Hát e8-nál én is el tudom képzelni, hogy mindegyik ua, de tényleg e9 lehet más. Valszeg igazad van. Há nem vagyok én fényező...Pacsker írta:Így van Totya, jól tudod. De hogy a szélvédővel mi a helyzet. Netán ugyanaz lenne mindegyik? Még ezt is el tudom képzelni.
Járj utána mindenképp!
E9 alkatrészek (1987-1992)
- Bohi
- Fanatikus fórumozó

'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II
Szélvédő
Köszönöm a segítségeket, én is azt tudtam meg, hogy a sedan első szélvédője a hatchback szélvédőjével azonos.
Ha valaki tud ilyet, az kérem segítsen!
Árpi
Ha valaki tud ilyet, az kérem segítsen!
Árpi
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
http://www.hasznaltauto.hu/2255063
Leimádkozni róla valakinek a Gt-i lököst? Össze volt törve, így az került rá, de valójában csak Xli. Vannak még csodák. Ha valaki felajánl neki egy sima fehéret, meg ráfizet párezret, lehet engedi, hogy elhozza valaki.
Mi már csináltunk ilyet, ugye Bohi ?
Leimádkozni róla valakinek a Gt-i lököst? Össze volt törve, így az került rá, de valójában csak Xli. Vannak még csodák. Ha valaki felajánl neki egy sima fehéret, meg ráfizet párezret, lehet engedi, hogy elhozza valaki.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

IGEN-IGEN-IGEN-IGEN!!!! Matyi ezt pü beszéljük meg!Pacsker írta:http://www.hasznaltauto.hu/2255063
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem

No injektor No ABS No Computer No problem

- somag
- Gyakori látogató

Üdv Mindenkinek.
Nincs vkinek elfekvőben bagóért eladó vezetőoldali első lámpa burkolat?
Csak a műanyag tok kellene.
Nem hiszitek el, de rendőrség előtt beleszálltam egy rendőrautóba hátúlról.
Mutassatok még egy ilyen marhát......
Na ilyet sem csinál az ember sűrűn.
Esetleg napfénytető köré gumira van e tippetek, hol lehetne megvenni?
Palotai bontóban rendelésre hoznának 22 ropiért. pfff
Ha XLi hogyan jön ki az 1.6-ból a 115 LE???Biagio írta:IGEN-IGEN-IGEN-IGEN!!!! Matyi ezt pü beszéljük meg!Pacsker írta:http://www.hasznaltauto.hu/2255063
LÁtom megoldottad az alapjárati problémát.somag írta:Üdv Mindenkinek.
![]()
![]()
![]()
NA, de viccet félretéve, ez PECH. Remélem mihamarabb meggyógyul a "járgányod"!
- somag
- Gyakori látogató

Hát Robesz, megoldottam.Robesz írta:LÁtom megoldottad az alapjárati problémát.somag írta:Üdv Mindenkinek.
![]()
![]()
![]()
NA, de viccet félretéve, ez PECH. Remélem mihamarabb meggyógyul a "járgányod"!
Egy időre csak, mert most látni sem akarom a verdát.
Tényleg olyan mint egy családtag, vagy akár 1 kutya.Megérezte mikor kaptam fizuemelést és azóta játsza nekem a szívbeteg agyvérzésest.
Mindene elromlik.
Most haragszok rá és megfogadtam aug vége szept eleje előtt nem is fogom elindítani.
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Ugye nem hiszünk el mindent, amit beírnak a forgalmiba és a használtautóra?Robesz írta:Ha XLi hogyan jön ki az 1.6-ból a 115 LE???Biagio írta:IGEN-IGEN-IGEN-IGEN!!!! Matyi ezt pü beszéljük meg!Pacsker írta:http://www.hasznaltauto.hu/2255063
Láttam én már 1.3 96 lovat és 4A-FE blokkos 91 es 1.6ost 75 lóval is. Felfele kerekítésnél inkább nagyzolni akarnak, de sokszor csak a tudatlanság, vagy a forgalmiban szereplő baromság téveszti meg őket. Felhívtam... Azért mondom, hogy Xli. És bevallotta, hogy össze volt törve az eleje. "Fura hogy még a bal első tükör sem elektromos, mikor a jobb igen..." Szép
Klubelnök

