Sosem felejtem el ahogy átzúztál a boxon csömörön.
Letagadtalak, egy percig nem haboztam.

140 a vége kb, plusz nem hiszem hogy "nyelezni" fogom végigbubidisc írta:30-40 ezer szép egy yokohamától. Jó lesz, de teljesen más mint egy kisebb pályán. 150-160+ km/h-ról az első féktáv, a Mansell, és a többi ikonikus kanyar meghatározó élmény egy benzinvérű életében.

Sajnos nem vagyunk az OMV embereiRWD írta:Megkérdezhetem mi ez a nagy OMV "mánia"? Gondolom megalapozott, avassatok be kérlek
100-ast értem, de a 95-öst nem. Mondjuk ha jobban megnézem, csak Toytomi használ 95-öst. De tovább görgetem. Azt tudom, hogy a Blacktop igényli a magasabb oktánszámot, de ezek szerint a Bigport/Smallport 16V is "meghálálja"?
Vagy mind OMV kampány tagjai vagytok.

Én mostanság felhagytam a MM vásárlásával. Régebben mondjuk 420 volt a sima és 430 a MM, most 320 a sima és 335 a MM. Ami azt jelenti, hogy a 2.5%-os különbség közel 5%-ra változott.bubidisc írta:Nekem tapasztalat. A 4E FE "csörgés" kevésbé érzékelhető és jobban fogyaszt. Szerintem OMV-n belül is a MM-eket akasztják le a legtöbben a kútoszlopokról. Az oktán az legtöbbünknél csak pszichologia mivel az ecu utána kell hogy menjen lefelé is és felfelé is, elég tág határok közt.
Carina Coupe 1.6 DX

Lebeszélni szerintem esélytelen, de ha ügyesek vagyunk akkor fel tudunk úgy sorakozni a nagy kategória után már a kapuhoz, hogy nagy eséllyel egy etapban mennénk...toytomi írta:Jól sejtem, hogy az teljes mértékben kivitelezhetetlen, hogy a CCH esetleg egyszerre menjen a pályán?