Konkrétan 2 helyről hallottam ésbepi81 írta: Ki mondta ezt neked, hogy az E12 Cori rozsdásodik? Csak nem egy olyan "öregróka", aki még a 80-as évek japán autóiból indul ki?![]()
Az E12 Corolla 97%, hogy nem rohad. Galvanizált karosszériája van, ha nem volt korábban sérülve, akkor nem fog rozsdásodni.
Az 1,1-1,3M kategória semmiképpen nem facelift utániak, vagy ha mégis, akkor csillió km-rel le vannak ütve-harcolva.
A szép, megvigyázott, faceliftes példányok inkább 1,5M körüli áron vannak. Ha vannak...
Tehát, nem az áruk megy felfelé, hanem az állapotuk határozza meg elsősorban, hogy mennyibe kerülnek.
hahun láttam egy 2005-ös facelifest - tulaj által hirdetett/befotózott hibaként felsorolt hátsó sárhányó rozsdásodást, nem tudni tört-e anno / ofc. nincs már fent... a hírdetés/
másik fórumon mondták, oké nem corolla fórum és általánosításban japánra mondták,
ismerős nepper srác mondta, bár ő meg 10 évesekkel bevallottan nem foglalkozik csak öregebbekkel.
De mivel nem adok egy-két forrásra 100% osan hitelt ezért dobtam fel a labdát, mégis csak-csak jobban értetek a kocsihoz

KE11 Sedan