Alvázszám alapján cikkszámra lett rendelve a KYB és láss csodát GTi-it kaptam!
Szóval holnap neki futunk újra a témának.
Egyébként valaki találkozott már narancssárga Kayaba patronnal??
Az gyári vagy keményített vagy valami egyéb??

Konkrétan arra lennék kíváncsi, mi történik, ha csak rugókat cserélek, lengéscsillapítót nem ?Jorn írta:Rugókat is szoktatok cserélni, amikor lengéscsillapítót cseréltek ?
Ha megpakolom a Liftback csomagtartóját, akkor eléggé lemegy a hátulja...

Nem szoktak cserélni rugókat, csak ha már nagyon elgyengült. Ha csak rugót cserélsz és a csillapító meg kuka, akkor pattogni fog a kocsi hátulja. Az eleje nem annyira, de az meg nagyobb bukkanóknál meg fel fog ütni.Jorn írta:Konkrétan arra lennék kíváncsi, mi történik, ha csak rugókat cserélek, lengéscsillapítót nem ?Jorn írta:Rugókat is szoktatok cserélni, amikor lengéscsillapítót cseréltek ?
Ha megpakolom a Liftback csomagtartóját, akkor eléggé lemegy a hátulja...

Ghee írta:igen. nekem is első lengéscsillapító csere után lett ilyen. én simán betudtam a guminak és a gyenge rugóknak és a kemény gátlóknak ezt a "hibát". elméletben úgy gondoltam, hogy intenzívebb, nyomatékból gyorsításnál emelkedne az autó eleje, amit a lágy rugó enged, de a kemény gátló a gyors kimozdulást hirtelen megfogja és akkor pattog el az útról a kerék, majd újra földet ér és ismétlődik addig, amíg a gumi nem fog szilárdan aszfaltot.
ezt élőben elfelejtettem említeni anno - ez IS idegesítő volt a többi - a gátlócsere körül kialakult kellemetlenség közt.
már nagyon kíváncsi leszek mi lesz a Futómű vs. Jorn mérkőzésnek az eredménye, mert úgy tűnik hosszas és fárasztó mérkőzés ez. remélem hamar kivégzed.

Nekem is csinál hasonlót, de nálam ültetett és még a felni is nagy.Emelkedőn erős kigyorsításra kanyarban és a rossz gátlóra dőléskor csinálja.Nálam a gátló gyengesége okozza ,már cserére érett...IceRocko írta:Nálam is van sajnos hasonló jelenség amióta, gátlók lettek cserélve. Engem sokszor idegesít, főleg a téli gumival, mert az keskenyebb és hamarabb elpörög.Nekem is csak ha épp kanyarba gyorsítók ki és főleg jobbra. Biztos a "gagyi" gátlók miatt van.