E11 alkatrészek (1997-2002)
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- PiciPeti
- Fanatikus fórumozó

Milyen motorhoz való? Cikkszámot tudsz írni? Ha 4E-FE-be jó, akkor érdekelne...Huszi írta:Tisztelt Fórumozók! Eladó 2 db új Blue Print légszûrõ, 1000 Ft/db. Mûanyag házas és kocsim légszûrõházába nem fér be. Az egyik a kezemtõl kicsit koszos 2 foltban. Köszönöm.
'00 E11 4E-FE Harmony-Millenium
'07 E12 D-4D, Linea Luna
'07 E12 D-4D, Linea Luna
-
Huszi
- Visszajáró

- Autód gyártási éve: 1998
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: Terra
4E-FE-hez vettem, angol Corolla 1999. évjárat. A dobozán ADT32237 felirat van.PiciPeti írta:Milyen motorhoz való? Cikkszámot tudsz írni? Ha 4E-FE-be jó, akkor érdekelne...Huszi írta:Tisztelt Fórumozók! Eladó 2 db új Blue Print légszûrõ, 1000 Ft/db. Mûanyag házas és kocsim légszûrõházába nem fér be. Az egyik a kezemtõl kicsit koszos 2 foltban. Köszönöm.
- PiciPeti
- Fanatikus fórumozó

Köszi, ez sajnos nem jó nekem. Szerintem nem jót adtak, de ahogy nézem valami adatbázis hiba lehet, mert több alkatrészkeresõ is hozza, pedig teljesen más való bele...
Ilyen forma kell nekem, meg gondolom neked is: E11 légszûrõ
Amúgy a blueprint jó választás, most is az van benne nekem.
'00 E11 4E-FE Harmony-Millenium
'07 E12 D-4D, Linea Luna
'07 E12 D-4D, Linea Luna
-
Huszi
- Visszajáró

