nálam szórólap, napokig ütöm a fejem a falba utána

Hisz ahogy Zoli is mondta, az tuti hétszentség, hogy a nagy százaléka már nincs ott másnap
A napokban volt, hogy egy E10-es Liftback fordult le a főútról. Grafitszürke, tükör fényezés, csodaszép alufelni, enyhe sötétítés. Nagyon izlésesen volt megcsinálva. Éss egy porszem sem volt rajta. Ugye erre mondjuk, hogy ideális tagjelölt. Épp a hamburgerünkre vártunk, nem kellett több, bepattantunk az autóba, irány utána, meg is találtuk. Na és ki ült benne? Egy 50-és 60 év közötti Úr

Mondjuk volt stílusa, az biztos.
Volt, hogy a fiatal srác már előbb rámvillogot. Volt, hogy a levéltől és a portól leragatt szélvédőre raktam, mert megsajnáltam a picikét. Hadd legyen ő is tag. Vágyott rá.
Ami viszont eddig mindig bebizonyosodott, hogy korosztálytól függetlenül mindenki a kezdeti meglepődések/megilyedések ellenére

, figyelmesen végighallgatta mondanivalónkat, és mosolyogva kézfogással váltunk el egymástól. Érdekelte őket és örültek neki, hogy az "autóját" így tiszteljük.
Volt olyan, hogy megálltam az út szélén, rakom a sdzélvédőre, erre a korcsmából kiüvölt valaki, hogy hagyjam az autóját!! Erre kijön mutattam, hogy csak a szórólap... A végén mosolyogva a telefonszámomat kérte el, meg hogy autóvillamossággal foglalkozik, segítene nekünk.
Pozitíyvan állnak hozzá az emberek. Annak ellenére, hogy biztos van pár ember, aki már a beszélgetés alatt tudja, hogy meg sem nézi a honlapot!
Egy ember volt, akit felkerestünk. Egy Opel szalonnál dolgozik:) Megyünk oda hozzá, hogy AE86, biztos nagy corolla fun. Aztán picit flegmán, hülyéve nézve minket, majd megnézi a honlapot bla bla bla. D emosolyogtt, csak kicsit lekezelőnek éreztük. Mostmár úúgy gondolom, hogy csak épp munkából robbantottuk ki, emiatt lehetett kicsit szétszort, meg sietős. Tegnap láttuk az úton, jött velünk szembe és integetett nagyban!:)
Úgyhogy nekem ezek pozitív csalódások. És ha az embereknek tudunk már ha csak ennyi örömet is okozni, akkor megérte!
Úgyh vadásszuk csak a tagokat, mert sok sok sok olyan ember van akit nem tudok elkapni. pl záróvonal, de integet és gyönyörű a kocsija, vagy épp nagyon sietek! Pket be kell cserkészni
Kérem a találkozós levélre mindenki válaszoljon! Köszönöm!