CCH-s Gokartozások
- Slampixxx
- Fanatikus fórumozó

'S' kanyarokkal kapcsolatban:
lehet, hogy untad Matyi, de trükkös kombináció. Ahogy mentem sokatok mögött, nagyon kevesen tudták átvergõdni magukat jól.
Megemlíteném, hogy évekkel ezelõtt mentem utoljára ezen a pályán, és nem tudom hogy ez volt e a nyomvonal, szóval az újdonság erejével hatott rám. Sokkal szabadabban tudtunk gokartozni mint a G1-ben, nem tetszett hogy ott buzgóskodtak a zászlókkal.
Amit még ki kell emelnem, az Adri barátnõmnek a teljesítménye!
Soha nem gokartozott még, nem is túlságosan tanitottam még, de a 33,xxx idõ azért elég baráti második futamra, nõtõl! 
lehet, hogy untad Matyi, de trükkös kombináció. Ahogy mentem sokatok mögött, nagyon kevesen tudták átvergõdni magukat jól.
Megemlíteném, hogy évekkel ezelõtt mentem utoljára ezen a pályán, és nem tudom hogy ez volt e a nyomvonal, szóval az újdonság erejével hatott rám. Sokkal szabadabban tudtunk gokartozni mint a G1-ben, nem tetszett hogy ott buzgóskodtak a zászlókkal.
Amit még ki kell emelnem, az Adri barátnõmnek a teljesítménye!
Corolla KE50 Liftback_ 1977
Corolla TE51 Liftback
Corolla TE51 Liftback DeLuxe USA_ 1979
Model F_ 1986
·A komoly vasak hátul tekernek·

Corolla TE51 Liftback
Model F_ 1986

- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Azért tök bénák sem voltunk!
30,2-t mentem a végén, utánad a második legjobbat (bár sok tényezõs) és lehet ebbõl még faragni. Birka 30,3 és tizedenként a többiek. Ne mond, hogy rossz, ha hozzád képest 1mp-en belül vagyunk
Természetesen nagyon szívesen tanulnék tõled. Mondom kintrõl is láttuk, hogy más dimenzióban mész
Minden trükköt, praktikát szívesen veszek, és mennék mögötted is pár kört
Egyébként lehetne a következõ akár Február vége fele is. Tudom én mondtam a Márciust Krisz, de végülis a szülinap után már lehetne.
Lõdd be az idõpontot és bevetjük magunkat.
Arra kéne rájönni, hogy ez a "félfoglalás", hogy beírnak magunkat, de mégse fizetünk bérletet, mûködik-e a Silverkart-ba is? Ha jól tudom az következik, nem?
30,2-t mentem a végén, utánad a második legjobbat (bár sok tényezõs) és lehet ebbõl még faragni. Birka 30,3 és tizedenként a többiek. Ne mond, hogy rossz, ha hozzád képest 1mp-en belül vagyunk
Természetesen nagyon szívesen tanulnék tõled. Mondom kintrõl is láttuk, hogy más dimenzióban mész
Egyébként lehetne a következõ akár Február vége fele is. Tudom én mondtam a Márciust Krisz, de végülis a szülinap után már lehetne.
Lõdd be az idõpontot és bevetjük magunkat.
Arra kéne rájönni, hogy ez a "félfoglalás", hogy beírnak magunkat, de mégse fizetünk bérletet, mûködik-e a Silverkart-ba is? Ha jól tudom az következik, nem?
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- Slampixxx
- Fanatikus fórumozó

Csak szeretnéd...Pacsker írta:Minden trükköt, praktikát szívesen veszek, és mennék mögötted is pár kört![]()
Igazából örömmel segítenék mikor kérdezitek, hol fékezek, milyen gázzal fordulok, stb stb, de nehéz válaszolnom. Mint mondod, talán tényleg valami más dimenzióban megyek. Általában kizárok mindent és mindenkit (kivéve Adrit
Van egy nagyon jó gokartos film, egy kissrácot tanít egy azt hiszem régi versenyzõ. Hangár, beláthatatlan kanyar, stb... Nagyon szépen ment a srác, de egyszercsak fellocsolták neki a kanyart, és kivágódott a 'csába. Aztán megint. Majd száraz kanyar. Majd megint..... Végül megtanult elfordulni igyis, úgyis.
Corolla KE50 Liftback_ 1977
Corolla TE51 Liftback
Model F_ 1986

