A negyédét drága tesókambirka007 írta:Jó.sprintike írta:Adok érte egy myvipestbirka007 írta:Még mindig van egy eladó iwiw meghívóm.Biznisz
![]()
![]()
Mennyit engedsz a felíííbül?![]()
![]()
Mindenről, akármikor, akárkivel
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

- Bubi
- Fanatikus fórumozó

pitty-putty
Sziasztok,
pofánverték a hungaroringen "ladaverő" egyhármas corollámat egy vonóhoroggal, tud valaki segíteni helyrehúzni?
üdv.,
Marci
pofánverték a hungaroringen "ladaverő" egyhármas corollámat egy vonóhoroggal, tud valaki segíteni helyrehúzni?
üdv.,
Marci
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

Re: pitty-putty
Kedvezmények között igen segítőkész:bubidisc írta:Sziasztok,
üdv.,
Marci
viewtopic.php?t=684
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem

No injektor No ABS No Computer No problem

- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Re: pitty-putty
köszi
Biagio írta:Kedvezmények között igen segítőkész:bubidisc írta:Sziasztok,
üdv.,
Marci
viewtopic.php?t=684
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
ex bubidisc felhasználó
- szullosz
- Aktív fóruméletet élõ

Erre varrjatok gombot:
Csak röviden!
A jupiszi-től rendeltem webtárhelyet augusztus végén (CCH-s képek miatt)...
A mai napig nem tudtam igénybevenni a szolgáltatást úgy, hogy fizetem 3 hónapja!!!
Több óra beszélgetés ügyintézőkkel, e-mail hegyek és az utolsókra nem is válaszoltak, gyakorlatilag sz*rtak rám. Gondoltam elég, és nov. 19-én visszamondtam a szolgáltatást.
Ma kaptam két levelet:
ELSŐ:
"Tisztelt SZ??LL?? SZABOLCS!
Tájékoztatjuk, hogy kérésének megfelelõen 2008.11.27. idõponttól kezdõdõen megszüntettük a UPC Webtáros 4 GB szolgáltatását és a változást számlázási rendszerünkbe is bejegyeztük.
Amennyiben újra meg szeretné rendelni szolgáltatásunkat a www.upc.hu oldalunkon az online megrendelõ felületen keresztül gyorsan és egyszerûen megteheti.
További kellemes internetezést kívánunk,
Üdvözlettel:
UPC Magyarország Kft."
MÁSODIK:
Köszönjük, hogy megrendelte UPC WebTáros szolgáltatásunkat!
Tájékoztatjuk, hogy kérésének megfelelõen 2008.11.27. idõponttól kezdõdõen biztosítjuk az Ön számára a UPC WebTáros 4 GB szolgáltatást és ezt számlázási rendszerünkbe is bejegyeztük.
Felhívjuk figyelmét, hogy a WebTáros szolgáltatást a www.upc.hu oldalon a Saját UPC Profil felületen keresztül tudja igénybe venni. Amennyiben még nem rendelkezik Saját UPC Profil felhasználónévvel és jelszóval, kérjük, regisztráljon egyszerûen és gyorsan az interneten keresztül, ugyanitt (www.upc.hu/myupc Saját UPC Profil), követve a megadott lépéseket.
Amennyiben a UPC WebTáros szolgáltatással kapcsolatban kérdése, problémája lenne, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a 1221-es telefonszámon, vagy Online Chat felületen.
Üdvözlettel:
UPC Magyarország Kft."
Gondoltam reagálok rá, íme a levelem:
"Amennyiben a UPC WebTáros szolgáltatással kapcsolatban kérdése, problémája lenne, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a 1221-es telefonszámon, vagy Online Chat felületen."
A jó öhhöm anyátokat!
Üdv.:
Sz. Szabolcs
Az elküldés után !!! 42 perccel !!! 20.38-kor hívtak a jupiszi-től:
Mondtam nekik, hogy felejtsük el egymást amint módom lesz rá szolgáltatót váltok!
Tényleg csak így lehet intézni bármit??? Ezt nem értem...
Szabber
Csak röviden!
A jupiszi-től rendeltem webtárhelyet augusztus végén (CCH-s képek miatt)...
A mai napig nem tudtam igénybevenni a szolgáltatást úgy, hogy fizetem 3 hónapja!!!
Több óra beszélgetés ügyintézőkkel, e-mail hegyek és az utolsókra nem is válaszoltak, gyakorlatilag sz*rtak rám. Gondoltam elég, és nov. 19-én visszamondtam a szolgáltatást.
Ma kaptam két levelet:
ELSŐ:
Tájékoztatjuk, hogy kérésének megfelelõen 2008.11.27. idõponttól kezdõdõen megszüntettük a UPC Webtáros 4 GB szolgáltatását és a változást számlázási rendszerünkbe is bejegyeztük.
Amennyiben újra meg szeretné rendelni szolgáltatásunkat a www.upc.hu oldalunkon az online megrendelõ felületen keresztül gyorsan és egyszerûen megteheti.
Üdvözlettel:
UPC Magyarország Kft."
MÁSODIK:
Köszönjük, hogy megrendelte UPC WebTáros szolgáltatásunkat!
Tájékoztatjuk, hogy kérésének megfelelõen 2008.11.27. idõponttól kezdõdõen biztosítjuk az Ön számára a UPC WebTáros 4 GB szolgáltatást és ezt számlázási rendszerünkbe is bejegyeztük.
Felhívjuk figyelmét, hogy a WebTáros szolgáltatást a www.upc.hu oldalon a Saját UPC Profil felületen keresztül tudja igénybe venni. Amennyiben még nem rendelkezik Saját UPC Profil felhasználónévvel és jelszóval, kérjük, regisztráljon egyszerûen és gyorsan az interneten keresztül, ugyanitt (www.upc.hu/myupc Saját UPC Profil), követve a megadott lépéseket.
Amennyiben a UPC WebTáros szolgáltatással kapcsolatban kérdése, problémája lenne, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a 1221-es telefonszámon, vagy Online Chat felületen.
Üdvözlettel:
UPC Magyarország Kft."
Gondoltam reagálok rá, íme a levelem:
"Amennyiben a UPC WebTáros szolgáltatással kapcsolatban kérdése, problémája lenne, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a 1221-es telefonszámon, vagy Online Chat felületen."
A jó öhhöm anyátokat!
Üdv.:
Sz. Szabolcs
Az elküldés után !!! 42 perccel !!! 20.38-kor hívtak a jupiszi-től:
Mondtam nekik, hogy felejtsük el egymást amint módom lesz rá szolgáltatót váltok!
Tényleg csak így lehet intézni bármit??? Ezt nem értem...
Szabber
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szullosz 2008 nov. 28, 12:13 am-kor.
- decaon16
- Aktív fóruméletet élõ

- Autód gyártási éve: 1997
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: G6
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Nézz be az "Ömlesztett hülyeségek" c. topikba Szabber (az uccsó hsz-em)! Egy kicsit hasonló a téma!
Az a baj egyébként, hogy tényleg annyira szervezetlenek ezek a multik, és még le se sz@rják az ügyfeleiket, csak csinálják a maguk marhaságait! Jól el kell küldeni őket a náthásba, mert sajnos csak ebből értenek!
Az a baj egyébként, hogy tényleg annyira szervezetlenek ezek a multik, és még le se sz@rják az ügyfeleiket, csak csinálják a maguk marhaságait! Jól el kell küldeni őket a náthásba, mert sajnos csak ebből értenek!
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
- konásandrás
- Gyakori látogató

- Kapcsolat: