Honlap
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

És a másik felvetésem még.
Szerintem a hírek menüpontot annyiból ne erőltessük, mert a főoldalra mindíg kikerül majd egy banner. Tali előtt és után is. Ugye a nagy kép ennyi.
A Tuning addig ne legyen kint élőn, amíg valaki konkrétan nem rak bele semmit.
A videókba, majd most valamit belerakok.
A galériába dettó.
Hasznos linkek ilyesmit, meg szépen normálisan újra megcsinálom.
Szerintem a hírek menüpontot annyiból ne erőltessük, mert a főoldalra mindíg kikerül majd egy banner. Tali előtt és után is. Ugye a nagy kép ennyi.
A Tuning addig ne legyen kint élőn, amíg valaki konkrétan nem rak bele semmit.
A videókba, majd most valamit belerakok.
A galériába dettó.
Hasznos linkek ilyesmit, meg szépen normálisan újra megcsinálom.
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Ha valaki megszerkeszti és felrakjadecaon16 írta:Meg az újságcikkeknek is legyen menüpontja, amit anno beküldtem! Matyi vágja, hogy miről beszélek!.... Legalábbis remélem...
Akkor okés.
A menüt nem tart sokáig megcsinálnom. De valami menü név is kell.
Legyen csak Cikkek?
Mert ha mindenkinek jó, akkor jövő hétvégére nagyjából még kipofozom az oldalt, hogy akkor full működjön és a többit meg majd időközben.
De tényleg akkor mondja mindenki... Nem poénból csinálom minden nap és kunyizok a programozóktól, grafikusoktól.
- decaon16
- Aktív fóruméletet élõ

- Autód gyártási éve: 1997
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: G6
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Egy francot! Média! Vagy corollák a médiában (bár sztem ez már túl hosszú)!Layosh írta:A menüt nem tart sokáig megcsinálnom. De valami menü név is kell.
Legyen csak Cikkek?
Meg nem ártana például egy "klub termékek" menüpontot is létrehozni! Ebben szerepelnének a pólók, matricák, zászlók, kulcstartók stb. mellettük az árral, és a tag nevével, elérhetőségével, aki az adott termék értékesítésével foglalkozik. Az meg már egyenesen áldás lenne, ha fényképpel is lennének ilusztrálva a cuccok...
Szerinted én mi a f@szt csinálok?Layosh írta:De tényleg akkor mondja mindenki... Nem poénból csinálom minden nap és kunyizok a programozóktól, grafikusoktól.
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Ha nem is mutagatom, de én sem tétlenkedek! 12 órázom, de gy is sokszor hajnalig csinálom az én verziómat!
Teljesen más a design, a hangulat és a mondanivaló, mint a tied Layosh. Sok embernek a tied nagy valószinüséggel jobbanis fog tetszeni.
Több hónapja csinálom, de ezt úgyis tudjátok. A lényeg, hogy számomra 2 dolog miatt fontos nagyon, hogy legyen új honlapunk. Az első, ugye a design. Átlátható a mostani is, de aláirom elavult a külseje, az elején inkább a müködésre mentünk, bár szerintem ahhoz képest, hogy nem vagyok honlapszerkesztö ez sem lett annyira rosz
Több mint egy évig kibrtuk vele. Viszont tényleg kissé túl szellős, elavult és nem ártana valami új külső.
Hogy miért is? Mivel a Szórólap (ami szerintem minőségi lett) vagy a személyes megkeresés, leszóltás után ez a második lépcső, amellyel kapcsolatba jutunk az ideális tagjelöltekkel. Ha nagyon rossz a honlap kinézete, vagy nem tud rajta elboldogulni, lehet elmegy tőle a kedve. Azthiszem érti ezt mindenki.
