Bemutatkozás, hogyan találtál az oldalra
- gasztroterrorista
- Gyakori látogató

- Autód gyártási éve: 2002
- Autód típusa (és generációja): Egyéb nem japán gyártó
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Egyéb
- Budai József
- Újonc

Sziasztok!
Szeretnék tag lenni, mivel rég óta Corollás vagyok.
A neten találtam a klubra, egyéb munkám mellett keresés közben.
Egy 2003-as ezüst színû Hatcback 1.6 benzin motorkód 3zzu432869 Sol büszke tulajdonosa vagyok. Kifejezetten ezt a gépet kerestem amikor gk. vásárlásra került sor. Feketének jobban örültem volna, de abban csak 1.4-es volt. 1.5 évesen vettem Szolokra kellett érte mennem, de megérte, mert össz. 3000! Km volt benne. Mostanra már 160 E nél járok kötelezõ szervizek és vezetett szerviz könyv mellett tökéletesen mûködik. Nem hajtom szét családi autónak használom semmi extra tökéletesen teszi a dolgát, soha nem hagyott ott. Volt olyan idõszaka az életemnek, mikor kb 3/4 év alatt sikerült beletennem 100 E km-t hóban szélben napsütésben.
Sztori: A Budapestiek gondolom emlékeznek, hogy 2006 októberében kicsit zûrös volt a belvárosban a közlekedés többek között hídlezárás TV székház foglalás stb. A feleségemet terhesen október 25-én úgy vittem át a városon a szülészetre a Corollával, hogy fel raktam rá egy belsõ ledes jég kék villogót és ezerrel nyomva dudát vágtattam át a városon. Sem rendõr sem tüntetõ nem állt elém, és még az nap megszületett a nagyobbik lányom.
A poló rendelés is érdekelne, pontosan hogyan kell megrendelni?
Ha lehet az emailemre kérek választ, mert itt egy kicsit nehézkes az infócsere
Üdv: minden Corollásnak!
Joe
Szeretnék tag lenni, mivel rég óta Corollás vagyok.
A neten találtam a klubra, egyéb munkám mellett keresés közben.
Egy 2003-as ezüst színû Hatcback 1.6 benzin motorkód 3zzu432869 Sol büszke tulajdonosa vagyok. Kifejezetten ezt a gépet kerestem amikor gk. vásárlásra került sor. Feketének jobban örültem volna, de abban csak 1.4-es volt. 1.5 évesen vettem Szolokra kellett érte mennem, de megérte, mert össz. 3000! Km volt benne. Mostanra már 160 E nél járok kötelezõ szervizek és vezetett szerviz könyv mellett tökéletesen mûködik. Nem hajtom szét családi autónak használom semmi extra tökéletesen teszi a dolgát, soha nem hagyott ott. Volt olyan idõszaka az életemnek, mikor kb 3/4 év alatt sikerült beletennem 100 E km-t hóban szélben napsütésben.
Sztori: A Budapestiek gondolom emlékeznek, hogy 2006 októberében kicsit zûrös volt a belvárosban a közlekedés többek között hídlezárás TV székház foglalás stb. A feleségemet terhesen október 25-én úgy vittem át a városon a szülészetre a Corollával, hogy fel raktam rá egy belsõ ledes jég kék villogót és ezerrel nyomva dudát vágtattam át a városon. Sem rendõr sem tüntetõ nem állt elém, és még az nap megszületett a nagyobbik lányom.
A poló rendelés is érdekelne, pontosan hogyan kell megrendelni?
Ha lehet az emailemre kérek választ, mert itt egy kicsit nehézkes az infócsere
Üdv: minden Corollásnak!
Joe
Budai Joe
Ez a projekt engem érdekel!supra írta:Pacsker írta:Ricsiék játszós autója (Supra felhasználónevedbõl gondolom), vagy te építenéd?
szia, nem veszek más által épített kocsit, saját épités lesz meg kicsit ritkább kaszniba gondolkozok
Van már valami fejlemény?
