Egy szimpatikus kis hölgyike. Megörökölték a nagyszülõktõl a szülei, majd a szüleitõl most õ. Egyedül használta, de most, hogy van baba, gyereküléssel nem tud sok mindent kezdeni.
Mûszaki nélkül áll a garázsban. Elvileg csodálatos állapotban (volt újrafényezve). Nem rozsdásodik sehol, szépek a kárpitok stb.
Fogalma nem volt az autó típusát, felszereltségét illetõen. Elõször esküdözött, hogy elsõkerekes, majd mikor pontosítottuk (keret nélküli ablak) stb... kiderült, hogy E7 Liftback, tehát a hátsó ablak is lebillenthetõ.
A késmárk utcai bontóba mondták neki, hogy Magyarországon nincs másik és Európában is 3db van... Úgy, hogy a Késmárk bontóban dolgozik Gyuszi, akinek 1 uilyen járkálósa és 1-2 donorja van ugyanilyen...
Megkérdezte, mennyiért adhatná el. Felvilágosítottam, hogy itthon nincs Japán veterános kultusz és a klubban is van több ugyanilyen kasznijú autó. Szerintem jóval olcsóbban is odaadná. Mondtam, hogy pontos hirdetéssel, szuper, jól beállított képekkel esetleg próbálkozhatna a mobile-n, mert ott talán megveszik úgy, hogy sima 1.3.
A km számláló egyszer fordult át, tehát százvmennyi lehet benne. Kis távokra használgatták és mindig garázsos volt.
Persze klíma nincs benne, csak "kék-piros manuálisan állítható klíma" ami nem klíma, de "sokkal jobb a hûtése és szellõzése, mint az új autóknak".
Magyarul egy "sima" elvileg nagyon szép állapotú Zenki KE70 Liftback.
Frissíti a hirdetés adatait
Mondtam, hogy képek nélkül semmire nem megy. Most rááll a témára. Meginvitáltam Királyrétre is.
Komoly érdeklõdõnek levizsgáztatja az autót.

KE11 Sedan 

1980 - Toyota Corolla KE70 Liftback - 4AGE