Jó,jó, csak mindíg nyílik a bicska, amióta a teljesítmény után fizetünk és mivel össze-vissza vannak írva a forgalmiban az ilyen és más adatok is, és az után fizetünk, és a kishölgynek hiába beszélsz, hogy ilyen nincs is nem tud mást csinálni.....Pacsker írta:Ugye nem hiszünk el mindent, amit beírnak a forgalmiba és a használtautóra?Robesz írta:Ha XLi hogyan jön ki az 1.6-ból a 115 LE???Biagio írta: IGEN-IGEN-IGEN-IGEN!!!! Matyi ezt pü beszéljük meg!
Láttam én már 1.3 96 lovat és 4A-FE blokkos 91 es 1.6ost 75 lóval is. Felfele kerekítésnél inkább nagyzolni akarnak, de sokszor csak a tudatlanság, vagy a forgalmiban szereplő baromság téveszti meg őket. Felhívtam... Azért mondom, hogy Xli. És bevallotta, hogy össze volt törve az eleje. "Fura hogy még a bal első tükör sem elektromos, mikor a jobb igen..." SzépTehát az autó sima fordulatszámmérős műszerfalas 4A-F(E) blokkos 1.6-os liftback.
nincs egy normális műszaki adabázis, hogy a szerint fizessünk azonos típusúak egységesen. Én pl többet fizetek egy ilyen elírás miatt, a haverom meg jóval kevesebbet.
Természetesen utána jártam és ha túléli az meber a macerát a lelki megnyugváson kívül nem kap semmit, mert az okmánycserékbe fektetett pénz nem jön vissza a kocsi élettartama alatt. E van!
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Pár kérdésem lenne. Úgy néz ki megint tudok picit költeni a gépre, így szeretnék rajta 1-2 dolgot megcsinálni.
Következő a helyzet. Éreztem, hogy alul nagyon nyomatéktalan. 4500-5000-től viszont úgy megindult, hogy szinte elpörgött a kerék egyesbe. Próbálgattam sokmindent, majd kiderült, hogy az előgyújtásom kicsit el volt mászva. Ráadásul 100-ast tankolok az utóbbi 2-3 hétbe, így hozzá tudtam igazítani. Alul végre megjött a nyomaték, viszont ennek rovására felül veszített a szakításból
Valaki mondja meg nekem miért van ez! Ha előgyújtást állítok, akkor az miér t nem lineárisan rakja előrébb minden fordulaton? Netán más amikor már sokat pörög elmászik és utógyújtás lesz belőle? Nem értem pontosan....
Amásik, amit kezdetektől tudtam, hogy miért is megy picit "szarul"
, hogy a kipu rendszerem nem teljesen stimmel. A következőt képzeljétek el. A 4A-F nek a gyári rendszere lett replikálva oda és ugye most is az van neki. Mindez azt jelenti, hogy van ahol 38-as cső van alatta emellett katalizátor, középdob, és normál fojtott Bosal hátsó dob van rajta.
A 4A-GE nek pedig gyárilag 50-es cső kell!!!!!! és nincs is benne kat. Képzelhetitek milyen torlónyomást, gázörvényeket csinál a visszafogott gáz. Szerintem mind alul, mind felül veszít az erejéből és sokat a nyomatékból. Hogy gondoljátok? Szeretnék alá legalább egy 50-es rendszert. Tibcsi odaadja a régi S-kanyarját, veszek 50-es átfolyású flexi csövet, meg folyóméterbe, mondjuk 2 és fél, 3 méter 50es csövet, aztán leömlő, majd egyenes cső, S-kanyar (hátulra kéne lengőkar megkerülő rész, vagy majd legyártok) és hátsó dob. Azt magamnak csinálom, vettem már hozzá (potom pénzért tömőanyagot és nem üvegygapot kell bele!!
