ELADÓ COROLLA

A klub által kiemelt autó hirdetések vagy keresendő járművek, vásárlási segítségek. Internetről, saját forrásból...
domi007
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 1983
Autód típusa (és generációja): Celica
Autód felszereltségi jelölése: GT
Autód karosszéria variánsa: Liftback (3 ajtós)

Re: ELADÓ COROLLA

Hozzászólás Szerző: domi007 »

agabe írta:Gödöllő környékén, vagy annak nem túl messzi körzetében van ajánlható szerelő akinél át lehet nézetni egy kocsit vásárlás előtt ? Ismerős szerelő a hét első felében nincs itthon, így azzal nem tudok számolni. Emil frey-t hívtam hátha be tudnám vinni hozzájuk, de még a telefont sem vették fel csak az automata válaszolgatott, hogy túl sokan telefonálnak pillanatnyilag (egész nap kb. 10-szer mindig ez volt)
Ezt nézném meg:
https://new.hasznaltauto.hu/szemelyauto ... e-11009887
Nem tudom ki hogy bírja amikor autót kell venni, engem leharcol..és még sokat nem is láttam csak nagyon sok hirdetést böngésztem, és néhány egyéb típus pár képviselőjét is láttam, de azok közül nem volt meggyőző, corolla egyre jobban tetszik (sőt avensis is abból is inkább a 2004-2005-ös kombikat néztem, de az már magasabb árszinten van ami jó lehetne), de egyre inkább az az érzésem az emberek nagy része úgy vesz kocsit mint kenyeret a boltban aztán jönnek a gondok, viszont eladók meg el vannak kényelmesedve (főleg kereskedésben persze)
Ezért jobb impulzus vásárolni :D nem gondolod, hogy bármit vennél egyszer csak rádesik valami és hirtelen hülyeséget döntesz, majd utána éveken át lapátolod a pénzt és kisül belőle valami jó vagy rossz :mrgreen: :mrgreen:

Najó, nem gondolom ám komolyan, tényleg botrányos dolog itthon autót venni, kedves barátomnak a kocsijába én rokkantam már bele idegileg...
AA63 Celica '83 -
ZZE121 Corolla '06 - 'A Felhő'

Ha nem látod a robbantott ábrákat ToyoDIY-en írj privát üzenetet, tudok neked segíteni!
agabe
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: agabe »

domi007 írta: Ezért jobb impulzus vásárolni :D nem gondolod, hogy bármit vennél egyszer csak rádesik valami és hirtelen hülyeséget döntesz, majd utána éveken át lapátolod a pénzt és kisül belőle valami jó vagy rossz :mrgreen: :mrgreen:

Najó, nem gondolom ám komolyan, tényleg botrányos dolog itthon autót venni, kedves barátomnak a kocsijába én rokkantam már bele idegileg...
Tegnap majdnem megneztuk (hat az meg ugye nem ugyanaz mintha szerviz is latta volna), de pont nem tudtak tovabb ott lenni.
Most mar idonkent hasznaltauto kereskedo mellett megyek el benezek csak ugy mik vannak. Tegnap csepelen egy helyen nem volt corolla, de volt avensis, es mar az ara is elarulta, hogy azzal valami gond lesz, mert egy sol felszereltsegu 1.8-as benzinmotoros 2003-as wagon sehol nem kaphato,1.3millioert, ez meg annyira volt kiteve.
Nem zavartak nezelodtem a kocsit, meg csinaltam kepeket (volt alul nehany roszdas resz, de avatatlan szememnek nem tunt nagyon gaznak az a par kep amit sikerult kesziteni) aztan bekopogtam a bodeba, hogy mutassak mar meg, es mi a baja, hogy ennyire olcso.
A valasz az volt, hogy semmi, csak hat ugye a kora, meg sokat futott (268ezer), es ugyan a hasonlo diesel (az is volt egy) 2.1milla, de az fiatalabb, meg kulonben is diesel stb-stb.
Megkertem uljunk bele inditsuk be ...hat a motor az konkretan razta a karosszeriat. Nem csak hidegen, hanem 5 perc mulva is.
Aszondja a telep eladoja, hogy semmi baja jo az jol felporog (kicsit megnyiomta a gazpedalt, es azzal nem volt gond), de mondom neki ez meg dieseltol is sok lenne amit bent erzek a kocsiban...hat szerinte az jo.
Nem tarsalogtam rola inkabb, kerdeztem lehet-e szervizbe vinni.Csak ott a kozelben valahova max (azok. eg gondolom ismeros szervizek volt tobb is par kilometeren belul), mert ki van vonva ideiglenes a fotgalombol (magyar rendszamu itthoni kocsi volt, de attol meg egy P-s rendszammal gondolom barmikor lehetne vele menni), vagy vigyek oda szerelot.
Megkoszontem, es kerdeztem meg keszithetek-e par kepet amit siman megengedett. Meg jaro motornal sikerult hatul a kipufogonal videot is kesziteni (kipufogoval is gond volt szerintem, de a motorra azt mondanam veget jarta... lehet, hogy siman mentheto viszont ilyenekhez fogalmam sincs) ,de a motorhoz elore mar nem ertem amig ment, pedig erdekes lett volna ;) meg lett par kep ami nekem szemre mar rosszabbnak tunt mint az elejen keszult nehany.
https://goo.gl/photos/CczHrjW1wKbWAbkx8
Na es ez a jellemzo akarhova megyek mindenhol minden szuper, vigyek oda nyugodtan szerelot, meg nem nagyon lehet vezetni akar csak azert sem, mert egyedul van a telepen egy urge, es nem hagyhatja ott a tobbi kocsit, de ha mar eleve igy vannak felkeszulve, akkor nem is ertem hogy akarjak, hogy valaki megvegyen barmilyen kocsit.
Na szoval siralmas.

