Egyéb toyoták (eladó/vásárolandó)

A klub által kiemelt autó hirdetések vagy keresendő járművek, vásárlási segítségek. Internetről, saját forrásból...
domi007
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 1983
Autód típusa (és generációja): Celica
Autód felszereltségi jelölése: GT
Autód karosszéria variánsa: Liftback (3 ajtós)

Re: Egyéb toyoták (eladó/vásárolandó)

Hozzászólás Szerző: domi007 »

IceRocko írta:Kedvenc Celica típusom eladó:
http://olx.hu/hirdetes/toyota-celica-16 ... 223ed086e3

Imádom, annyira jó formája van! :)
:O :O Tejóég, a kedvenc fajta hátsólámpáimmal :O
AA63 Celica '83 -
ZZE121 Corolla '06 - 'A Felhő'

Ha nem látod a robbantott ábrákat ToyoDIY-en írj privát üzenetet, tudok neked segíteni!
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

És nincs is annyira elhervadva.
Nagyon ritka a Liftback bódé. Főleg manapság.

Sose feledem a leg"különlegesebb" hazai eladó A2 Celit.
Le kellett volna fotózni :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
Birka
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Birka »

TRD
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TRD »

Americás Celica GT... ;)
AE92 2.0 GT hatchback (3SGE) :TRD:
KE70 ??? Coupe
domi007
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Pacsker írta:És nincs is annyira elhervadva.
Nagyon ritka a Liftback bódé. Főleg manapság.
Azóta már a csapatból megnézték, sajnos a tapasztalatok nem pozitívak egyáltalán:
Előtte:
Na gyerekek beszeltem a vele! Story: hivom felveszi... Fura koszones... Gondoltam most kelt fel biztos, de nem a kovetkezo kerdesemre a valasz is fura volt... Le esett hogy az ipse felig meddig illuminalt allapotban van. Ok mondom nem gaz akkor kerdeznek... Meg van minden alkatresze? Azt alitja minden meg van semmi sem hianyzik belole! Mondom szuper es a belső mien? 3 eve lett ujra karpitozva bőrözve. Mindene mukodik! Kovetkezo kerdesem a fek rendszer motor milyen alapotú... Nem tudja met 3 eve nem lett elinditva, de akkor fel is lett ujitva a motor is fek is es a mostani helyere labon vittek oda azota nem lett elinditva.! Ohhondom az nem problema abba akkor valoban lehet 1 kis pucolassal eletet lehelni! Huu itt mar orultem.... Es a kaszni mennyire rohad? Azt mondja nem rohad az... Az is ki van kasznizva, feluleti rozsda van mert be van csiszolva fenyezesre de hat nyilvan ujra kell csiszolni! A jobb oldalan van 1 serules mert feltortek az autot es szet basztak az ajtajat meg a sarvedőt!!!! Azt ujra kell kasztnizni!!! Szoval ha az arban sikerul meg egyezni elhozom! A papirjai rendben vannak, nincs kovonva a forgalombol, a biztositas is es a gepjarmu ado is fizetve van ra!! Tehat muszakival forgalomba helYezhető!!!

Utána:

