Honlap
Megcsináltam, ahogy kérted (legalábbis remélem, hogy úgy). Nézzétek meg, ha jó akkor küldöm vissza a forrást.Layosh írta:Szép napot mindenkinek!
Six el beszlétem az este!
Megcsinálja az új menüt.
Mittomén hanyas változat
six
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

six írta:Megcsináltam, ahogy kérted (legalábbis remélem, hogy úgy). Nézzétek meg, ha jó akkor küldöm vissza a forrást.Layosh írta:Szép napot mindenkinek!
Six el beszlétem az este!
Megcsinálja az új menüt.
Mittomén hanyas változat
six
Még csak annyit tégy meg pls, hogy a margót állítsd be mindenhova, nem tudom 5-10 pixel?
Ă›ber állesz
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Köszönöm az eddigieket!
Többiek? Tetszik, nem tetszik? Kváncsi vagyok, ha már Layosh verzióját oldalkon át taglaltuk
Többiek? Tetszik, nem tetszik? Kváncsi vagyok, ha már Layosh verzióját oldalkon át taglaltuk
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- decaon16
- Aktív fóruméletet élõ

- Autód gyártási éve: 1997
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: G6
Nekem külalakra jobban bejön mint Layoshé, viszont tegnap elmélkedtem vele erről, és eléggé nehézkes munkának tartotta azt hogy működjön is az ötleted. Lássuk be, az ő verziója már majdnem készen van, a tied meg tudtommal még csak egy sima HTML.
Javasolnám, hogy ha csak ideiglenesen is, de mihamarabb dobjátok fel Layosh verzióját, had örűljenek végre a tagok egy kis újdonságnak! Közben ráérős időtökben munkálkodhatnátok a tiéden, és mire használható állapotba hozzátok, mehetne fel! Amit kifogásolnék a te verziódban (is) Matyi, az a balra rendezett menüsor. Szerintem jobb lenne ha nálad is felülre kerülnének a menüpontok, így sokkal nagyobb hely lenne mind az olvasni valónak, mind a képeknek!.....
Javasolnám, hogy ha csak ideiglenesen is, de mihamarabb dobjátok fel Layosh verzióját, had örűljenek végre a tagok egy kis újdonságnak! Közben ráérős időtökben munkálkodhatnátok a tiéden, és mire használható állapotba hozzátok, mehetne fel! Amit kifogásolnék a te verziódban (is) Matyi, az a balra rendezett menüsor. Szerintem jobb lenne ha nálad is felülre kerülnének a menüpontok, így sokkal nagyobb hely lenne mind az olvasni valónak, mind a képeknek!.....
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Sziasztok!
Nos még összesen két bugtól eltekintve full üzemben az én oldalam!
Misel jó ötlet nagyon
Meglátjuk mit lehet tenni 
http://lali-kiraly.extra.hu/forum/web11/index.html
Nos még összesen két bugtól eltekintve full üzemben az én oldalam!
Misel jó ötlet nagyon
http://lali-kiraly.extra.hu/forum/web11/index.html
Te akartad...Pacsker írta:Többiek? Tetszik, nem tetszik? Kváncsi vagyok, ha már Layosh verzióját oldalkon át taglaltuk
1. A koncepció alapjait tekintve nekem bejön, csak olyan... oldschool. Ilyen fix logó + menü és abban mozgó keret témát utoljára 2000 környékén kértek tőlem. Ezzel nincs baj, egyáltalán nem kötelező követni a trendeket, hiszen olyat kell csinálni ami a klub nagy részének tetszik és kész. De hogy vázoljam: ahogy nekem lejött, idén már a csillogó "Aqua" gombok nem divatosak, most épp a rajzos figurákkal ékesített illusztrációk és még mindig emellett a kő egyszerű design, illetve a mindenféle bélyegekkel agyoncsicsázás a divat, meg persze a sok szín.
2. A klub logója se középen, se egyik oldalon nincs, csak lebeg ott a levegőben... az felkelő napot akar szimbolizálni? Mert nem annak néz ki, ráadásul a szélein látszik hogy egy négyzetes kivágásból származnak, a sugarak hirtelen megszakadnak és ez eléggé "érdekes"
3. Maga a montírozott kép nagyon jó lett, de a hegyeket szintén nem értem ("menjünk fel a hegyekbe?") és az az út nagyon nem lett szép. Milyen programmal dolgozol? Lehet hogy semmi gond az elképzelésekkel csak a program kevés a megvalósításhoz. Maga az út, mint elválasztó nekem tetszik, még kis mozgó autókat is rá tudok vízionálni.
4. Rengeteg helyet elveszel a designnal. Egy böngészőben 1024x768 felbontásban, ami még mindig átlagosnak mondható, kb. 970x530 a hasznos terület, amit egyszerre látni. A Te oldalad teteje ebből 970x315 pixelt foglal el, a menü további 288x210-et, a hasznos terület 726x210. Számoljunk: A teteje 59,4%, a menü 11,76%, azaz marad 28,84%; de ebből csak 18,93% az egyből látható hasznos tartalom, a többit elviszi a jobb margó és egyéb járulékos dolgok. Túl széles a menü, túl nagyok a menüpontok, túl magas a fejléc. Például ha az úttal előbb kezdesz el kanyarodni, és befejezed az ívet a menü jobb széléig, akkor ki tudnád hagyni az "Üdvözlünk a Corolla Club Hungary oldalán!" stb. szöveget, ami lényegében egy holt teher, hiszen mindezt le lehet írni a hasznos tartalomban a szürke részen is. Ekkor az egész szürke terület feljebb kerülhetne kb. 115 pixellel, ami 16% területet adna a szövegnek és képeknek, azaz majdnem megduplázná a mostani állapotot.
Ha a pislogó hacsi nem fér el, akkor még mindig elhelyezheted a kép jobb szélén, ahol már csak az az aranyszínű derengés van. A logót én áttenném a bal felső sarokba, akkor nem olyan feltűnő, hogy körbe vannak vágva a sugarak. Mellesleg a logó elég kicsi ahhoz, hogy ne nagyon lehessen látni az abban foglalt "Corolla Club" szöveget, szóval azt akár el is hagyhatod...
5. Szerintem jó a menü ahogy van, csak sokkal kisebb sorok kellenének kicsi térközökkel, kisebb betűkkel és akkor el is férne. Esetleg annyi, hogy lehetne csoportokba rendezni, mittomén, lenne egy szekció ami a Corollákról szólna (történelem, segédletek, tuning stb.), egy a klubbal és tagokkal kapcsolatos (klubélet, projektek, galéria, kapcsolat ...)
Első körben, egy szuszra ennyi. Támogatom a flash mentes designt, úgyhogy csak hajrá!
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Köszönöm a kommenteket!
Mint már emmlítettem, van amin napokat eltöltöttem, de pl az utat széthúztam 2 perc alatt, azért pixeles.
Six! Mostmár megérettek az ötletek, mind a működéssel, a design-al és a tartalommal kapcsolatban, ahhoz, hogy összeüljünk és átbeszéljük? Mondtál sok jó ötletet, akár kompromisszummal bele is lehetne kicsit dolgozni a mostani design-ba.
Nos ha gondolod, jövőhét utáni héten 2 laptoppal összeühetnénk valahol és nekieshetnénk. Ha nem is készre, de, átbeszélni mindenképp. Neked sokkal több a szakmai tudásod PHP-ban esetleg (autóknak) gyenge flash-ben, így az oldal működésének megvalósításában feltétlen számítanék rád, amit én nem tudok megoldani. A pepecselős rajzolgatós munkát meg bevállalom, mint a robot!
Természetesen ha elkészül adhatod a neved hozzá, mint referencia!
Előre is köszönöm!
Layosh! A tied mehet addig fel! Hajrá!
Mint már emmlítettem, van amin napokat eltöltöttem, de pl az utat széthúztam 2 perc alatt, azért pixeles.
Six! Mostmár megérettek az ötletek, mind a működéssel, a design-al és a tartalommal kapcsolatban, ahhoz, hogy összeüljünk és átbeszéljük? Mondtál sok jó ötletet, akár kompromisszummal bele is lehetne kicsit dolgozni a mostani design-ba.
Nos ha gondolod, jövőhét utáni héten 2 laptoppal összeühetnénk valahol és nekieshetnénk. Ha nem is készre, de, átbeszélni mindenképp. Neked sokkal több a szakmai tudásod PHP-ban esetleg (autóknak) gyenge flash-ben, így az oldal működésének megvalósításában feltétlen számítanék rád, amit én nem tudok megoldani. A pepecselős rajzolgatós munkát meg bevállalom, mint a robot!
Természetesen ha elkészül adhatod a neved hozzá, mint referencia!
Előre is köszönöm!
Layosh! A tied mehet addig fel! Hajrá!
Klubelnök

