FONTOS!
Alapvetően nem azért tolom a pályaversenyzést, pörgetem és szervezem a témákat, eseményeket, buzdítalak titeket, mert szeretek "bandázni", hanem mert MENNI AKAROK. Sajnos ennek, mint tudjátok TRD külföldi tartózkodása jelenleg erős gátat szab

(versenyaut lakatolás) Felesleges sírnom, most nem erről van szó.
Addig is, próbálom kiélezett idegsejtjeimet nyugtatni az érzékszerveinket erősen megtornáztató suhanó autók látványával, őrületes hangjával, fék-gumi-versenybenzin illatával, olykori koszos alkatrészek tapintásával..., ILLETVE a jelen résztvevőknek történő drukkolással, segítséggel, a veletek történő eszmecserékkel ÉS az ESEMÉNYEK MEGÖRÖKÍTÉSÉVEL.
Mindezt úgy tudom megélni, hogy a Paddock és a BOX mellett körbesétálom a pályát, veletek csorgatom a nyálam és lövök pár (többiek által elismert) fotót, esetenként egy-egy videót.
Azonban már teljesene tele a tököm abból, hogy a szervizúton vagy körbeengednek vagy nem. Teljesen ciklikus a dolog, van, hogy 3 évig senki nem szól, aztán jön egy túlbuzgó alkalmazott és felzavar az épületekhez. DE Megértem őket, sok ember felelőtlen és az utcai ruhában történő bandukolás, sok felelőtlen laikust (emlékeztek az előző MTA-n történő beszólásra) is odacsábít, akik nem tudják felmérni a veszélyeket és rendszerint gázos helyekre állnak, illetve ingerlik a sportbírókat, rescue-sokat, biztonsági szolgálatot.
Nem szeretném villogtatni a Sportbírói igazolványom. Nem is aktuális és nem is lenne etikus...
A probléma megoldása gyanánt a következőre gondoltam.
Csináljunk egy egyen láthatósági mellényt.
Mint pl, ami ez volt:
PRESS/CREW felirattal (elöl és hátul) Esetleg a feliratok alatt Hungaroring, Euroring, Pannoniaring pályarajzzal és CCH logóval

Könnyű, rövid ujjú, laza, szellős és megkülönböztet a többi nyálcsorgatótól.
(Hozzatok magatokkal a telefonokon kívül is valami fényképezőt, állványt stb)
Ezt követően szeretnék intézni a vérmegszállottaknak
hivatalos médiás engedélyt az MTA-kra.
(Szuti szerint nincs akadálya)
Természetesen odafigyelünk egymásra és betartjuk a le és le nem írt biztonsági és illemszabályokat (ahogyan azt eddig is kultúráltan tettük).
Amiben kérném a segítségeteket.
1. Segítsetek olyan céget találni, ahol ezeket a mellényeket olcsón megvehetjük és nyomtathatjuk.
(grafikát összedobok valamit)
2. Egészítsétek ki a kemény mag listáját
(illetve aki úgy érzi a jövőben rendszeresen járna ki velünk):
- Pacsker
- Bohi
- Vitya77
- Mozso
- Bardos6
- Wortex
- Bubi
- TZS
- RWD