Királyrét 2008 Júni 1
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Királyrét 2008 Júni 1
Elvesztek az eddigi kommentek. Ha nem gond írjátok le mégegyszer légyszi ide!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Nekem nagyon tetszett és Beának is a mai tali! Szerintem nagyon rendben volt a szervezés a kaja, a rendőri felvezetés
meg persze a hely!!!!
Szerintem minden évben csinálhatnánk az első nagy talit ide!
Már várom a következőt!
Köszi mindenkinek aki eljött és persze a szervezőknek, főleg Matyinak. Köszi Matyi!!!!!!!!
Na megyek mert kivagyok mint állat...
Szerintem minden évben csinálhatnánk az első nagy talit ide!
Már várom a következőt!
Na megyek mert kivagyok mint állat...
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II
- Birka
- Fanatikus fórumozó

Természetesen nagyon jó éreztem magam ennyi jófej ember társaságában.
Tényleg toppon volt a szervezés, köszönet a műsorveztőknek! :re
KÖZÉRDEKĂ› KÖZLEMÉNY!!!
Nem árt, ha mindenki átnézi magát kullancs ügyileg, mégiscsak jobb a békesség!
Gyúrhatunk a Toyota talira!
Köszönet minden résztvevőnek!

Tényleg toppon volt a szervezés, köszönet a műsorveztőknek! :re
KÖZÉRDEKĂ› KÖZLEMÉNY!!!
Nem árt, ha mindenki átnézi magát kullancs ügyileg, mégiscsak jobb a békesség!
Gyúrhatunk a Toyota talira!
Köszönet minden résztvevőnek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Birka 2008 jún. 02, 02:07 am-kor.
- Lyani
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2012
- Autód típusa (és generációja): Auris
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (5 ajtós)
Nem kellett csalódnom. Semmilyen értelemben. Nagyon nagyon jó volt ez a Királyréti muri. 
Megérte a hosszas várakozás, készülődés, szervezkedés.
Sajnálhatja, aki nem volt ott, nem tudja mit hagyott ki.
Képeket mingyárt felteszem, igaz csak telefonosak, de van köztük egy két egyészen jó.
Itt vannak az én képeim:
Matyi Kocsit mos.
Megérte a hosszas várakozás, készülődés, szervezkedés.
Sajnálhatja, aki nem volt ott, nem tudja mit hagyott ki.
Képeket mingyárt felteszem, igaz csak telefonosak, de van köztük egy két egyészen jó.
Itt vannak az én képeim:
Matyi Kocsit mos.
Auris MK1 HSD Sol 5 door Hatchback
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30
- blasius
- Visszajáró

na holnap délután felrakom a képeket, a konvojos képek sztem egész tűrhetők lettek, kár h nem tudtunk az egészen végigmenni, sajna a forgalom nem engedte.
amúgy a tali sztem remekül sikerült, leszámítva azt a kis balesetet a viperának látszó siklóval.
kaja jó volt, kullancsot nem találtam magamban, megyek máskor is.
Grat a szervezőknek
amúgy a tali sztem remekül sikerült, leszámítva azt a kis balesetet a viperának látszó siklóval.
kaja jó volt, kullancsot nem találtam magamban, megyek máskor is.
Grat a szervezőknek
'99 Sedan LT
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

Nagyon köszönöm mindenkinek, hogy szívvel lélekkel odatette magát.
Igaz se a főzésben, se a konvojozásban, se a bevásárlásban nem tudtam ott lenni segíteni
, de sajnos a munkám megkövetelte, hogy távol legyek és kimaradjak a lényegből.
Jó lett volna együtt tölteni több időt, de amit eltöltöttem veletek az igen is jó volt, habár nem mindenkivel tudtam annyit beszélni és foglalkozni amennyit szerettem volna, de úgy is tálkozunk még és akkor...
Igaz se a főzésben, se a konvojozásban, se a bevásárlásban nem tudtam ott lenni segíteni
Jó lett volna együtt tölteni több időt, de amit eltöltöttem veletek az igen is jó volt, habár nem mindenkivel tudtam annyit beszélni és foglalkozni amennyit szerettem volna, de úgy is tálkozunk még és akkor...
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem

