Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Lehet, hogy jobban megfontolja a legközelebbi bűnözést, mintha nélünk bemenne sziesztázni 72 órára egy kis cellába...
Kapott a kis tolvaj...
Klubelnök
Én annyit látok, hogy 8-10 rendőr agyonver egy gyanúsítottat, aki ráadásul azonnal megadja magát amint reménytelen a szitu. Nem tudom mit követhetette el de az teljesen mindegy. Erre a rendőrök nincsenek feljogosítva. Ez amúgy elrettentő videó a rendőri brutalitásról. Nem is értem az álláspontod. Ijesztő!
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Bárcsak azok ijednének meg, akik lopni járnak. Az itteni törvények, és azok alkalmazása miatt nekem kell félnem, nehogy bejöjjön valaki, és nem nekik, hogy mi lesz, ha bemegy olyan helyre, ahol keresnivalója sincs... Ez az ijesztő, és szomorú szerintem.
'00 E11 4E-FE Harmony-Millenium
'07 E12 D-4D, Linea Luna
Nem erről van szó! Amit láttok a videón az a középkor! Ti is odamennétek ütni rúgni amíg meg nem hal? Ugyanaz, mint amikor nyakig beásva agyonköveztek valakit, csirke lopásért kar levágás. Elfogadnátok, hogy mondjuk gyorshajtásért ezt kapnátok?
Semmi köze ennek a videónak az itthoni rossz rendszernek. Mátyásunk fűzte csak össze ezt a két dolgot.
Amúgy sem ez a civilizált módja az elrettentésnek. Túl nagy energiát is emésztene fel, nem? Aki meg el akar követni valamit az elköveti akkor is ha ez az egyik lehetséges következményel, láthatod. Az erőszak nem válasz, nem lehet megoldás, nem lehet jó! Kicsit gondolkodjunk már! Ha nem megy akkor vegyünk elő egy törtnénelem könyvet.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.