A mai napom talán az eddigi egyik legrosszabb. Nagyon a padlón vagyok. Lényegtelen.
Írok aztán lefekszem szerintem.
Tehát:
Sprinti!
Köszönöm szépen a helyi szervezést! Nagyon hálás vagyok!
Blasius!
Köszönöm szépen a sátrat (nem felejtettem el, csak ha jól emlékszem nem mondtad 100%-ra. ) De ha tuti, annál jobb! Köszi a bográcsot is!
Hege!
Köszi a sátorkeresést! tisztelem kitartásod
Gaborbol!
Igen ez az út, de arra való tekintettel, hogy nagyon messzről jössz, megelőlegezzük a kajapénzt, így elég lesz 3/4ed 10ig odaérned! Ez senki másra nem vonatkozik! Csak aki jelzi
Zed és mindneki!
Hogy tiszta legyen a kép! A Corához érkezik a Dunakeszi rfkp egyik járőrAUTÓJA amivel indulunk együtt. Ez a gépjármű majd a gödi leágazónál ott fog hagyni minket és megpróbálom lebeszélni, hogy ne kelljen megállnunk, miközben ott fog csatlakozni hozzánk a váci fkp egyik járőrMOTORJA! Ő majd végig kísér minket Királyrétig és fél 12kor ott hagy minket!
Köszönet mindkét kapitányságnak a térítésmentes nagylelkű felajánlásért!!! Nagyon korrektak voltak a telefonban is!
A járművek márkája ismeretlen, azaz meglepi! Gondolom octavia és bmw...
Rkeresztúr hambis!
Fél 8kor találkozunk! Akarom mondani akkor indulunk!!!!!! Tehát senkire nem várunk, légyszi legyetek ott! Sorolom, hogy kik jönnek. AndrewGL, Lyani, G.Atti, O.Atti, Bohi, Birka, Istu, Várady Erik, Pampi, Jómagam, Celica Supra, és két hátsókerekes Celica. Lehet kihagytam még valakit, nem vagyok most képbe.
Valahogy feltorlódunk és GO.
Kaja!
Igen mindent a corában veszünk meg. Előzetes kalkulációban megpróbálok egy körülbelüli listát összeállítani, hogy milyen fűszerből mennyi, hány kenyér, mennyi paprika.... De ha valaki önként jelentkezik, hogy pl Ákyt és Leskót felhívja és 3man kitalálnak egy körülbelüli 10 főre lévő adagot és beszorozzák, nagy segítség lenne! Szívesen fogadom!
1 Óra alatt el kell intéznünk a bevásárlást!
Igen műanyag tányéros villás poharas lesz a dolog!
De ne felejtsétek! Mindenki magának hoz üdítőt és nasit!!!!!
ha van vmi írjatok! Biztos reagálok még

KE11 Sedan