Az a helyzet hogy valoban el lett kezdve a felujitasa.... De nem is akarhogyan.... A tetejen vastagon al a gitt ami szet van repedezve... A tornyoknak a teteje ki van javitva viszont az aljuk az merő rozsda.... A belseje egesz jo volt de azert ott is lett volna meg mit csinalni boven.... A motorja is valoban felujitott de darabjaira kellene szedi hogy be lehessen inditani 2008 ota al az auto 4 eve lett utoljara elinditva! En ott ajanlotam erte 400 at de nem adta oda... Volt nalam 520 e is de annyit nem szivesen adtam erte de meg a 400 at sem de gondoltam bele vagok ha anyiert oda adja... A hatso csomagtarto se volt a henyen a jobb oldali ajto csak resnyire nyilt mert bele ert a sarvedobe!!! A taposo lemezek konkretan szarra voltak rohadva! De hat sokkal jobbat nem is vartam de azert jobbat! Nekunk erre lett volna 1 masfelmillios keretunk de sok vizsgalodas alatt szamolgatunk es sehogysem jottunk volna ki belole!!! A hatso szelvedo ugy volt beragasztva mintha nekifutasbol dobtak volna bele a kaszniba... Magyarul romma kellett volna bontani az autot a sok szar gittet ami szet volt repedve rajta alatta tiszta rozsda nyilvan... Lekaparni homokfujni a kromokat ujra kromozni.. A motort elemeire szet szedni kipucolni.... Ujra alitani.... Es akkor meg a kasznizasrol meg a fenyezesrol nem beszeltem es persze meg boven lenne mit csinalni amik reszlet kerdesek de sok aprosag!!!! Tehat ha felesleges 2.5 milliom lenne elhozom de sajnos a masfeles keretbol nem jott volna ki!!! Igy hat maradt... Meg esetleg 2 honap mulva ha meg meg lessz 1 2 froccs mellett le ulve iszogatva a kicsit szeszes fickoval meg probalom 300 ert elhozni.... volt furedrol 1 korom es 1 felesleges trailer berlesem... De meg mindig megerte mert jo volt latni mind ezek elenere... Amikor beultem szinte meselt a multrol mikor a 70 es evek vegen a jampi gyogyszer ipari ceg vezerigazgatojanak a pici fiacskája ezzel gurult be az ELTE főépülete elé és a szarvasbőr aktatáskáját ki rántotta a jobb 1 ből. Tehat nem erzem vesztesegbek az utamat de jobb lett volna vele haza jönni!

A hirdetés közben eltűnt OLX-ről, a telefonszám megvan, mert Gyuri akik végigjárta Balatonról ezt a túrát elmentette, holnap még rácsörgünk, hogy miért vette le (pontosabban tschangow fogja hívni ha jól emlékszem).
AA63 Celica '83 -

Ha nem látod a robbantott ábrákat ToyoDIY-en írj privát üzenetet, tudok neked segíteni!
uber
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: uber »

domi007 írta: A hirdetés közben eltűnt OLX-ről, a telefonszám megvan, mert Gyuri akik végigjárta Balatonról ezt a túrát elmentette, holnap még rácsörgünk, hogy miért vette le (pontosabban tschangow fogja hívni ha jól emlékszem).

Azért vette le a hirdetést, mert megvásároltam. Egyébként valóban ilyen az autó, ahogy elmondtad.
Előttetek néztem meg, délelőtt, már akkor majdnem megegyeztünk, de meg akart várni titeket, mert már meg volt beszélve, és nem 5 km-ről mentetek.
domi007
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

uber írta:
domi007 írta: A hirdetés közben eltűnt OLX-ről, a telefonszám megvan, mert Gyuri akik végigjárta Balatonról ezt a túrát elmentette, holnap még rácsörgünk, hogy miért vette le (pontosabban tschangow fogja hívni ha jól emlékszem).

Azért vette le a hirdetést, mert megvásároltam. Egyébként valóban ilyen az autó, ahogy elmondtad.
Előttetek néztem meg, délelőtt, már akkor majdnem megegyeztünk, de meg akart várni titeket, mert már meg volt beszélve, és nem 5 km-ről mentetek.
Királyság!
Amennyiben van kedved nagyon szívesen hallanánk az autóról, illetve nem tudom a facebook csoportunkban nem tudom benne vagy-e, nagy örömmel látnánk és esetleg ha tudunk valamiben segítenénk! :)
AA63 Celica '83 -

Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Gratula az autóhoz! A leírtak alapján akár teljesen jó vétel is lehetett. Gondolom a látottak alapján megértél már a veteránozáshoz. Ha nincs egyben több millió Ft, akkor tudod, hogy sok türelem és folyamatos anyagi ráfordítás mellett egy olyan auót birtokolhatsz, ami minden nap megdobogtathatja a szívedet.
Sok közös van benne a Corollákkal, így akár segíthetünk is egymásnak a jövőben.
Gyönyörű, nagy kultuszú autó, szívesen olvasnánk róla projektet is. Örülnénk, ha megtisztelnél minket vele és csorgathatnánk a nyálunkat a sok képre :)

Egy dolog nem derült ki!
Felszereltsége, motorizáltsága?

