Én elmentem megnézni ezt az autót, hát sajnos közel sem olyan mint a képen. Mindkét küszöb cserélve volt, a festés jó pár helyen mattulva van, a jobb oldali ajtón van egy karcolás, az első lökös belsején le van peregve a festék, az alja is már rohadásnak indult. Viszont belülről makulátlan, és úgy tűnt hogy műszakilag is rendben van.
Se a 150ezres se a lila nem gti és 115, meg 125 ló.
Parasztvakítás.
Sima hatchback Si mindkettő.
A barna nemtom hol van, de ha nem dolgozom, elgurulhatunk vmelyik nap. (jól össze lehetett már törve..)
A fekete GT coupe-t én is láttam élőben. Egyik éjszaka villogtam le kb fél éve. Már beszéltünk róla egy topicban. Kívülről tényleg rendesen eszi a rozsda!!! Belülről nem szemléltem. Motoroikusan nem tudom milyen, de esküdözött, hogy műszakilag tuti.
130ért megéri elhozni. Ha tényleg szerelmes, vagy és áldoznál rá. Ültem ilyenben, az országban nincs 10 db belőle. Igazi ritkaság, alacsony, bukólámpás, jó megjelenésű kocsi. Talán talán még alkatrészt is tudnék hozzá. Szép autó, jó autó, biztos kell rá költeni. Nagyon baró műszerfala van(Nem sima E9 GTi) Menni kell vele egy kört. Kiolvastatni a hibakódját, aztán alkudni. Vagy odaadni a tied érte. A csávó nem tudja mi van a markában. Valami arab emberke kimondhatatlan névvel. Elvileg megvan valahol a névjegykártyája.
Hajrá Sprinti!
Tényleg jó megjelenésű autó!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Köszi Pacsker.Hát igen meglehetősen beleszerettem:-)Tényleg ritka és szerintem nagyon szép.......De azt valahogy meg kellene venni mert ha cserélek nem lesz autóm,ugyanis ezt teljesen felujjítanám(meghát jelen pill se múűszaki se váltó 5.).Egyébként milyen motor van benne?4age?
Ja és a váltó orvosolható! Tibcsi már Erickáék E9 Gt-i jébe orvosolt pont 5ös kidobást! Érdeklődj nála.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Ja és a váltó orvosolható! Tibcsi már Erickáék E9 Gt-i jébe orvosolt pont 5ös kidobást! Érdeklődj nála.
Akkor nem egy veszélyes tétel gondolom.Lehet,hogy kicsit kipofozom az enyémet és felhívom a tagot,hogy tud-e intézni műszakit rá ha arról van szó......