No injektor No ABS No Computer No problem

- CindR
- Gyakori látogató

Nagyon jó volt az egész nap, remélem mindenki szerencsésen hazaért, gondolok itt főleg a messzebbről jövő klubtársakra...
A kaja nagyon jó volt, remélem az új tagok is jól érezték magukat.
A képeket megpróbálom ma este megcsinálni, és eljuttatni Lalihoz.
Igérem, többet nem megyünk talira Corolla nélkül.
A kaja nagyon jó volt, remélem az új tagok is jól érezték magukat.
A képeket megpróbálom ma este megcsinálni, és eljuttatni Lalihoz.
Igérem, többet nem megyünk talira Corolla nélkül.
Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86
- ngabeee
- Gyakori látogató

Egy kicsit késve érkeztünk, megvicceltek a pesti utak
, de remélem nem nagyon haragudtak meg a tisztelt szervezők
, akik előtt én is emelném kalapom!
Nagyon jó volt konvojozni, új emberekkel ismerkedni, otókat vizslatni, beszélgetni, finom pörit enni és még sorolhatnám
!
Örülünk, hogy ott lehettünk
Nagyon jó volt konvojozni, új emberekkel ismerkedni, otókat vizslatni, beszélgetni, finom pörit enni és még sorolhatnám
Örülünk, hogy ott lehettünk
Repül a Corolla, ki tudja, hol áll meg...
Today, Tomorrow, Toyota Corolla '98 1.3 sedan
Today, Tomorrow, Toyota Corolla '98 1.3 sedan
- decaon16
- Aktív fóruméletet élõ