A második dolog viszon talán fontosabb is. Szeretném, hogy ne csak a fórum legyen látogatott egy nap, hanem magának az oldalnak a nézettségét is növeljük. Természetesen a fórum a lényeg, ott folynak a tanácsadások, párbeszédek, élménybeszámolók, de úgy gondolom a honlapot is picit "gerjeszteni" kéne.
Mivel lehet ezt elérni? A tartalom érdekessebbé tételével, növelésével, sokrétüvé tételével. Több napot töltöttem el ezzel, hogy gondolkoztam milyen új opciókat rakhatnánk az oldalra, sőt bevallom őszintén pár külföldi hasonló témájú oldalról is származik pár ötlet. Persze minden továbbfejlesztve, Corolla-Clubositva
Tehát fontos a design (főleg a főoldal), de talán ennél is fontosabb a tartalom, hogy lekösse az érdeklődöt, megtaláljon mindent, és nem utolsó sorban a régi kiforrott tago, (mint mi
) is találjunk pár újdonságot, amivel le tudjuk kötni a figyelmünket!
Egy, vagy két sémát fogok mutatni a napokban, úgy érzem nem menekülök.
Lali is kéri folyton. Na meg a menüpontokat is megpróbálom nagyjából leirni, almenüpontjaikkal együtt, hogy ne legyen túl zsúfolt a főoldal. ( Ebben ugyanugy kérém párotok segitségét, mint Lali! Benne van a tervbe mind az ujságcikkek, mind a klub termékek menüpont, természetesen képpel (zászló, póló, matricák, klubtagsági kártya, szórólap, kulcstartó, lássuk be elég sok klubos relikviánk van már
)
Természetesen ha netán egyszerre is készül el a honlap Laliéval, (bár én tényleg csak ritkán tudom csinálgatni) vagy Lalié fog egy idejig müködni, vagy szavazásra bocsájtjuk és amelyik séma jobban fog tetszeni a többségnek, az játszik, esetleg elérhető lesz egy gombbal mindkét nézet. Nem kötöm az ebet a karóhoz, mint ahogy eddig meg volt beszélve, Lalié ideiglenes, amig én el nem készitem. ha az ö stilusa jobb akkor az lesz.
Ha nem is mutagatom, de én sem tétlenkedek! 12 órázom, de gy is sokszor hajnalig csinálom az én verziómat!
Teljesen más a design, a hangulat és a mondanivaló, mint a tied Layosh. Sok embernek a tied nagy valószinüséggel jobbanis fog tetszeni.
Több hónapja csinálom, de ezt úgyis tudjátok. A lényeg, hogy számomra 2 dolog miatt fontos nagyon, hogy legyen új honlapunk. Az első, ugye a design. Átlátható a mostani is, de aláirom elavult a külseje, az elején inkább a müködésre mentünk, bár szerintem ahhoz képest, hogy nem vagyok honlapszerkesztö ez sem lett annyira rosz
Hogy miért is? Mivel a Szórólap (ami szerintem minőségi lett) vagy a személyes megkeresés, leszóltás után ez a második lépcső, amellyel kapcsolatba jutunk az ideális tagjelöltekkel. Ha nagyon rossz a honlap kinézete, vagy nem tud rajta elboldogulni, lehet elmegy tőle a kedve. Azthiszem érti ezt mindenki.
A második dolog viszon talán fontosabb is. Szeretném, hogy ne csak a fórum legyen látogatott egy nap, hanem magának az oldalnak a nézettségét is növeljük. Természetesen a fórum a lényeg, ott folynak a tanácsadások, párbeszédek, élménybeszámolók, de úgy gondolom a honlapot is picit "gerjeszteni" kéne.
Mivel lehet ezt elérni? A tartalom érdekessebbé tételével, növelésével, sokrétüvé tételével. Több napot töltöttem el ezzel, hogy gondolkoztam milyen új opciókat rakhatnánk az oldalra, sőt bevallom őszintén pár külföldi hasonló témájú oldalról is származik pár ötlet. Persze minden továbbfejlesztve, Corolla-Clubositva
Tehát fontos a design (főleg a főoldal), de talán ennél is fontosabb a tartalom, hogy lekösse az érdeklődöt, megtaláljon mindent, és nem utolsó sorban a régi kiforrott tago, (mint mi
Egy, vagy két sémát fogok mutatni a napokban, úgy érzem nem menekülök.