- Autód gyártási éve: 1998
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: Terra
Na de akkor mihez való a légszûrõm? Esetleg Carinához?PiciPeti írta:Köszi, ez sajnos nem jó nekem. Szerintem nem jót adtak, de ahogy nézem valami adatbázis hiba lehet, mert több alkatrészkeresõ is hozza, pedig teljesen más való bele...![]()
Sziasztok,
a corollám motorja sajnos megadta magát. Valószínûleg fõtengelycsapágy, így egy motorcsere lenne az ideális megoldás, de tizenvalahány hirdetés felhívása után erre sajnos nem sok esélyt látok a közeljövõben. Arra gondoltam, hogy feldobnám pár helyre bontásra, ha tudnátok segíteni a beárazásban azt megköszönném. Tudom jobban járnék ha én kapnám szét, de erre sajnos sem idõm sem helyem nincs jelenleg.
1999-es E11 Sedan, Linea Terra, 4AFE motor, 4 sebességes automata váltó, Lovato gázrendszer.
Ami nem ok: motor, hátsó fékek, a gáztartály tanúsítványa idén járt le, az egyik elsõ kerékagyban van egy csavar szakadt menettel, a motortartó bakok között van ami már megadta magát. Kívülrõl le van kissé ölve (van pár parkolóbajnok a környéken), az elejét is megnyomták de a lámpák és a hûtõ nem sérültek. A többi (váltó/futómû/klíma/belsõ stb.) rendben van.
Elõre is köszönöm a segítséget!
a corollám motorja sajnos megadta magát. Valószínûleg fõtengelycsapágy, így egy motorcsere lenne az ideális megoldás, de tizenvalahány hirdetés felhívása után erre sajnos nem sok esélyt látok a közeljövõben. Arra gondoltam, hogy feldobnám pár helyre bontásra, ha tudnátok segíteni a beárazásban azt megköszönném. Tudom jobban járnék ha én kapnám szét, de erre sajnos sem idõm sem helyem nincs jelenleg.
1999-es E11 Sedan, Linea Terra, 4AFE motor, 4 sebességes automata váltó, Lovato gázrendszer.
Ami nem ok: motor, hátsó fékek, a gáztartály tanúsítványa idén járt le, az egyik elsõ kerékagyban van egy csavar szakadt menettel, a motortartó bakok között van ami már megadta magát. Kívülrõl le van kissé ölve (van pár parkolóbajnok a környéken), az elejét is megnyomták de a lámpák és a hûtõ nem sérültek. A többi (váltó/futómû/klíma/belsõ stb.) rendben van.
Elõre is köszönöm a segítséget!
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Kapcsolat:
Szervusz!
Képet mindenképp mellékelj. Te tudod, hogy tovább-e szeretnél lépni. Sajnos reális áron egyben elég olcsón fogod tudni csak eladni. Lement az E11-ek ára is nagyon. Forgalmis, egyben lévõ példányt már lehet bõven 500 alatt venni.
Egy motort biztos nem éri meg belerakni? Szerintem 100 alatt már bõven ki tudsz fogni kompletten és csak bele kell rakni. Persze nem baj, ha papír is van róla, így hivatalos lehet. Ugyan némelyekben változtatásokkal, de szerelték E9-E10-E11 Corolla-ba, Carina II-be, Carina-e-be, Avensisbe, T16-os, T18-as Celica-ba.
Nem merek az autóra jelen állapotában becslést mondani. Sértésnek tûnne és még a képeket sem láttam.
Gondold meg kétszer.
Ha így is úgyis lépnél, akkor persze más a helyzet.
Képet mindenképp mellékelj. Te tudod, hogy tovább-e szeretnél lépni. Sajnos reális áron egyben elég olcsón fogod tudni csak eladni. Lement az E11-ek ára is nagyon. Forgalmis, egyben lévõ példányt már lehet bõven 500 alatt venni.
Egy motort biztos nem éri meg belerakni? Szerintem 100 alatt már bõven ki tudsz fogni kompletten és csak bele kell rakni. Persze nem baj, ha papír is van róla, így hivatalos lehet. Ugyan némelyekben változtatásokkal, de szerelték E9-E10-E11 Corolla-ba, Carina II-be, Carina-e-be, Avensisbe, T16-os, T18-as Celica-ba.
Nem merek az autóra jelen állapotában becslést mondani. Sértésnek tûnne és még a képeket sem láttam.
Gondold meg kétszer.
Ha így is úgyis lépnél, akkor persze más a helyzet.
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Köszönöm a választ Pacsker, holnap mielõtt megyek melózni körbefotózom majd a szentem 
A mostani árakkal sajnos tisztában vagyok :\ Különben mindenképpen a motorcsere és az autó rendberakása lenne az elsõdleges, mert imádom, de sajnos nem találok motort. Múlt héten 12-13 Corolla/Carina/Avensis 4AFE hirdetést hívtam fel, de egyik sem volt már meg. Holnap még megpróbálom azért a szentendrei bontót, hátha.
Igazság szerint hajlanék a mostani motor rendberakására is, de ha tényleg fõtengelycsapágy szerintem a végén többe kerülne, mint ha vennék egy mûszakis E11-et. Azt elfelejtettem írni, hogy hazafelé tartva iszonyat mód elkezdett kerregni, az olajvisszajelzõ is elkezdett világítani (ezekbõl tippelek a fõtengelycsapágy hibára), de az éjszaka közepén egy elhagyott mellékúton nem tudtam hirtelen mit kezdeni, és mivel már közel voltam hazajöttem még vele. Na ez nem volt egy okos dolog, bár lehet már akkor késõ lett volna neki mire sikerül lehúzódni valahol.
A mostani árakkal sajnos tisztában vagyok :\ Különben mindenképpen a motorcsere és az autó rendberakása lenne az elsõdleges, mert imádom, de sajnos nem találok motort. Múlt héten 12-13 Corolla/Carina/Avensis 4AFE hirdetést hívtam fel, de egyik sem volt már meg. Holnap még megpróbálom azért a szentendrei bontót, hátha.
Igazság szerint hajlanék a mostani motor rendberakására is, de ha tényleg fõtengelycsapágy szerintem a végén többe kerülne, mint ha vennék egy mûszakis E11-et. Azt elfelejtettem írni, hogy hazafelé tartva iszonyat mód elkezdett kerregni, az olajvisszajelzõ is elkezdett világítani (ezekbõl tippelek a fõtengelycsapágy hibára), de az éjszaka közepén egy elhagyott mellékúton nem tudtam hirtelen mit kezdeni, és mivel már közel voltam hazajöttem még vele. Na ez nem volt egy okos dolog, bár lehet már akkor késõ lett volna neki mire sikerül lehúzódni valahol.