) meg megvan a két perforált cső is.
Ha valójában így csinálnám, biztos akkora hangja lenne, mintegy rakéta civicnek, nekem olyan meg nem kell. Nem szeretem. Szerintetek, ha berakok egy középdobot, sokat fog rajta halkítani (dörmögősíteni) ?
Kérdéseim a következők.
- Nincs e valakinek elfekvőbe egy széles ovális hátsó dob (nem baj ha pár helyen pöttyözik, netán a vég elrohadt. Nekem csak a ház, a ppalást kell) Biagio? Régi? valaki?
- Eseleg 50-os csőből (talán 45) a Mcpherson hátsó lengőkart fentről kerülő kis darab.
- És egy használható középdob!
Sokat segítene mindhárom, mert potom pénzből szeretném megoldani a rendszert. Nincsenek 10 ezreim, hogy fizessek a proexnek, a janónak...
És meg lehet oldani, ha mindez megvan.
Köszi előre is!
Következő a helyzet. Éreztem, hogy alul nagyon nyomatéktalan. 4500-5000-től viszont úgy megindult, hogy szinte elpörgött a kerék egyesbe. Próbálgattam sokmindent, majd kiderült, hogy az előgyújtásom kicsit el volt mászva. Ráadásul 100-ast tankolok az utóbbi 2-3 hétbe, így hozzá tudtam igazítani. Alul végre megjött a nyomaték, viszont ennek rovására felül veszített a szakításból
Valaki mondja meg nekem miért van ez! Ha előgyújtást állítok, akkor az miér t nem lineárisan rakja előrébb minden fordulaton? Netán más amikor már sokat pörög elmászik és utógyújtás lesz belőle? Nem értem pontosan....
Amásik, amit kezdetektől tudtam, hogy miért is megy picit "szarul"
A 4A-GE nek pedig gyárilag 50-es cső kell!!!!!! és nincs is benne kat. Képzelhetitek milyen torlónyomást, gázörvényeket csinál a visszafogott gáz. Szerintem mind alul, mind felül veszít az erejéből és sokat a nyomatékból. Hogy gondoljátok? Szeretnék alá legalább egy 50-es rendszert. Tibcsi odaadja a régi S-kanyarját, veszek 50-es átfolyású flexi csövet, meg folyóméterbe, mondjuk 2 és fél, 3 méter 50es csövet, aztán leömlő, majd egyenes cső, S-kanyar (hátulra kéne lengőkar megkerülő rész, vagy majd legyártok) és hátsó dob. Azt magamnak csinálom, vettem már hozzá (potom pénzért tömőanyagot és nem üvegygapot kell bele!!
Ha valójában így csinálnám, biztos akkora hangja lenne, mintegy rakéta civicnek, nekem olyan meg nem kell. Nem szeretem. Szerintetek, ha berakok egy középdobot, sokat fog rajta halkítani (dörmögősíteni) ?
Kérdéseim a következők.
- Nincs e valakinek elfekvőbe egy széles ovális hátsó dob (nem baj ha pár helyen pöttyözik, netán a vég elrohadt. Nekem csak a ház, a ppalást kell) Biagio? Régi? valaki?
- Eseleg 50-os csőből (talán 45) a Mcpherson hátsó lengőkart fentről kerülő kis darab.
- És egy használható középdob!
Sokat segítene mindhárom, mert potom pénzből szeretném megoldani a rendszert. Nincsenek 10 ezreim, hogy fizessek a proexnek, a janónak...
És meg lehet oldani, ha mindez megvan.
Köszi előre is!
Klubelnök