Ha jól tudom a 240SX-ek egy-két belpiacos, vagy sportosabb darab neve volt a Silvia. De pontosan én sem tudom.
Azért ne felejtsük el a "pislogós" bukólámpás szériákat is. Sőt az azelőttieket. Írjátok be youtubra, hogy Silvia history, meg skyline history... Olyan autókat fogtok látni, hogy el sem hiszitek. Már 50-60as években vol mindegyik japán sportautó típusból.
Visszatérve az S15ösre. Abból is a Nismo limitált szériára (nem a matricái miatt).
Kövezzetek meg, nem érdekel, de szerintem a valaha készült legszebb autókba benne van ez a típus!! Eleje hátulja csodaszép. Hozzáteszem ez az én véleményem.
Ki emlékszik az RC-autómra?

Szerintetek miért választottam? S15ös volt...
Nagyon szép vonalai vannak.
Ja! És már láttam nem is egyet élőben!!! Nem kéne Skyline. Elég a hátsó kerék hajtás, nem kell össz. Lóerőbe... Ebből is ki lehet hozni pár százat

És a látvány magáért beszél! Ilyen formavilágot... Semmi matrica, egy gyönyörű fényezés és neked van az országba a legszebb 2 ajtós coupe-d. Hozzáteszem el lehet velük járni 10 liter alatt. Biztos vagyok benne.
Na az újabb Lancer EVO generációkról ne is beszéljünk. Főleg a 11-esről. Ha családom lesz, el tudnám képzelni, hogy egy ilyennel járjunk nyaralni.
Hozzáteszem Toyotából is van pár álomautó.