Természetesen ha netán egyszerre is készül el a honlap Laliéval, (bár én tényleg csak ritkán tudom csinálgatni) vagy Lalié fog egy idejig müködni, vagy szavazásra bocsájtjuk és amelyik séma jobban fog tetszeni a többségnek, az játszik, esetleg elérhető lesz egy gombbal mindkét nézet. Nem kötöm az ebet a karóhoz, mint ahogy eddig meg volt beszélve, Lalié ideiglenes, amig én el nem készitem. ha az ö stilusa jobb akkor az lesz.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

Még talán az is lehet, hogy összegyúrni a kettőt!
Ezt úgy értem, hogy ha valamelyikben egy adott dolog jobb azt át rakni a másikba, ami egy kicsit gyengébb.
Remélem értitek amit szeretnék mondani.
Én, mint nem honlapszerkeztő így is ámulok és bámulok, hogy mikre vagytok képesek.
A desin mellett viszont én előbbre hoznám a tartalmat.
Ha lesz cikk menüpot ott össze lehetne gyújteni az eddig neten megtalálható corollás cikkeket (találkozókról, tesztekről, stb.) és lehetne csinálni egy havonta frissülő átfogó cikket a klub életéről történéseiről, változtatásairól, tervjeiről.
Erre kijelőlni egy max két főt és ők ezt csinálnák. Ha nincs jelentkező és igény lenne rá akkor szívesen bevállalom, mint egy!
De mindenkinek elismerés! Grat!
Ezt úgy értem, hogy ha valamelyikben egy adott dolog jobb azt át rakni a másikba, ami egy kicsit gyengébb.
Én, mint nem honlapszerkeztő így is ámulok és bámulok, hogy mikre vagytok képesek.
A desin mellett viszont én előbbre hoznám a tartalmat.
Ha lesz cikk menüpot ott össze lehetne gyújteni az eddig neten megtalálható corollás cikkeket (találkozókról, tesztekről, stb.) és lehetne csinálni egy havonta frissülő átfogó cikket a klub életéről történéseiről, változtatásairól, tervjeiről.
Erre kijelőlni egy max két főt és ők ezt csinálnák. Ha nincs jelentkező és igény lenne rá akkor szívesen bevállalom, mint egy!
De mindenkinek elismerés! Grat!
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem

No injektor No ABS No Computer No problem

- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Kapcsolat:
Természetesen egyetértek akár kisebb változtatásokkal is! Azt hiszem azért rakja fel ide Layosh is meg Én is a készülő oldalt, hogyha valakinek van jobb ötlete, és lát benne fantáziát több mindenki, akkor azt megpróbáljuk érvényesteni! Hozzáteszem, nem kis munka, de megpróbálunk változtatni.
Annyit kifelejtettem, hogy amint feltöltésre kerül az új honlap szépen sorjában rakjuk fel a várakozó (lassan több mint 10 tagot) Bocsássatok meg!!!! és a maradék galériákat videókat stb!
A mostanival nem véletlenül már nem akartam nagyon foglalkozni. A szerkezeti problémát is igyekeztem kijavitani, hogy a mostani inline-frame es változó tartalmas rész nagyobb legyen. Rgi közös megegyezés alapján nem lesz oldalon belül görgethetős, hanem olyan hosszú lesz az adott oldal amennyi tartalom van. (erre is van egy ötletem, hogy a keresőbe ne legyen ici pici a görgetősáv tologatója. Egy megadott hossz után rakunk az aljára oldalszámot. Tehát több oldalas legyen, ne inline frame-es. Mint a fórum pl.)
