FSanyo írta:Nekem ez az a tipikus "nyálcsorgatós" videó
elég jó gépek vannak benne
Gondolom másnak evidens, de elég kevés európai arcot láttam. az viszont érdekelne hogy mégis mennyi lehet a keletiek "tuningolása" és az európaik "tuningolása" között a különbség. vagy van e egyáltalán különbség. észrevehető e más stílusirányzat.
Nem ismertem fel azt a kék Cabriot hogy mi is lehet a márkája, de nálam az vitte a pálmát
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
José Manuel Hermo Barreiro, becenevén "Patelo" egy spanyol nyugdíjas hajógépész és ilyeneket építget. Ez a szolid W32-es például 2500 munkaóra alatt készült el
Van vele egy pár perces interjú is angol feliratokkal abba is érdemes belenézni, egy igazi mérnök aki tisztelettel "műveli a mechanikát", ha lehet ilyet mondani https://www.youtube.com/watch?v=c1pJIVqCC1E
AA63 Celica '83 -
ZZE121 Corolla '06 - 'A Felhő'
Ha nem látod a robbantott ábrákat ToyoDIY-en írj privát üzenetet, tudok neked segíteni!
Ez relatív gyorshajtásnak tűnik, de az NSX nem megy át a szembesávba.
Ha ezzel növelhetném az NSX-es tulajok számát a klubban, akkor azt mondanám, hogy hajrá, csináljatok ilyen videókat NSX-el aztán lépjetek be a CCH-ba!
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
bubidisc írta: Ez relatív gyorshajtásnak tűnik, de az NSX nem megy át a szembesávba.
Ha ezzel növelhetném az NSX-es tulajok számát a klubban, akkor azt mondanám, hogy hajrá, csináljatok ilyen videókat NSX-el aztán lépjetek be a CCH-ba!
Viszont az Audis tényleg nem volt túl ügyes, ellenben legalább a szükségesnél bevállalósabb. A defektet is azért kapta a végén, mert levágta a kanyart, és esélyesen padkázott egyet. Szerencsés defekt, így legalábbb nem lett nagyobb baj. Inkább fura volt a helyzetnek, mint ura.
IS200 '01 Carina Coupe 1.8 XE - RIP Carina Coupe 1.6 DX Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Azt hittem te elítéled az ilyen közúti vandálkodást amúgy epikus ahogy az Audi kapaszkodik tíz körömmel a Honda meg finoman elhúz tőle
Ahogy írtam korábban, az Audi hosszmotoros verziók nem kanyarbajnokok. Quattroval sem.
Van egy ismerős srác, akinek 500+-os régi S2-e van. Szerinte kb. a vezethetetlen kategória.