- B26
- Aktív fóruméletet élõ

Nos ha finomítod a grafikát,s a menüpontok mellett más lesz (fura az a c betű,ha az az),akkor jó lesz!
Az igazság,hogy ez barátibb,belsőségesebb,mint a másik,s a menüpontok is tetszenek,de lehet egy-kettőt átkéne gondolni,mert lehet elvész az ember benne!
Tehát összességében ez tetszik most jobban,ha sikerül megvalósítani!
Bocs Lajos!
Amúgy,ha össze dobnátok Lajos profi munkáját,s a te ötleteidet királyabb lenne!
Az igazság,hogy ez barátibb,belsőségesebb,mint a másik,s a menüpontok is tetszenek,de lehet egy-kettőt átkéne gondolni,mert lehet elvész az ember benne!
Tehát összességében ez tetszik most jobban,ha sikerül megvalósítani!
Bocs Lajos!
Amúgy,ha össze dobnátok Lajos profi munkáját,s a te ötleteidet királyabb lenne!
Balázs
C-POWER!!!!!
C-POWER!!!!!
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Nah jönek végre a hozzászólások
Szerintem az én menürendszeremet kéne akkor a Matyié aládobni.
Mármint a PHPs dolgokat értem ezalatt és akkor nem lessz sosem az, hogy nem műkszik egy menüpont. Ha valamelyik nap lessz időm a régi oldalon kijavítom a menüket. Vagy toljam fel az enyémet hát? De tényleg most hétvégém az katasztrófa volt.
Szerintem az én menürendszeremet kéne akkor a Matyié aládobni.
Mármint a PHPs dolgokat értem ezalatt és akkor nem lessz sosem az, hogy nem műkszik egy menüpont. Ha valamelyik nap lessz időm a régi oldalon kijavítom a menüket. Vagy toljam fel az enyémet hát? De tényleg most hétvégém az katasztrófa volt.
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Nyugodtan rakd fel igy Layosh a tiedet ahogy van, csak előtte hivjál mindenképp (ftp-vel kapcsolatban) aztán ha elkészül az enyém, megy az fel.
Klubelnök