Pacsker írta:Gondolom mindenki hallott a napokban lezajló eseményekről a svájc és olasz határon lévő LHC 27km-es részecskegyorsítóval kapcsolatban.
Sokat beszéltünk, filozofáltunk Actommyval és ma talált 2 másik élő webcam képet. Nem az amit mindenhova belinkeltek a fővezérlteremről, hanem két új.
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Szeretném ha megtalálnának egy privát üzenetben azok akik Vácon és környékén csapatnak.Piros 82-es,szürkés 92 lb.....stb,stb......Hol vannak ezek az emberek????
Igen most mondhatnátok,hogy miért nem megyek utánnuk.Nos azért mert valószínüleg Murphy nagy spanom volt előző életemben mert mindíg más mellett ülök amikor látom őket Ha egy Pözsóból integetek lehet,hogy hülyének néznek
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Én se tudom mi értelme volt lecserélni. Azt hittem az autümata váltü volt a lényeg.
Klubelnök
Felhívtad az embert aki itt hírdett pár napja a 3 ajtós diesel corit egyben vagy bontásra?Csak kíváncsi lennék mennyi lett volna az ára.
Már megvan a repjegy nov 15-re, venni már sajna nem fogok, de ha maradtam volna szivesen vettem volna 1-et.