Volt még két részben MA70. Segítsetek megkeresni! Az egyikbe egy fekete Turbo Targa lesötétítve. Az nagyon patentül néz ki. Meg még egy ilyen narancs fazt end fúriuszos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pacsker 2009 jan. 05, 09:51 pm-kor.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Anno a Ringen amikor még volt kamionverseny, előszeretettel csinálták
a pilóták, különösen az oroszok Kamazzal. Istenek voltak, gyári csapattal
jöttek, két egyforma vas, nagyon komolyan fel voltak készítve.....a
pilóták is.
Én jobban örültem volna, hogyha marad sima feketén a Toyota
Nagyon botrány lett a végére.
Egyébként biztos, hogy ez RAV4? Lehet, de amerikára gyártanak nagyon sok típusú Toyota egyterűt és terepjárót! Nekem nagyobbnak tűnik jóval. Nézzen már valaki utána!
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Nem ez nem Rav4.Ez egy 4Runner.De mondják is......
Tényleg jobb lett volna ha feketén hagyják.....Bár ha nekem adták volna asszem beleférne,hogy átfujassam feketére
Igazából majdnem annyira elitélem ezeket az embereket mint amennyire azokat akik állatokat kínoznak és ölnek.
Gondolkozás nélkül nyomnám a fejüket a kifröcskölő forró gőz fölé.
Az utólsó gondolom a dagadtfejűhamburgerzabálóamcsiautókrarecskázójapánautókatfikázógyökéramerikaiak legjobb szorakozását mutatja.
Az eszük megvan hozzá.Aztán meg csodálkozunk(most olvastam az Autopiacban):hogy pár fiatal ki suttyó californiába,belógott egy telepre ahol igen kemény új autók voltak és az összeset körbe karcolták.Több milliárd kárt csináltak.
Ennyi.....
Mér linkelsz ilyen videokat pocsfej?? Szegény corik! De a legkomolyabbak a kommentek: Király video meg ügyes gyerek vagy, a legkeményebb, hogy nem értem mér vannak ezek az autók még mindig, mindet felrobbantanám.... Sok embernek arrébb vhol nem érnek ezek a kocsik semmit, inkább kinyírják őket, mert milyen poén!
Lyani tényleg ne linkelj ilyeneket! Szerintem mindenki ismeri őket szegről végről, de ezek nagyon szomorú dolgok! Én meg se néztem őket, amint láttam, hogy mi az első link.
Forog a bicska a zsebemben ilyenkor. Szegény autó. Biztos vagyok benne, hogy ti is érzitek, ahogy könyörög.
Az ilyen emberekkel? Valami olyan gyógyszert adnék nekik, amivel az izmaikat manipulálni lehet és addig futtatnám őket egy kamion előtt, amíg szét nem törik a lábuk.
Kb hasonló érzés lehet
Klubelnök