Bekötöttem a lejátszót,nagyon fasza, szépen szól. Teljesen meg vagyok vele elégedve. Ezért ezer köszönet Pampinak is, mert ő segített...
Mikor lesz bekötve a ládád???
Én ha minden igaz holnap hozom el az enyémet, meg az erősítőt, aztán majd bekötöm azt is... Toyota talira bennt lesz!!!
Bekötöttem a lejátszót,nagyon fasza, szépen szól. Teljesen meg vagyok vele elégedve. Ezért ezer köszönet Pampinak is, mert ő segített...
Mikor lesz bekötve a ládád???
Én ha minden igaz holnap hozom el az enyémet, meg az erősítőt, aztán majd bekötöm azt is... Toyota talira bennt lesz!!!
Ezigen! Zsír! Nagyon örülök. Remélem sokáig fog szolgálni! Használd egészséggel! Az én ládám talán meglessz a talira nem tudom.
A tiédre nagyon kíváncsi leszek mihelyst megvan szólj, és egy minitali keretében szemügyre vesszük. Sztem nagy esemény, ha valakihez bekerül egy láda. Én máris kíváncsi vagyok nagyon. Majd fotót légyszi rakjál be, hogy milyen lett berakva a fejegység az autódba.
Na meg Colos képei (kéri a véleményeket az autójáról itt a fórumon)
És Tibi képei a 20V-ről Azthiszem erről is fog esni pár szó.
Gábor kiváncsi vagyok a véleményedre. Az összes képet felraktam amit küldött.
Jó nézelődést!
csí.... nemzeti ünnep van
most meg meloba unatkozok, kötőelem boltba nem gyakori vendég a jó nő... ha meg véletlen egy betéved, azt meg küldték, tehát elég kilátástalan helyzet lenne, ha erre alapoznék
Gyors kérdés...Lenne most egy felni aminek ET-je 35 viszont az én gyarim az et 45. Es nem tom hogy mennyire logna ki. Mindezt egy ae92 liftbackre szeretném.
Ha bárki tud vmi elképzelést azt szivesen meghallgatom.
Gyors kérdés...Lenne most egy felni aminek ET-je 35 viszont az én gyarim az et 45. Es nem tom hogy mennyire logna ki. Mindezt egy ae92 liftbackre szeretném.
Ha bárki tud vmi elképzelést azt szivesen meghallgatom.
Köszi
Hello!! Ha 7.5"-tól nem szélesebb akkor tuti nem lóg ki az ET35.Nekem 7"-os és elől ET28, hátul 7"-os ET23... Ugyhogy simán elfér!
kis_andras írta:csí.... nemzeti ünnep van
most meg meloba unatkozok, kötőelem boltba nem gyakori vendég a jó nő... ha meg véletlen egy betéved, azt meg küldték, tehát elég kilátástalan helyzet lenne, ha erre alapoznék
Nálam meg az van, hogy az egész cégnél van két nő azok meg már nem hozzám illőek korban. Aztán ennyi kifújt. Reggel 7 kor eljövök otthonról este 7 fele hazaérek. Nesze neked csajozás
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Layosh 2007 jún. 15, 06:54 pm-kor.
kis_andras írta:csí.... nemzeti ünnep van
Nálam meg az van, hogy az egész cégnél van két nő azok meg már nem hozzám illőek korban. Aztán ennyi kifújt. Reggel 7 kor eljövök otthonról este 7 fele hazaérek. Nese neked csajozás