- Autód gyártási éve: 1997
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: G6
Most szívem szerint lerendezném egy dettóval, de az nem lenne túl elegáns! Így megpróbálom néhány sorban leírni ugyanazt, mint a többiek!
Nagyon jól sikerült tali volt (ez is), ami köszönhető volt elsősorban a szervezőknek, a jó társaságnak, a szép Corolláknak, a finya kajának, a vizihüllős izgalmaknak, és a jó időnek (köszi Andi)!
Köszönöm Layosh tesónak hogy átérezhettem a Batmobil feelinget. Köszönöm Cucunak hogy ideiglenesen kinevezett a CCH operatőrévé (remélem jó lesz a felvett anyag)!
Köszönöm Hegének a kimerítő tájékoztatást a 10. generációs Corolláról, és a Prius élményeiről!
Köszönöm a szakács brigádnak a finom pörit!
És még sorolhatnám, de inkább összefoglalom:
Hölgyek, urak, köszönök mindent!
Nagyon jól sikerült tali volt (ez is), ami köszönhető volt elsősorban a szervezőknek, a jó társaságnak, a szép Corolláknak, a finya kajának, a vizihüllős izgalmaknak, és a jó időnek (köszi Andi)!
Köszönöm Layosh tesónak hogy átérezhettem a Batmobil feelinget. Köszönöm Cucunak hogy ideiglenesen kinevezett a CCH operatőrévé (remélem jó lesz a felvett anyag)!
Köszönöm Hegének a kimerítő tájékoztatást a 10. generációs Corolláról, és a Prius élményeiről!
Köszönöm a szakács brigádnak a finom pörit!
És még sorolhatnám, de inkább összefoglalom:
Hölgyek, urak, köszönök mindent!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára decaon16 2008 jún. 02, 12:58 pm-kor.
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Nagyon jól éreztem magam a tegnapi nap folyamán!
Ahogy a többiek is írták megérte az előtte levő 2-3 hónapnyi szervezés/várakozás.
A konvojozás nem is lehetett volna jobb. Mindkét kapitányság tartotta a szavát és teljesen díjmentesen állt szolgálatunkra! Respect! (látjátok lehet kellemesen is csalódni bennük!)
Akinek még nem tiszta (sokan kérdeztétek) Amikor még a járőrautó vezetett fel minket, azért mentünk 40-50-el, mivel a rendőrmotoros fél 11re lett a gödi leágazáshoz rendelve és ha előbb értünk volna oda, meg kellett volna állnunk, ami ugye nem túl szerencsés... Amikor elértük a leágazót, fényhíd be a rendőrautónál, pár krekkenés, majd a motoros az elzárt területről már fordult is elénk. Még lassítani se kellett (pedig a két kapitányság alig tudott egymásról... 10 pont! Majd a rendőrmoci mellé gurulok. Tempó maradjon? - kérdezi. Mondom mehet bátran a 80-90, ne tartsuk fel a forgalmat annyira.
Végig villogó, elakadás jelző, felező vonalon haladás (volt amikor már én rántottam volna beljebb a helyébe a kormányt) de kitartott és a vékonyabb útszakaszon mindenkit megállásra, lassításra intett! Köszönjük! Van fénykép pont a váltásról
Az útdíj is simán ment. Tényleg tudtak rólunk, egybe befizettem, azthiszem minimálisat kellett várni!
Ezermillió köszönet Sprintinek a helyfoglalásért és kordonozásért! Sajnálom, hogy csak 30 körüli autóval érkeztünk.
Köszönet mindenkinek, hogy feltalálta magát, (gyűjtött fát, aprította, köveket rakott a tűzrakók köré, vágta a hagymát, zöldségeket, bográcsot állított, főzött, felügyelt, sátrazott...)
Nagyon finomra sikerültek a pörik! Végem is volt a 3. tányér után
Láttam mindenki arcán a mosolyt, volt kacagás nevetgélés, zene tesztelés, autó próbálgatás! A hangulat tuti volt és azthiszem ez a legfontosabb! Sikerült most is jól érezni szinte mindenkinek magát, pedig 50 feletti létszámnál már nehéz ezt néha összehozni! De sikerült, mert ez a Corolla Club!
