Ha érdekelne valakit. Egy motor bele és mehet a ringre, szlalomra, akár amatõr rallyra. Ha nagyon muszáj adom a váltót és a féltengelyeket is.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Egyébként meg lehet a feelingje ezeknek a cressiknek (utolsó Cressidák egyike)
Klubelnök
Hát nagyon megtetszett ez a kocsi, sztem annyira nem gázos, bár nem láttam élõbe. Vmi fékkel kapcsolatos témája van amit pontosan nem tudott megmondani az ember, és a szokásosak + nincs rajta mûszaki, de az se gond. Ózdra kéne lemenni érte, szal valszeg vmi nepper cigányemberé lehet, attól meg hazarohannék egybõl ,ha nem iratnánk át az lenne jó. Meg ha nem állna a garázsba egy majdnem ugyan ilyen, de lettek volna ötleteim rá ha még a héten fentlesz akk 50 ért bekérdezem...
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
Ez minimum 1,5-2 hónapja fentvan, még amikor elkezdtem nézegetni a Corollákat nekem is megütötte a szememet. Jól néz ki, de szerintem elég drágán adja!
[web]http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... dx-4323250[/web]
Valakinek?
Ragaszkodik hozzá, hogy ha nem viszi el valaki , akkor viszi a méhecskébe.
Elvileg holnap megnézik valami románok...
Nekem pont zsoké lenne, de még nem ment el a Lada.
1981 - Toyota Starlet KP62
1983 - Toyota Corolla AE86