Corolla TE51 Liftback
Model F_ 1986

- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Segíts már nekünk Slampi! Hogy legyünk 55 kilósak mert az az egyetlen ami valójában látszik kívülrõl.
Matyi, amikor én mögötted mentem akkor én is úgy láttam, hogy más dimenzióban mész de valójában tudjuk, hogy nem. Nagyjából egyforma gokartoknál olyan apró, néha láthatatlan vezetéstechnika béli különbségek döntik el, hogy melyik távolodik, hogy el nem tudod képzelni és minden pálya speciális. Nincs recept csak hibák, amiket a kezdõk elkövetnek a profik már nem. Én is néztem a versenytársaimat 3 méterrõl (nappal és nem villanyfényben) és nem jöttem rá, hogy egyik-másik mit csinál jobban. Ezt csak arra írom, hogy nem feltétlenül lehet látni, hogy valaki jobban megy (nem tudod megmondani, hogy melyik volt a jobb köre ha letakarják a kijelzõt).Forgatja a kormányt és nyomkodja a pedálokat, ennyi a nagy tudomány.
Matyi, amikor én mögötted mentem akkor én is úgy láttam, hogy más dimenzióban mész de valójában tudjuk, hogy nem. Nagyjából egyforma gokartoknál olyan apró, néha láthatatlan vezetéstechnika béli különbségek döntik el, hogy melyik távolodik, hogy el nem tudod képzelni és minden pálya speciális. Nincs recept csak hibák, amiket a kezdõk elkövetnek a profik már nem. Én is néztem a versenytársaimat 3 méterrõl (nappal és nem villanyfényben) és nem jöttem rá, hogy egyik-másik mit csinál jobban. Ezt csak arra írom, hogy nem feltétlenül lehet látni, hogy valaki jobban megy (nem tudod megmondani, hogy melyik volt a jobb köre ha letakarják a kijelzõt).Forgatja a kormányt és nyomkodja a pedálokat, ennyi a nagy tudomány.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Kapcsolat:
Arról beszélünk, hogy Slampi megy más dimenzióban. Lehet röntgen szemem van, de láttam rajta, hogy máshogy fordul, gyorsít ki stb
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

- RWD
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1981
- Autód típusa (és generációja): Starlet
- Autód felszereltségi jelölése: STD
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (3 ajtós)
Nem fogom beírni hogy hányadszor voltam gokartozni életemben, mert úgy se számít.Slampixxx írta:Pont Te voltál az aki csak úgy beesett az S kanyarokba. Féltem is menni mögötted, nem tudtam merre mész tovább.
Szerk: Battaringet tudom javasolni a tavaszi szezonra, nem tudom voltatok-e már ott.
1981 - Toyota Starlet KP62
1983 - Toyota Corolla AE86
1983 - Toyota Corolla AE86
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

A battaringen még nem voltam. Ott van egy hétközbeni meg egy csak hétvégén használatos nyomvonal is.
Ha már így belejöttünk. Tavasszal indul a Kart Farm kupa. Már számtalanszor mondtam, hogy le lehetne bonyolítani egy komplett CCH bajnokságot is. 2 felnõtt súlykategória is van, csak be kell nevezni és az az akuális súlykategórián belüli a jobb helyezés számítana. Nevezünk, versenyzünk, eszünk (benne van az árban) és jól érezzük magunkat. A többi le van szervezve.
Ha már így belejöttünk. Tavasszal indul a Kart Farm kupa. Már számtalanszor mondtam, hogy le lehetne bonyolítani egy komplett CCH bajnokságot is. 2 felnõtt súlykategória is van, csak be kell nevezni és az az akuális súlykategórián belüli a jobb helyezés számítana. Nevezünk, versenyzünk, eszünk (benne van az árban) és jól érezzük magunkat. A többi le van szervezve.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
ex bubidisc felhasználó
-
Wortex
- Aktív fóruméletet élõ

- Autód gyártási éve: 1989
Jól hangzik, részemrõl rendben.bubidisc írta:A battaringen még nem voltam. Ott van egy hétközbeni meg egy csak hétvégén használatos nyomvonal is.
E10/liftback 1.3 4efe
AE92/liftback GTI 1.6 4age
Hajts lassan és gyönyörködj a tájban, vagy nyomjad neki és épülj bele.
-
Wortex
- Aktív fóruméletet élõ

- Autód gyártási éve: 1989
Az Eurocenteres go-kart király volt.
Nagyon jól éreztem magam, jó volt, hogy újra "sokan" összejöttünk.
A pálya 2-3 kör megtétele után szuperült tapadt, az autók is rendben voltak.
Mindenki nagyon ügyes volt, nem véletlen, hogy a végén mindenki bement 31 alá.
Várom a következõ alkalmat.
Üdv: Z
Nagyon jól éreztem magam, jó volt, hogy újra "sokan" összejöttünk.
A pálya 2-3 kör megtétele után szuperült tapadt, az autók is rendben voltak.
Mindenki nagyon ügyes volt, nem véletlen, hogy a végén mindenki bement 31 alá.
Várom a következõ alkalmat.
Üdv: Z
E10/liftback 1.3 4efe