Tudom nagyon sok a köszönöm szó, de higyjétek el, nem csak a szervezőkön múlott, hanem mindenkin! Az hogy egy ilyen jó napot töltsünk el együtt, ahhoz mindenki kell. Tudjátok jól, hogy akár egy rosszkedvű ember is hogy letud húzni egy társaságot...
Külön köszönetet érdemel: Cindi a pólókért és a listákért, Pampi a matrica átvételért, Lyani és Kiki a pénzügyek lebonyolításáért!, Sprinti a helyfoglalásért, Áky a bevásárlás gyors lebyonyolításáért és a főzés kordinálásáért, Biagio a hús előzetes megvásárlásáért és felszeleteléséért!, Miselnek a videózásért és az előzetes szervezésért , tanácsokért, A sátrat, baltát,, edényeket és bográcsot hozóknak, a messzíről érkezőknek, Anyukámnak, Apukámnak...... egyszóval mindenkinek!
1-2 Dolog volt ami azért nem tetszett!
Hogy a tuti halfogó szerkezetünkkel, nem tudtunk halat fogni TRD-vel, csak pár botnak látszó rákot, ami zitakötő lárva
Viccet félretéve! Igen megmondhatom, hogy haragszom személy szerint azokra, akik előtte levő este, vagy aznap reggel jelezték, hogy mégse jönnek, azokra mégjobban, akik nem is jelezték, hanem amikor mi csörögtünk rájuk nagy nehezen nyögték ki álmos hangon, hogy ja... mégse, vagy csak vártunk rájuk és nem jöttek el. Hogy miért is fontos ez? Mert megígérték, hogy ott lesznek, nekünk kalkulálnunk kellett egy létszámmal, mind autók, mind személy terén, ami fontos volt akár a rendőri szervezésben, vagy csak a helyfoglalásban, útdíjban... de főkáént az, hogy előre megvettük a húst, ami 40ezer ft volt! És ugye senki sem örül annak, hogy akik becsületesen a beígértekhez híven megjelentek a találkozón húzzuk le még pénzzel, őket, mert voltak akik b...tak eljönni!!!!!
Szerencsére volt több felajánlás is, aki részben hozzám jött, hogy egy kis anyagiakkal megköszönje a szervezést, vagy csak anyagiakkal járult hozzá a klub költségeihez. Így abból sikerült pótolni ezt a hiányt és senkitől nem kellett pénzt kérni pluszba. De azért meg kell hagyni nem erre szerettük volna fordítani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arról nem is beszélve, hogy többen pólót, szórólapot, matricát is rendeltek...
Most mondjam azt, hogy kérem küldjék el azok a hús és a rendelések árát?...
Nos mindegy! Szerencsére az utóbbi kellemetlenséget leszámítva, szerintem egy 10 pontos találkozót tudhatunk a hátunk mögött!
A matricákért elnézését kérem mindenkinek! Nagy csalódás volt nekem is mert aznap reggel láttam meg először. Esetleg ha szerzünk valami transzfer felhordó anyagot, akkor meg lehet menteni a nagyobb írásokat! Aki átjön hozzám, szívesen felragasztom neki! (van belülről ragasztós is)
Tudom a versenyzői, gyorsulós vágyakat nehéz volt kielégíteni, de ez maradjon a következő (Kakucs ring) tali feladata!
Ott aztán le lehet minden perverziót vezetni!
Ja az időről meg annyit, hogy tudom meleg párás volt az idő, de talán az országban egyedül ott nem esett
Budapesten közben a Nemzeti Vágta közben megint pánikhangulat volt. Belecsapott a tömegbe a villám, eltaposták egymást, más kerületbe jégeső volt. Mindenhol nedvesek voltak az utak, sőt még amikor haza indultunk a Börzsönyben is. Úgyhogy köszönet a fentieknek és azoknak is akik lezsírozták velük!
Mégtöbb ilyet srácok. Augusztus két napos! Készüljetek!!! Lehet sörözni is este!