De, hogy legyen pozitivum is talaltam most reggel hirdetesben meg egy jonak tuno corollat, amit konnyebben meg tudok nezni mert bent van a varosban, es nap kozben ki tudok talan logni, aztan melo utan Godollon a masikat is esetleg sikerul szemugyre venni ma, csak hat szerelot nem tudok magammal rangatni, es meg valahova vinni sem egyszeru ha lehetne, mert pl. toyoteam garage masfel hettel elore foglalva megy csak, vagy ha esetleg nincs emelojukon epp kocsi akkor akar maskor is, de ezt elore nem tudni, szoval meg nyogve-nyelosnek tunik az atvizsgaltatas ha majd talalok jonak tunot.
Nem vagyok az a tipikus impulzus vasarlo 8)
Bubi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Bubi »

Fura lesz pont itt leírnom, de nem szabad se márkához se típushoz ragaszkodni. Saját magadat korlátozod ezzel. Állapotot nézz! Ha a vételár is jó akkor meg hajrá! Attól még rajonghatsz a corollák iránt.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
fenevad
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: fenevad »

Sziasztok!
Eladom hőn szeretett Corollámat.

https://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota ... o-10944001

Kép

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok és a meglátásokat szívesen fogadom :)
Köszi,üdv,
Gergő
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
Bubi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Muhaha! Beelőztek Sancy? :P :D
ex bubidisc felhasználó
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Van itthon több is.
Pl Dr.Corolla tagunké.
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
Bubi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Oksa, ott a pont.
ex bubidisc felhasználó
Sancy
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Sancy »

Jogos, ezernyi más dolgom van most, a projekt meg csak húzódik. De sebaj, halad az csak lassan:)
Coilower van alatta? vagy csak vmi fix?
E11 G6 TTE Facelift 1.6 VVTI
E12 TS TTE Facelift 1.8 VVTL-i

E11 TS Facelift 1.8 VVTL-i pálya autó építes folyamatban
montoya
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: montoya »

Most komolyan berakta a TS motort, hogy utána elgázosítsa? Jééézus, ezt a barmot.
IS200 '01
:glcarina: Carina Coupe 1.8 XE - RIP :(
KépCarina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Sancy
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Sancy »

Muhahahahaha
szegény motor---
E11 G6 TTE Facelift 1.6 VVTI
E12 TS TTE Facelift 1.8 VVTL-i

E11 TS Facelift 1.8 VVTL-i pálya autó építes folyamatban
domi007
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 1983
Autód típusa (és generációja): Celica
Autód felszereltségi jelölése: GT
Autód karosszéria variánsa: Liftback (3 ajtós)

Hozzászólás Szerző: domi007 »

montoya írta:Most komolyan berakta a TS motort, hogy utána elgázosítsa? Jééézus, ezt a barmot.
Biztos gázost akart elsőre is, csak félt az olajfogyasztástól :D
AA63 Celica '83 -
ZZE121 Corolla '06 - 'A Felhő'

Ha nem látod a robbantott ábrákat ToyoDIY-en írj privát üzenetet, tudok neked segíteni!
TiBiGee
Visszajáró
Visszajáró
Autód gyártási éve: 2000
Autód típusa (és generációja): Corolla E11
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: Wagon (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: TiBiGee »

A mai tudásom alapján biztosan megnézném ezt a 4AFE E11-est. Ez a javasolt motor E11 fronton...

https://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota ... a-10986026
1.4 vvti wagon weselámpás (2001)
Bubi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Annyira szomorúan tudnak ezek kinézni miután megtörték őket. Semmi bajuk persze de, nem hiszi el róluk senki, hogy az ajtó becsukását követően gond nélkül elmennek 600 km-t 1 seggel, aztán ugyanezt annyiszor, ahányszor csak a pénztárcánk bírja.
Azok a lámpák, a gyárilag odakapcsozott gumigyűrűvel. Már akkor nem néztek ki egyformán amikor kihajtott a tulaj a szalonból. Nem tudom mit lehetnszeretni bennük, de még szeretem.
ex bubidisc felhasználó
toytomi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 1989

Hozzászólás Szerző: toytomi »

Egy éhenhalós, napi mászkálóst olcsón valakinek?! ;)

https://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota ... d-11080883

Kép

Kép
:toytomi: AE92 Gt-i Liftback - Zenki, 4A-GE 16V Smallport - R.I.P.

:toytomi: AE92 Gt-i Liftback - Zenki, 4A-GE 16V Smallport

CE90 XL Liftback - Kouki, 1C
Válasz küldése