Az autó biznic, a fanatizmus, és a kocsiban alvás következménye!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
nem tudom rávenni hogy nagyban jelenjen meg , de ha érdekel és rákattintasz, akkor láthatod teljes méretben is. ( segítséget elfogadok )
---------
ezek sem sokkal frissebbek:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
kleingy írta:Nem stimmel egyetlen kép sem Cucu, csak peros x van. Vagy a képfeltöltés rossz?
naénnemtooom... de a képfeltöltés.hu-n amikor feltöltesz egy képet megadják alinket a képhez több formában, és én pont a fórumokhoz ajánlott linket másoltam be, azt ilyen lett na mind1, akit nagyon érdekel az ostoba arcom az rákattint és megnézheti teljes méretben.
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
életre keltem a mesevászonról, mi?
Látom nagyon rákattantál a cartoon-ra
Klubelnök
Javaslom, hogy mindenki tegyen fel egy jól sikerült képet a kunfehértói taliról, azok számára, akik nem akarják majd a teljes anyagot letölteni az ftpről.