Mi féle lehet ez? Gázosnak nézem.
Elég baráti az ár.

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

Beszéltem ma velük, kis hölgy vette fel, annyit tudtam meg, hogy márkájaPacsker írta:Hívd fel, kérdezz rá a gyártóra és cikkszámra.

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
*********************************************************corolla14 írta:Sziasztok!
Kérlek segítsetek, mert hamarosan aktuális lesz a négy gátló cseréje az autóban kompletten és találtam egy ilyet a neten.
Ez szerintetek jó megoldás, vagy inkább mást válasszak? Van valakinek esetleg eladó új gátlói elérhetõ áron?
Az autót gyakran használom és bár szeretem a sportos futómûvet, de szeretnék kompromisszumot és ami fontos, hogy tartós legyen, mert
nem szeretnék egy év múlva ismét pénzt áldozni ilyenre.
Ezt találtam amúgy:
[web]http://racing-bazar.hu/alkatresz/fek-fu ... csillapito[/web]
A Kárá...y elég híres és ott megkérdeztem a dolgot, de sajnos ott csak a patroncserét vállalják és úgy kerülne darabja 8-10 ezer forintba, de kiszerelve és
úgy odaviszem. A gond, hogy a gátlókat komplett szeretném cserélni, mert kívül is eléggé látszik rajtuk az idõ vasfoga, és talán célszerûbb lenne a teljesen új ez esetben.
Köszönöm elõre is a segítségeteket!

Ez egy Corven csilapító felismerhetõ a logóról (kenguru) Argentin gyártmány fõleg amerikai piacra szállítanak. Az asszony E10-ese elõre kapott ilyet több mint egy éve. Normálisan csomagolva kötözve van a dobozban, a szerelõk nem mondták hogy gond lett volna a beszereléskor. Nem puha és nem kemény, a korábbitól ami az olajat elfosta fényévekkel jobb. corven.com

A rúgó átmérő kicsit nagyobb az E10-en ,de egyébként rúgóval együtt berakható. Nekem a téli szettem elől hátul komplett E10 gólyalábak .streetracer írta:Sziasztok!
Kérdésem az lenne hogy az e10 hátsó lengéscsillapítója nem jó e9 be ???
Mert nagyon hajaz rá ,vagy miben különbözik ha különbözik?
Vagy valamelyik másik toyotáé azonos lehet vele ,beszerelhető?
Általában e10 lengéscsillapitó többszőr szokott olcsón lenni mint e9 ,ezért kérdezem.
Köszi :Gábor