DBandesz írta:Az S14 második szériája (pl. Bart Drift) nekem jobban bejön, mint az S14/1 (GÉZA-02) .
De a legszebb, az akkor is az S15! Pláne, ami a Tokyo Driftben volt... hűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű
Igen, az s14-en volt egy ráncfelvarrás és azt hivják s14a-nak.
Hát az s15 no comment, de abból csak belpiacos létezik vagy dobtak usa-ba is? Mert akkor előfordul itt északeuban is, mivel ma tudtam meg Matyitól, hogy dánia norvégia meg svéd egyenlő az amcsi piaccal a japóknál... érdekes.
De nagyon ráfügtem most erre az s14a-ra!
Pacsker írta:1:38 tól csak nem egy híres TE71 driftest láthatunk?
Kirááállly Az a verda... Hacsi Speer bele és máris lehet játszadozni. A technikába meg határ a csillagos ég...
Jaja, azt én is visszapörgettem egy párszor, de az tényleg az, nem ???
Király verda!
S15-öt már láttam Magyarországon! Nem is egyet. Jó mondjuk rendezvényeken! Mobile.de-n van egy fent eladó. Hó fehér arany felnikkel. 5 misi... Inkább az mint egy sima H Astra
Azthiszem egyetértünk mos mindenkivel! Nem is mérhető mekkora különbség van a két kocsi közt...
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
S15-öt már láttam Magyarországon! Nem is egyet. Jó mondjuk rendezvényeken! Mobile.de-n van egy fent eladó. Hó fehér arany felnikkel. 5 misi... Inkább az mint egy sima H Astra
Azthiszem egyetértünk mos mindenkivel! Nem is mérhető mekkora különbség van a két kocsi közt...
Én még nem láttam!
Hogy mérhető e különbség egy astra meg egy s15 között??? Pff...
(végtelen + 1)
Bohi írta:
Hogy mérhető e különbség egy astra meg egy s15 között??? Pff...
(végtelen + 1)
Azt hiszem, hogy ez nem kérdés. Lehet, hogy egy Astra jobb családi autó, de két gyerekülés ebben is elfér hátul. Ha meg a kölkök nem akarnak az ülésben maradni, nyomok egy kövéret, és beletapadnak!
Én amiről tudok az a kék színű, fent is van a használtautón és az valami megasztáros csókáé. Aki kint volt a driftedzésen is
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Pacsker írta:Karottának van S13-asa? Nagyon le vagyok maradva.
Én amiről tudok az a kék színű, fent is van a használtautón és az valami megasztáros csókáé. Aki kint volt a driftedzésen is
Jaja, Gáspár Lacié. Szép verda, jól meg van csinálgatva. De az s14, Karottának meg van egy s13-asa? Az a bukólámpás széria. Én sem tudtam, hogy van neki. Meg egy haci is... Érdekes, jól nyomja. Biztos kell neki a lóvé a hacsi fejlesztéséhez....
Pacsker írta:Karottának van S13-asa? Nagyon le vagyok maradva.
Jaja, Gáspár Lacié. Szép verda, jól meg van csinálgatva. De az s14, Karottának meg van egy s13-asa? Az a bukólámpás széria. Én sem tudtam, hogy van neki. Meg egy haci is... Érdekes, jól nyomja. Biztos kell neki a lóvé a hacsi fejlesztéséhez....
Aszongya: S13 Nissan 200SX, Datsun Gloria, Datsun 260Z (a hangyász) , Toyota Corolla AE86 ( a legocsmányabb főnix), Nissan Terrano, és nem rég rakta fel a netre a barátnőjének vásárolt Volvo 480 Turbo-t.
Most vett egy RB25DETT motort, ami egy S13-ban dühöngött, nála meg a hangyászban fog
sziasztok!!!!!!! nekem most 1 ilyenre fáj a fogam, nagyon sok elképzelésem lenne vele kapcsolatban!!!!!! ha valaki tudna nekem szerezni 1 ilyen kis áruszállítót pls jelezze fontos lenne!!!!!!!!!