Sancy írta:Én tárcsából és betétből is Ferodot vennék. Az bevélt. A TQ betét a ringen is jól teljesített pl Vitya autójában is.
Sőt, annyira jól, hogy észre sem vette hogy hátul egyáltalán nincs fék az autóján
Ez így igaz!
Meg állt a célegyenes végén is kb 150km/h-ról csak első fekkel.
Ferrodo Thermo Quiet
3x20 perc Hungaroring után , túl van már 3 FRT rallyin es egy durva edzésen is.
Semmi baja, tökéletesen teljesít azóta is.
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Ha mégse E12 és netán E11, légyszi szóljatok!
Köszi!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Sziasztok!
Nagy kérdésem lenne felétek!Van egy Corolla Ts.sima kis családi de lassan gátló csere előtt állok.Mit ajánlanátok?Nem vagyok versenyző!!!De ha elkap a hév szeretek menni.Sima utcai használatra..Kösz!!
Pont azert kell jo futomu hogy amikor elkap a hev, be tudj fordulni, meg tudj allni stb.
Kyb Excel G, (gyari beszallito) vagy valamelyik utcai Bilstein megfelelo valasztas lenne.
Sancy írta:Pont azert kell jo futomu hogy amikor elkap a hev, be tudj fordulni, meg tudj allni stb.
Kyb Excel G, (gyari beszallito) vagy valamelyik utcai Bilstein megfelelo valasztas lenne.
Egy olyan futomuvet H&R szeretne eladni egy E12 tulaj, mint ami nekem is van. Allithato kagassagu TÜV papiros Bilstein patronos H&R szett. Szerintem megfontolando de egy probakorre a vendegem vagy elotte
CCH vezetőségi tag
Corolla E12 HB - kovácsolt 1ZZ-FE motor + Garrett GT2860R turbo @ 1.5bar + sok egyéb
mozso írta:Egy olyan futomuvet H&R szeretne eladni egy E12 tulaj, mint ami nekem is van. Allithato kagassagu TÜV papiros Bilstein patronos H&R szett. Szerintem megfontolando de egy probakorre a vendegem vagy elotte