Live For Speed / egyéb szimulátor szoftverek
- DBandesz
- Fanatikus fórumozó

Gyerekek ne tegyetek tönkre... eddig arra vágytam, hogy legyen vmi játék, ami nem a szarrálövős kategóriába esik, és lehet jókat versenyezni, végre van hozzá csapat is, és most sehol senki? Vagy csak türelmetlen vagyok??
A többi szerveren nem szivesen vagyok, mert ott az állatkodás megy. Tegnap is végre sikerült egy tökéletes kört menni az XRT-vel, erre egy baromállat direkt kipécézett magának egy kis oldalbab@szkódásra, amikor meg erre "T" betű segítségével lemotherfuckereztem, engem vágtak ki a szerverről...
Szedjünk össze egy jó csapatot légyszi!
A többi szerveren nem szivesen vagyok, mert ott az állatkodás megy. Tegnap is végre sikerült egy tökéletes kört menni az XRT-vel, erre egy baromállat direkt kipécézett magának egy kis oldalbab@szkódásra, amikor meg erre "T" betű segítségével lemotherfuckereztem, engem vágtak ki a szerverről...
Szedjünk össze egy jó csapatot légyszi!
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Most értem haza suliból és mennem kell a belvárosba.
Holnap esetleg.
Összehozzuk ne aggódj! Amikor van kis szabad időm én is megyek pár kört. Pl ma reggel megdöntöttem magam!
Első szakasz: 28:52 második 59:83 harmadik 1:25:77
2 hete még álmodni se mertem volna 1:28 alatti időkről.
Gyakorlás....
Holnap esetleg.
Összehozzuk ne aggódj! Amikor van kis szabad időm én is megyek pár kört. Pl ma reggel megdöntöttem magam!
Első szakasz: 28:52 második 59:83 harmadik 1:25:77
Gyakorlás....
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- to4m5i
- Fanatikus fórumozó

- Kapcsolat:
LFS ATÓK
NEM FOGJÁTOK ELHINNI MIT TALÁLTAM!!!
NEM ELÉG HOGY LFS? MÉG COROLLA....
Érted jön egy gyerek, és azt mondja hogy én most csinálok egy progit, amivel belehet rakni a játékba a verdákat, és rá 1 hétre corollával, meg nissanokkal tolja... Erre én felvettem vele a kapcsolatot, és ellettem küldve a JÓ@KU&VA anyámba, hogy mekkora B@ZI vagyok, hogy én elmerem kérni tőle a progit, pedig írtam neki, hogy még fizetek is neki számlára....
Hát BASSSSÓDJON MEG AZ ILYEN.....
na de van remény skacok...

MOST olvastam amúgy, hogy a srác az LFS modellezője volt, és kirúgták,
és bosszúbol csinál különféle pluginokat mindenféle progihoz, hogy többféleképpen lehessen atót, és pályát varázsolni LFS-BE!!!!
ÉRTED.... LFS a váci úton...
ja és azt írja az egyik topicban, hogy nyílvános lesz a progi, amint befejezi!
egyenlőre csak ennyit tudtam meg...
------------------------------------------------------------------------------
illetve itt egy másik, asszem cseh srác aki érthet még vmit az LFS-hez

NEM ELÉG HOGY LFS? MÉG COROLLA....
Érted jön egy gyerek, és azt mondja hogy én most csinálok egy progit, amivel belehet rakni a játékba a verdákat, és rá 1 hétre corollával, meg nissanokkal tolja... Erre én felvettem vele a kapcsolatot, és ellettem küldve a JÓ@KU&VA anyámba, hogy mekkora B@ZI vagyok, hogy én elmerem kérni tőle a progit, pedig írtam neki, hogy még fizetek is neki számlára....
Hát BASSSSÓDJON MEG AZ ILYEN.....
na de van remény skacok...
MOST olvastam amúgy, hogy a srác az LFS modellezője volt, és kirúgták,
és bosszúbol csinál különféle pluginokat mindenféle progihoz, hogy többféleképpen lehessen atót, és pályát varázsolni LFS-BE!!!!
ÉRTED.... LFS a váci úton...
ja és azt írja az egyik topicban, hogy nyílvános lesz a progi, amint befejezi!
egyenlőre csak ennyit tudtam meg...
------------------------------------------------------------------------------
illetve itt egy másik, asszem cseh srác aki érthet még vmit az LFS-hez

- DBandesz
- Fanatikus fórumozó

Aztaleborult! Nagyon szépen meg van rajzolva a Hacsi!
Tegnap csináltam egy kvázidrift beállítást, az értékeket Keiichi Tsuchiya "Drift Bible"-ban ( http://www.youtube.com/watch?v=BzlrQHJYedk ) szereplő S14-es Nissanjáról lopkodtam le, meg Karotta AE86-jától. Nem lett űbertuti, de sokkal jobban tudom kilinccsel előre terelni azóta az XRT-t. Alapbeállításaiban az XRG ideális driftalany, már abban az esetben, ha nem zavarna az erőtlensége.
Tegnap csináltam egy kvázidrift beállítást, az értékeket Keiichi Tsuchiya "Drift Bible"-ban ( http://www.youtube.com/watch?v=BzlrQHJYedk ) szereplő S14-es Nissanjáról lopkodtam le, meg Karotta AE86-jától. Nem lett űbertuti, de sokkal jobban tudom kilinccsel előre terelni azóta az XRT-t. Alapbeállításaiban az XRG ideális driftalany, már abban az esetben, ha nem zavarna az erőtlensége.
- DBandesz
- Fanatikus fórumozó

Egész jó volt a mai party... Rá kellett jönnöm, hogy a rallycross közelebb áll hozzám, mint a pályán menés, azon egyszerű oknál fogva, hogy a cross-ban ELŐÍRÁS keresztben menni
, míg a rendes GP pályán nem ajánlott. NEkem meg nagyon megy a kilinccsel előre, akaratom ellenére is. Mind1. Practice, practice...
- Lyani
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2012
- Autód típusa (és generációja): Auris
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (5 ajtós)
Első szakasz: 28:56 második 1:00:22 harmadik 1:25:93 Az utolsón drifteltem egy hatalmasat...Pacsker írta:Első szakasz: 28:52 második 59:83 harmadik 1:25:77
Gyakorlás....
Lesz ez még szebb is.
Főleg ha a végét nem cseszem el, akkor még egy fél másodpercet nyerek.
Avval az idővel meg már meg tudnék egyezni.
Auris MK1 HSD Sol 5 door Hatchback
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Grat Lyani! 
Én mindenképp a kormányt ajánlom. Sokkal könnyebb, bár ugye látjuk, hogy Medve egérrel 1:26-os időket megy. Kis ....
4-5ezerért már lehet venni használt kizárólag Logitech kormányokat. De ebből most Bardos6 okosabb, mint én.
Én mindenképp a kormányt ajánlom. Sokkal könnyebb, bár ugye látjuk, hogy Medve egérrel 1:26-os időket megy. Kis ....
4-5ezerért már lehet venni használt kizárólag Logitech kormányokat. De ebből most Bardos6 okosabb, mint én.
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)