Nem lenne Cucu,ha esetleg nem gyáván elbújnának,hanem megbeszélnénk!Cucu írta:öcsém... itt már tényleg nagy a baj...
Gerinces tett nagyon így!
Nem veszítek észre,hogy még ti is (XVII ker slep) fújtok egymásra?
S én vagyok a közellenség?
Gyerekes!
Kit nevezel slepnek te kis majom?B26 írta:Nem lenne Cucu,ha esetleg nem gyáván elbújnának,hanem megbeszélnénk!Cucu írta:öcsém... itt már tényleg nagy a baj...
Gerinces tett nagyon így!
Nem veszítek észre,hogy még ti is (XVII ker slep) fújtok egymásra?
S én vagyok a közellenség?
Gyerekes!

Layosh írta:Na itt moderáljon az aki tudKonkrétan.
Nyilván mindenkinek meglehetnek a bajai, meglehet a másikkal való baja is.
Én sem poénból hoztam össze a klubtalit a minap, hoy lebeszéljük egymással a dolgokat. Jó csak Biagio volt ott, aki mint klubvezető. De a többiek ezt úgyis el tudják olvasni emaliben.
De én nem moderálok, nem fogom senki hozzászólását átírni.
A Balázs ugye ezen már összeszólalkozott a Matyival és hogy a Matyi törölte egy pár hozzászólását.
Namost azt én sem írom alá hogy töröljünk hozzászólást. De fenyegetőzni azt légyszives ne... Még ha nagy is a szánk a fórumon nem tök mind1? Kiengedi mindenki a gőzt.
Amúgy meg mindenkinek van véleménye. Erre meg azt szoktuk mondani, még ha nem is ért vele egyet az ember, de elnézi, vagy nem is tudom mi erre a jó szó.
Amúgy mit jelent ez a slep vagy micsoda?

jah ez igaz...Layosh írta:Nah azért annyira ne hárítsuk ezt Miselre.
Szerintem itt nem is kell moderálni, hisz éppen ezért van ez a topik. Persze akkor nem tudom én is miért írtam ezt.
Telljesen jól megfogalmaztad Cucu
Én többet ehhez nem szólhatok hozzá a személyes dolgokat a konkrét embereknek kell megbeszélni...
Maximum mondhatnám hogy te így ő meg úgy, de az meg baromság.
Tessék megbeszélni.
Csak nehogy kocsmai bunyó legyen belőle... de sztem egy kareokee-bár lenne a legjobbLayosh írta:Egyébként itten felvetném, hogy mit szólnátok, ha mint egy társaság valami buliba elmennénk? táncolni ilyesmi... Akármi. És ott tényleg mindenki kiengedné a gőzt... Azt mondják sok ilyen hely van a városban, én max névről ismerek párat. Életemben egyikben sem voltam...
Nah szóval mint felajánlás
slepp:Layosh írta: Amúgy mit jelent ez a slep vagy micsoda?
Pedig Layosh, "alá kellene írnod". Természetesen az azt megelőző moderálásos lépésekkel (szerkesztés, esetleg felhasználó figyelmeztetése, majd ezután hozzászólás törlése) és megfelelő indoklással.Layosh írta:
Namost azt én sem írom alá hogy töröljünk hozzászólást. De fenyegetőzni azt légyszives ne... Még ha nagy is a szánk a fórumon nem tök mind1? Kiengedi mindenki a gőzt.

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________Layosh írta:Akkor félreértettél picit, vagy én nem jól fejeztem ki magam..
Ez telljesen eggyértelmű, ha most már utóbb készül el bármijen szabájzat, az egyértelmű, hogy mindenkit a betartásra kell hogy szoktasson.
Ellenben mint Misel és én is írtuk ez a topic erre van.
Gondolom te most arra is gondolsz, hogy mi kell ahhoz, hogy egy embert kirúgj a fórumról vagy a klubból. Nem tudom máshol ez hogy működik. Folyamatban van egy igen nagy autós klubbnak a modjaival egy beszélgetés előkészítés. Illetve már körvonalazódott bennem, hogy mit is kérdezzek.
No de áljunk meg egy szóra.
Ahhoz, hogy egy hozzászólást töröljön egy mod, ahhoz a több modnak is szükséges az engedéje. És minthogy a mi fórumunk szabad nyílt fórum és a club sem klub, mert hivatalosan csak baráti társaság. Így nyilván önálló döntésen is alapulhat.
IMHO senki nem beszélt komplett topic törléséről. Azt max lezárni és/vagy áthelyezni szokás.Layosh írta: Minthogy ennél fogva most mondhatnám én is hogy kitörlöm ezt a topicot, mert három gombnyomás és jóccak. Nekem aztán pampoghatna utána mindenki. Azt fogom mondani mint Matyi. Nincs idő...
Nem hiszem, hogy ilyen helyzetben a személyes találkozón érdemi beszélgetés történne.Layosh írta: Eggyezzünk meg abban, hogy a nézeteltéréseket személyesen tisztázzátok és biztos lessz mindkét félnek jó érve, hogy miért van igaza.
Nem veszem magamra.Layosh írta: Másrészt meg tessék azzal foglalkozni, hogy ami fontos a klubnak...
Ezt persze Andrew magadra ne vedd. Én mindenkinek írom...
Layosh írta: És amúgy az a buli ajánlatom, ill amit Cucu mondott, szerintem tök jó lenne. És egy pillanat alatt összehozná a csapatot.