R, T, netán ezek közül valamelyik GT motor?
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
bepi81
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 2007
Autód típusa (és generációja): Verso
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: MPV

Hozzászólás Szerző: bepi81 »

Vajon mit kérhet érte? Ha jól sejtem, sajnos már elég kevés épkézláb példány lehet belőle idehaza...

http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... 74-8676505
4 év E11 fl Corlla liftback 1,4 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
uber
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: uber »

Bízom benne, hogy jó vétel volt, igazság szerint láttam már rosszabbat is. A javítások nekem sem tetszettek rajta, az tény.
Toyotám még nem volt, tehát annyira nem ismerem, de egy Datsunt támasztottam már fel, ami szerintem rosszabb állapotban volt karosszériaügyileg. Ezen kívül jó pár öreg autó volt a kezeim között :)
A Celica 1.6 ST, 5 sebességes. Kétkarbis 2T-B motor. Állapotáról túl sok infóm nekem sincs, csak amit a srác elmondott, hogy állítólag fel lett újítva. Kívülről a motor nem tűnt betegágynak, nem volt olajfolyás, ilyesmi, de ez ugye semmit nem jelent, főleg 3 év állás után. Ami biztos, nem volt átforgatva, mióta leállították.

Fékek be vannak rohadva, szóval megmozdítani sem lesz egy leányálom.
TRD
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Kapcsolat:

uber írta:Bízom benne, hogy jó vétel volt, igazság szerint láttam már rosszabbat is. A javítások nekem sem tetszettek rajta, az tény.
Toyotám még nem volt, tehát annyira nem ismerem, de egy Datsunt támasztottam már fel, ami szerintem rosszabb állapotban volt karosszériaügyileg. Ezen kívül jó pár öreg autó volt a kezeim között :)
A Celica 1.6 ST, 5 sebességes. Kétkarbis 2T-B motor. Állapotáról túl sok infóm nekem sincs, csak amit a srác elmondott, hogy állítólag fel lett újítva. Kívülről a motor nem tűnt betegágynak, nem volt olajfolyás, ilyesmi, de ez ugye semmit nem jelent, főleg 3 év állás után. Ami biztos, nem volt átforgatva, mióta leállították.

Fékek be vannak rohadva, szóval megmozdítani sem lesz egy leányálom.
Lehet,h nem volt túl olcsó,de birtokolni egy ilyen ritka liftback RA celicát, azért jó érzés lehet. Nekem nagyon tetszik bár nem egy OT formára,hanem egy ilyenre! :D

Kép
KE70 ??? Coupe
[Walaki]D`Lair
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 1985
Autód típusa (és generációja): Corolla E8
Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)

Hozzászólás Szerző: [Walaki]D`Lair »

TA celica ;)
1985 - Toyota Corolla AE86 GT - SR20DET BlackTop //// Trackday beater
2006 - KTM 640 LC4 Supermoto /// :twisted: :twisted: :twisted:
TRD
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Kapcsolat:

[Walaki]D`Lair írta:TA celica ;)
Vagy TA...Na...:D
KE70 ??? Coupe
TRD
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Kapcsolat:

TRD írta:
[Walaki]D`Lair írta:TA celica ;)
Vagy TA...Na...:D
Egyébként mitől függ,h RA vagy TA? Mert van mind a kettő....Szerintem amit kiraktam az RA
KE70 ??? Coupe
Sancy
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Sancy »

RA 2800
Testhezallo rendszam!
E11 G6 TTE Facelift 1.6 VVTI
E12 TS TTE Facelift 1.8 VVTL-i

E11 TS Facelift 1.8 VVTL-i pálya autó építes folyamatban