Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Én is rá gondoltam. Nem egy tipikus JDM kult felni, de azért jó peremes. Na meg 114,3.
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Eladó 16-os 4x100; 7,5 széles ET 35. A képen lévő minimális padkás, a többi nem.
Ára klubbon belül: 35.000 FT
Vagy csere: 15-ös 4x100; 6,5 széles ET ~40.
To4m5i?
Asszony segítségével? Szülinapra, névnapra rokonoktól?
Tudom, hogy kicsit púpos, de nagyobb a pereme, szemből egész pofás és legalább 15-ös.
Ja és persze 114,3 és nagyon olcsó.
Pogival jól állhatna, amíg nem veszel majd valami horrort.
ideiglenesen biztos jobb lenne mint a mostani, de az a baj, hogy nincs rá keret, pedig meg is venném.
Akár még abba is benne lennék, hogy odaadom érte a mostanit+a 4gumit.
„Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.” 1980 - Toyota Corolla KE70 Liftback - 4AGE
to4m5i írta:ideiglenesen biztos jobb lenne mint a mostani, de az a baj, hogy nincs rá keret, pedig meg is venném.
Akár még abba is benne lennék, hogy odaadom érte a mostanit+a 4gumit.
Nekem ezek nagyon bejönnek. A peremen található csavarok csak design vagy 2 részes? Mert ha két részes akkor nagy kincs, old school. Bele rakni egy golyós polirozóba és úgy fénylene mint Salamon tökéletessége!
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.