Fogyasztás
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Nem is csak hogy tisztább, hanem a számlálójuk a kutaknak talán nem csal annyit.
Tehát ott 1000 ft-ért megkapod a 3, 2-3 litert és nem úgy mint nláunk, hogy jelezni ugyan ezt jelzi, de valójában csak 2,8 megy bele...
Tehát ott 1000 ft-ért megkapod a 3, 2-3 litert és nem úgy mint nláunk, hogy jelezni ugyan ezt jelzi, de valójában csak 2,8 megy bele...
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- DBandesz
- Fanatikus fórumozó

5,45-re jött ki az átlagom Németország alatt. Igaz, hazafele toltam neki rendesen, mert kezdtem érezni, hogy fáradok, úgyhogy a magyar oldalon megnyomtam kicsit.
Mindenesetre már csak a városi fogyasztás lehet jelentős különbség a benzines és a diesel autók között.
Az osztrák gázolajról meg annyit, hogy soha nem gyorsul így a kocsim, pláne megpakolva emberrel+csomaggal, a magyar naftával!
Mindenesetre már csak a városi fogyasztás lehet jelentős különbség a benzines és a diesel autók között.
Az osztrák gázolajról meg annyit, hogy soha nem gyorsul így a kocsim, pláne megpakolva emberrel+csomaggal, a magyar naftával!
- kis_andras
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
- decaon16
- Aktív fóruméletet élõ

- Autód gyártási éve: 1997
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: G6
Hát én nemtom, de én most elbizonytalanodtam ezen értékek hallatán. Nekem 6,4-re jött ki az átlagom, igaz azt hozzá kell tenni hogy nekem benyás mocim van. Viszont te meg azt mondod Biagio hogy neked 5,7-re jött ki, pedig pénteken még egyszerre tankoltunk, és Bécsben nekem egy picivel feljebb is állt a mutatóm a felénél. Akkor most mi van? Te számoltad el magad, vagy én?
Többi benyás kollégával mi a helyzet ezen a téren?...
Ja! Egyébként 2 teli tankkal megfordúltam, és még mindíg nem gyulladt ki az üzemanyag lámpa! Wanzen!
Többi benyás kollégával mi a helyzet ezen a téren?...
Ja! Egyébként 2 teli tankkal megfordúltam, és még mindíg nem gyulladt ki az üzemanyag lámpa! Wanzen!
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"

- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Karbisok kevesebbet tudnak enni, amíg nem pörgeted ennyi. De aztán vége. Amúgy őszintén szólva hááát én picit kételkedek az ilyen 5 lityós fogyasztásban. A dieseleknél okés. De benzinnél. Ott a plussz súj ilyesmi. De az ilyen 6 lityi az telljesen jó. Enyém is ott körül ehet országúton. Bár mérni nem tom, mert talán egy évben járok ott
Amúgy 100% város rövid távok. 5-10 km ami nyilván a max fogyasztást hozza elő. De igaza van Matyinak, hogy külföldön talán nem csalnak anyit a kutak mint nálunk és a Külföldi benzin, az múltkori (Indexes írás - hogy nálunk jó a brenya) ellentétben, sztem a Magyar brenya baszottul túl van vizezve. Régen az egyik három betüs Zöld kútnál nem a Magyar nál a másiknál
A Renaultunkba a dupla torkú webber karbiba faszán belefagyott az üzemanyag. Sőt mondok srácok mégjobbat. hogy összetörtem a Gti-t. Egy kis üvegbe volt vezetve a benzincső. Hogy ami kifolyik mégse a földre, meg fel lehet használni. Na és szépen csurdogált az üvegbe egy darabig. El is lett róla felejtkezve. Namost három deci benzinnel nem fogok pacsmagolni. És telt_múlt az idő és szépen kipárolgott a benzin az üvegből. Megmondjam? Igen kb háromnegyede ami benne volt szín tiszta víz volt. Szóval ennyit róla.
Jah igen a másik dolog. A super adalékos benzinek. Ha nem szerelő ismerőstől tudom, akkor ezt sem hinném el, hogy az adalékokat kb. egy felét sem öntik bele mint amit kéne a kútnál. Jól eladják külön, meg ilyesmi. Szóval ilyen apróságokon már rég nem csodálkozok.
BIO benzin ez simán nem? hát jó sok a víz benne meg az alkohol ilyesmi
A gázolajban? Jah igen... Volt Citroen dieselünk. Háát az étolajjal simán jobban ment őszintén és nagyon finoman szólva
:D:D
A Renaultunkba a dupla torkú webber karbiba faszán belefagyott az üzemanyag. Sőt mondok srácok mégjobbat. hogy összetörtem a Gti-t. Egy kis üvegbe volt vezetve a benzincső. Hogy ami kifolyik mégse a földre, meg fel lehet használni. Na és szépen csurdogált az üvegbe egy darabig. El is lett róla felejtkezve. Namost három deci benzinnel nem fogok pacsmagolni. És telt_múlt az idő és szépen kipárolgott a benzin az üvegből. Megmondjam? Igen kb háromnegyede ami benne volt szín tiszta víz volt. Szóval ennyit róla.
Jah igen a másik dolog. A super adalékos benzinek. Ha nem szerelő ismerőstől tudom, akkor ezt sem hinném el, hogy az adalékokat kb. egy felét sem öntik bele mint amit kéne a kútnál. Jól eladják külön, meg ilyesmi. Szóval ilyen apróságokon már rég nem csodálkozok.
BIO benzin ez simán nem? hát jó sok a víz benne meg az alkohol ilyesmi
- ngabeee
- Gyakori látogató

Üdv!
:P. Eszméletlen jó az osztrák nafta.
Misel, a 6,4-eden meglepődtem, mert nekem kifelé 5,7 volt a fogyim ungárise benyával, az osztrák benyából is van még mindig kb 1/3 tanknyi ~450 km után. Pedig nekem nincs is 6. sebesség
. Nem értem.
Én bátran kijelentem, hogy az osztrák 95-ös sokkal jobb a magyar (Jet kutas) 98-asnál, mert én ez utóbbit szoktam tankolni, és hát köpni nyelni nem tudtam a különbségenBiagio írta:Még találn azt is megmerem kockáztatni, hogy az ottani 95-ös az itthoni 98-nak felel meg.
Misel, a 6,4-eden meglepődtem, mert nekem kifelé 5,7 volt a fogyim ungárise benyával, az osztrák benyából is van még mindig kb 1/3 tanknyi ~450 km után. Pedig nekem nincs is 6. sebesség
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ngabeee 2008 ápr. 28, 01:03 pm-kor.
Repül a Corolla, ki tudja, hol áll meg...
Today, Tomorrow, Toyota Corolla '98 1.3 sedan
Today, Tomorrow, Toyota Corolla '98 1.3 sedan
- decaon16
- Aktív fóruméletet élõ

- Autód gyártási éve: 1997
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: G6
Én is ezen tények tudatában vagyok meglepve!ngabeee írta:Misel, a 6,4-eden meglepődtem, mert nekem kifelé 5,7 volt a fogyim ungárise benyával, az osztrák benyából is van még mindig kb 1/3 tanknyi ~450 km után. Pedig nekem nincs is 6. sebesség. Nem értem.
1997 E11 Liftback 1,3 G6

- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Kapcsolat:
Misel és Ngabeee motorja teljesen ugyanaz gyárilag!
A G6 motorikusan semmit sem jelent. Csupán plusz felszereltség és a 6os váltó. De uúgy 1.3as 4EFE van mindkettőben.
A G6 motorikusan semmit sem jelent. Csupán plusz felszereltség és a 6os váltó. De uúgy 1.3as 4EFE van mindkettőben.
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)