Mikor készül el?
AE82 Gt 4AGE smallport 1987
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Üdvözlünk a klubban! Az aranyos kis autónak tûnt, nézegettem én is, hogy egy idõ után már csak 130-ért ment, gondolom, Te még ennél is olcsóbban vetted meg. Projektet mindenképp nyiss róla!Süni írta:Üdv mindenkinek!
37 éves Fejér megyei lakosként, 20 év Ford-ozás után beleszerelmesedtem egy Toyotába.... Én vettem meg a karcagi boró(s) E7 Liftback-et. Néhányótokkal már facebookon felvettem a kapcsolatot, sajnos szükségem lesz pár alkatrészre.
Remélem hasznos tagja lehetek eme közösségnek.
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Köszönöm!montoya írta: Üdvözlünk a klubban! Az aranyos kis autónak tûnt, nézegettem én is, hogy egy idõ után már csak 130-ért ment, gondolom, Te még ennél is olcsóbban vetted meg. Projektet mindenképp nyiss róla!
100 volt a vége, de hozzásegített ehhez a karcagi Toyota márkaszervízben dolgozó barátom. Sajnos nem olyan szép, mint amilyennek a képeken látszott, de elnézve az európai piaci árakat, ennyiért bõven jó. Végül is hazahozott 200km-re....
Projekt lesz, egyelõre annyi vele a tennivaló, azt sem tudom, hol kezdjem. talán hétvégén már nekiállok.
E7 Liftback 1.3 '81
Focus Turnier 1.8 TDCi '03
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Üdv a klubban E7 tesó 
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Most rakja be képet szép E7 Liftbackrõl, vagy van neked is egy rakás? 
Szépen fogalmazva, ha nem gyártottak volna Coupe-t, akkor mindenki a Liftbackre izgulna. Szép autó az is. Egy szép kerékkel, kis süllyesztéssel kívánatos darabbá tehetõ. Nekem pedig szupervagányan letekerhetõ/hatható utasoldalüvegem nincs
Szépen fogalmazva, ha nem gyártottak volna Coupe-t, akkor mindenki a Liftbackre izgulna. Szép autó az is. Egy szép kerékkel, kis süllyesztéssel kívánatos darabbá tehetõ. Nekem pedig szupervagányan letekerhetõ/hatható utasoldalüvegem nincs
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Ez jó, még nem is ültem hátul!Pacsker írta:Most rakja be képet szép E7 Liftbackrõl, vagy van neked is egy rakás?
A terv pont az esztétikus süllyesztés, illetve szép kerék. De kizárólag olyan alakításokra vagyok hajlandó, ami visszaalakítható. Így nem vettem meg egy barátom eladó Rota 8x13-asát sem....
E7 Liftback 1.3 '81
Sziasztok
Decemberben hoztam be egy Corollat németországból, ez az elsö Toyotám ( japán autóm már volt).
Elsö tulaj egy magyar bácsi volt kinn , 40-es születésü bácsika.Árokba csuszott, az elsö lámpa és sárvédö sérült volt.
Lábon hazajöttem vele, regadó és egyéb dolgok után már a nevemen volt.
Az autóval meg vagyok elégedve...
Másodsorban rólam, 35 éves, Bp-i lakos , autókat szeretõ emberke vagyok...
Decemberben hoztam be egy Corollat németországból, ez az elsö Toyotám ( japán autóm már volt).
Elsö tulaj egy magyar bácsi volt kinn , 40-es születésü bácsika.Árokba csuszott, az elsö lámpa és sárvédö sérült volt.
Lábon hazajöttem vele, regadó és egyéb dolgok után már a nevemen volt.
Az autóval meg vagyok elégedve...
Másodsorban rólam, 35 éves, Bp-i lakos , autókat szeretõ emberke vagyok...