Ahogy a többiek is írták megérte az előtte levő 2-3 hónapnyi szervezés/várakozás.
A konvojozás nem is lehetett volna jobb. Mindkét kapitányság tartotta a szavát és teljesen díjmentesen állt szolgálatunkra! Respect! (látjátok lehet kellemesen is csalódni bennük!)
Akinek még nem tiszta (sokan kérdeztétek) Amikor még a járőrautó vezetett fel minket, azért mentünk 40-50-el, mivel a rendőrmotoros fél 11re lett a gödi leágazáshoz rendelve és ha előbb értünk volna oda, meg kellett volna állnunk, ami ugye nem túl szerencsés... Amikor elértük a leágazót, fényhíd be a rendőrautónál, pár krekkenés, majd a motoros az elzárt területről már fordult is elénk. Még lassítani se kellett (pedig a két kapitányság alig tudott egymásról... 10 pont! Majd a rendőrmoci mellé gurulok. Tempó maradjon? - kérdezi. Mondom mehet bátran a 80-90, ne tartsuk fel a forgalmat annyira.
Végig villogó, elakadás jelző, felező vonalon haladás (volt amikor már én rántottam volna beljebb a helyébe a kormányt) de kitartott és a vékonyabb útszakaszon mindenkit megállásra, lassításra intett! Köszönjük! Van fénykép pont a váltásról
Az útdíj is simán ment. Tényleg tudtak rólunk, egybe befizettem, azthiszem minimálisat kellett várni!
Ezermillió köszönet Sprintinek a helyfoglalásért és kordonozásért! Sajnálom, hogy csak 30 körüli autóval érkeztünk.
Köszönet mindenkinek, hogy feltalálta magát, (gyűjtött fát, aprította, köveket rakott a tűzrakók köré, vágta a hagymát, zöldségeket, bográcsot állított, főzött, felügyelt, sátrazott...)
Nagyon finomra sikerültek a pörik! Végem is volt a 3. tányér után
Láttam mindenki arcán a mosolyt, volt kacagás nevetgélés, zene tesztelés, autó próbálgatás! A hangulat tuti volt és azthiszem ez a legfontosabb! Sikerült most is jól érezni szinte mindenkinek magát, pedig 50 feletti létszámnál már nehéz ezt néha összehozni! De sikerült, mert ez a Corolla Club!
Tudom nagyon sok a köszönöm szó, de higyjétek el, nem csak a szervezőkön múlott, hanem mindenkin! Az hogy egy ilyen jó napot töltsünk el együtt, ahhoz mindenki kell. Tudjátok jól, hogy akár egy rosszkedvű ember is hogy letud húzni egy társaságot...
Külön köszönetet érdemel: Cindi a pólókért és a listákért, Pampi a matrica átvételért, Lyani és Kiki a pénzügyek lebonyolításáért!, Sprinti a helyfoglalásért, Áky a bevásárlás gyors lebyonyolításáért és a főzés kordinálásáért, Biagio a hús előzetes megvásárlásáért és felszeleteléséért!, Miselnek a videózásért és az előzetes szervezésért , tanácsokért, A sátrat, baltát,, edényeket és bográcsot hozóknak, a messzíről érkezőknek, Anyukámnak, Apukámnak...... egyszóval mindenkinek!
1-2 Dolog volt ami azért nem tetszett!
Hogy a tuti halfogó szerkezetünkkel, nem tudtunk halat fogni TRD-vel, csak pár botnak látszó rákot, ami zitakötő lárva
Viccet félretéve! Igen megmondhatom, hogy haragszom személy szerint azokra, akik előtte levő este, vagy aznap reggel jelezték, hogy mégse jönnek, azokra mégjobban, akik nem is jelezték, hanem amikor mi csörögtünk rájuk nagy nehezen nyögték ki álmos hangon, hogy ja... mégse, vagy csak vártunk rájuk és nem jöttek el. Hogy miért is fontos ez? Mert megígérték, hogy ott lesznek, nekünk kalkulálnunk kellett egy létszámmal, mind autók, mind személy terén, ami fontos volt akár a rendőri szervezésben, vagy csak a helyfoglalásban, útdíjban... de főkáént az, hogy előre megvettük a húst, ami 40ezer ft volt! És ugye senki sem örül annak, hogy akik becsületesen a beígértekhez híven megjelentek a találkozón húzzuk le még pénzzel, őket, mert voltak akik b...tak eljönni!!!!!
Szerencsére volt több felajánlás is, aki részben hozzám jött, hogy egy kis anyagiakkal megköszönje a szervezést, vagy csak anyagiakkal járult hozzá a klub költségeihez. Így abból sikerült pótolni ezt a hiányt és senkitől nem kellett pénzt kérni pluszba. De azért meg kell hagyni nem erre szerettük volna fordítani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arról nem is beszélve, hogy többen pólót, szórólapot, matricát is rendeltek...
Most mondjam azt, hogy kérem küldjék el azok a hús és a rendelések árát?...
Nos mindegy! Szerencsére az utóbbi kellemetlenséget leszámítva, szerintem egy 10 pontos találkozót tudhatunk a hátunk mögött!
A matricákért elnézését kérem mindenkinek! Nagy csalódás volt nekem is mert aznap reggel láttam meg először. Esetleg ha szerzünk valami transzfer felhordó anyagot, akkor meg lehet menteni a nagyobb írásokat! Aki átjön hozzám, szívesen felragasztom neki! (van belülről ragasztós is)
Tudom a versenyzői, gyorsulós vágyakat nehéz volt kielégíteni, de ez maradjon a következő (Kakucs ring) tali feladata!
Ja az időről meg annyit, hogy tudom meleg párás volt az idő, de talán az országban egyedül ott nem esett
Mégtöbb ilyet srácok. Augusztus két napos! Készüljetek!!! Lehet sörözni is este!
Klubelnök

- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Légyszi írja meg az aa kommentjét újra, aki még tegnap este tette meg. Sajnos téma áthelyezés közbe rosszalkodott a fórum motorja és eltűntek a hozzászólások 
Klubelnök

- Gyurmi
- Gyakori látogató

- Autód gyártási éve: 2004
- Autód típusa (és generációja): Corolla E12
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)
Gyerekek! Ez isteni volt a javából!
Nagyon jól éreztem magam! Édesapám is 15 évet fiatalodott! Otthon nem tudtam élménybeszámolót tartani, mert atyám megelőzött.
Matyi! A zászlók természetesen még mindig a Táltost díszitik! Mindenki les az utakon, mint a vett malac!
A lányok csinosak és kedvesek voltak, a srácok pedig jófejek! Köszönök minden segítséget! Remélem, hogy senkinek sem voltam túlságosan a terhére!
Számomra újabb megerősítést jelent ez a buli arra vonatkozóan, hogy egy remek csapat tagja vagyok! Jó volt megismerkedni azokkal a tagtársakkal is, akikkel eddig csak a fórumon találkozhattam!
Én is csatlakoznék a szervezőket dicsérők csoportjához. Szép munka volt! Köszönöm szépen!

Nagyon jól éreztem magam! Édesapám is 15 évet fiatalodott! Otthon nem tudtam élménybeszámolót tartani, mert atyám megelőzött.
Matyi! A zászlók természetesen még mindig a Táltost díszitik! Mindenki les az utakon, mint a vett malac!
A lányok csinosak és kedvesek voltak, a srácok pedig jófejek! Köszönök minden segítséget! Remélem, hogy senkinek sem voltam túlságosan a terhére!
Számomra újabb megerősítést jelent ez a buli arra vonatkozóan, hogy egy remek csapat tagja vagyok! Jó volt megismerkedni azokkal a tagtársakkal is, akikkel eddig csak a fórumon találkozhattam!
Én is csatlakoznék a szervezőket dicsérők csoportjához. Szép munka volt! Köszönöm szépen!
- B26
- Aktív fóruméletet élõ

Nos mi is nagyon jól éreztük magunkat,eltekintve pár incidenstől,ami nem a club iletve a tagok hibája!
Lásd töketlen motoros,mire rádudáltam a csaja bemutatott!
Iq 1-es!
Vagy a száguldó renault dobozos,aki bevágva elénk majdnem összetört!
De visszatérve a talira!
Kiráááááááály volt!
Finom kaja,még mindig szép hely,sok cool srác,s belevaló csajok!
;)
Ugyan gyorsulni nem tudtunk,de majd tényleg a ringen!
Egy dolgot sajnálok!
Mire leálltam az autóval a motoros rendőr eltűnt,s így marad továbbra is álom,hogy akár csak utasként is megtapasztaljam ezeknek a bivaly bmw (lehet érte szívatni!
)motoroknak az erejét! 
De nem tudom hangsúlyozni,hogy tényleg felüdülés,pihi volt ez a nap nekünk is!
Barátok közt (Királyrét epizód II.)
Csak így tovább!
Lásd töketlen motoros,mire rádudáltam a csaja bemutatott!
Iq 1-es!
Vagy a száguldó renault dobozos,aki bevágva elénk majdnem összetört!
De visszatérve a talira!
Kiráááááááály volt!
Finom kaja,még mindig szép hely,sok cool srác,s belevaló csajok!
Ugyan gyorsulni nem tudtunk,de majd tényleg a ringen!
Egy dolgot sajnálok!
Mire leálltam az autóval a motoros rendőr eltűnt,s így marad továbbra is álom,hogy akár csak utasként is megtapasztaljam ezeknek a bivaly bmw (lehet érte szívatni!
De nem tudom hangsúlyozni,hogy tényleg felüdülés,pihi volt ez a nap nekünk is!
Barátok közt (Királyrét epizód II.)
Csak így tovább!
Balázs
C-POWER!!!!!
C-POWER!!!!!