P85D összkerek 700 ló.
Azon szerencsesek koze tarozom, kinek volt alkalma ulni a dual mocis 700lovas model S ben.
Űrkorszak az autó. Felfoghatatlan teljesítménnyel ami soha nem fogy el. De majd Józsi mesél...
Várjuk!

Én a 420 lovasat hajtottam megSancy írta:P85 hatso kerek, 310 vagy 420 ló
P85D összkerek 700 ló.
Azon szerencsesek koze tarozom, kinek volt alkalma ulni a dual mocis 700lovas model S ben.
Űrkorszak az autó. Felfoghatatlan teljesítménnyel ami soha nem fogy el. De majd Józsi mesél...![]()
Várjuk!

Jaja, igyekszem "ellopni" fatertól[Walaki]D`Lair írta:domi007 írta:Tesla? Hátsókerekes nem?[Walaki]D`Lair írta:Én megyek, tuti

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

Nesze, itt van három fotóm rólaPacsker írta:A technikát se látni...

Egyébként valószínűleg amiatt asszociálhattam, hogy említetted kivinnéd a Hungaringre, mert nagyon kíváncsi vagy a köridejére. Ez is tervben van még?[Walaki]D`Lair írta:szerintem valamit félreértettél, a visontai faluvégi csapatásra fogunk kimenni...én legalábbis tuti, de szerintem Csabi is oda jön...

Én benne vagyok, de tudom, hogy kussoljak, mert mindig csak igérgetek és csak a pofám jár!Pacsker írta:Hallottam a nyavajgást tegnap, hogy "miért nem megyünk fel a pályára", "milyen jó lenne, ha sok 4AGE-vel egyszerre mennénk", "jó lenne ismét sok CCH-st a pályán látni" ...
HA megbeszéljük, hogy pl a jövő évi második nyílt napon egy etapra együtt benevezünk, én benne vagyok és kimegyek valamelyikkel.
Nyilván egyik autóm se erre való, az E9-el a súlya és a napi járkálós mivolta miatt mennék óvatosabban, az E7-el ritkasága és rossz hűtése miatt, de ha komolyan rápörgünk és van lehetőségem, mondjuk csinálnék nagyobb hűtőt a Coupe-ba. Mindent a közösségért. Volt aki még nem volt a Ringen és ha csak ez a bíztatás kell én vállalom
Persze ha mentek nélkülem is, én szívesen dokumentálom a CCH versenyzőket

Még mindig Visontán lesz a rendezvényPacsker írta:Egyébként valószínűleg amiatt asszociálhattam, hogy említetted kivinnéd a Hungaringre, mert nagyon kíváncsi vagy a köridejére. Ez is tervben van még?[Walaki]D`Lair írta:szerintem valamit félreértettél, a visontai faluvégi csapatásra fogunk kimenni...én legalábbis tuti, de szerintem Csabi is oda jön...
Kakucson egyébként mi értelme egy ekkora "bálnának"?
Biztos vagyok benne, hogy kihozod belőle, amit lehet, hisz etalon a vezetési tudásod, de nem túl kanyargós és szűk az neki?

na akkor melléparkolok a Priusszal[Walaki]D`Lair írta: Még mindig Visontán lesz a rendezvény
Csak kirándulni megyek/bandázni, semmi értelme oda felmenni egy 2 tonnás monstrummalHringre meg egyszer felcsalom fateromat és úgy megyünk egy kört
Gyorstöltő úgyis van a pálya közepén