Több folyamatosan változó menüpontra gondoltam, igy szivesen fogadjuk a segtséget Biagio! A tartalmat elkülditek mailbe, mi meg feltöltjük mindig. Lesz több olyan menüpont amiben az elején kérnék segitséget, amig elkészül. Keresgélni kell a neten.
Annyit kifelejtettem, hogy amint feltöltésre kerül az új honlap szépen sorjában rakjuk fel a várakozó (lassan több mint 10 tagot) Bocsássatok meg!!!! és a maradék galériákat videókat stb!
A mostanival nem véletlenül már nem akartam nagyon foglalkozni. A szerkezeti problémát is igyekeztem kijavitani, hogy a mostani inline-frame es változó tartalmas rész nagyobb legyen. Rgi közös megegyezés alapján nem lesz oldalon belül görgethetős, hanem olyan hosszú lesz az adott oldal amennyi tartalom van. (erre is van egy ötletem, hogy a keresőbe ne legyen ici pici a görgetősáv tologatója. Egy megadott hossz után rakunk az aljára oldalszámot. Tehát több oldalas legyen, ne inline frame-es. Mint a fórum pl.)
Több folyamatosan változó menüpontra gondoltam, igy szivesen fogadjuk a segtséget Biagio! A tartalmat elkülditek mailbe, mi meg feltöltjük mindig. Lesz több olyan menüpont amiben az elején kérnék segitséget, amig elkészül. Keresgélni kell a neten.
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Jahjah egyre jobban megbeszélős. Főleg minél többen benne vagyunk...Biagio írta:Csak szólj! A lehetőségeimhez mérten megpróbálok mindenben.
Csak ehez az kell, hogy össze üljünk és megbeszéljük.
Misel ötletei tök jók
Az hogy a termék mellé fotót rakjunk, az a legkevesebb.
Simán létrehozom a két menüpontot nem para.
Most megcsinálom és rakom fel a tesztet.
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Ajánlom figyelmetekbe:
http://lali-kiraly.extra.hu/forum/web7/index.php?id=1
márra most ennyi a fejlesztés lehet. De most azért ülök rajta egy keveset
Megcsináltam amit Misel ajánlott.
Mostmár egyre jobban az az érzésem, hogy ez egy cég mint egy club...
Mit szólnátok, ha egy olyan minimál oldal lenne, hogy lenne rajta a fórum meg taglista és kész. Ennyi.
A főoldalon váltogatnánk az aktuális képet tali minitali
Ilyet is lehetne.
http://lali-kiraly.extra.hu/forum/web7/index.php?id=1
márra most ennyi a fejlesztés lehet. De most azért ülök rajta egy keveset
Megcsináltam amit Misel ajánlott.
Mostmár egyre jobban az az érzésem, hogy ez egy cég mint egy club...
Mit szólnátok, ha egy olyan minimál oldal lenne, hogy lenne rajta a fórum meg taglista és kész. Ennyi.
A főoldalon váltogatnánk az aktuális képet tali minitali
Ilyet is lehetne.
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Misellel van egy olyan ötletünk, illetve az alap tőle származik, hogy ne legyen a baloldali menüoszlop, hanem az oldal jobb felső sarkáben akár a FLASH alatt vagy fölött is lehet. Három gomb.
Főoldal - Kapcsolat - Menü
Kb ebben a sorrendben.
És ahogy a menüre húzod az egeret úgy előjön a többi menüpont.
mit szóltok hozzá?
Így legalább amit Matyi is említett, hogy a fórum és a többi oldal is egyenrangúbb lenne.
Főoldal - Kapcsolat - Menü
Kb ebben a sorrendben.
És ahogy a menüre húzod az egeret úgy előjön a többi menüpont.
mit szóltok hozzá?
Így legalább amit Matyi is említett, hogy a fórum és a többi oldal is egyenrangúbb lenne.