kori írta:Sziasztok!
Cserélnem kell az e 10-ben diesel kettõ féltengelyt,milyen errõl leszedni leütõs vagy gyûrûs?
Ha valaki tudjon irja már meg légyszives.
Váltóolaj leenged, féltengely anya lelazít, alsó gömbfej kiköt, féltengely belsõ csuklónál kiüt (benzinesnél van a belsõ csuklón egy horony körbe, gondolom Dieselnél is....ott lehet kínálni neki.)
kori írta:Sziasztok!
Cserélnem kell az e 10-ben diesel kettõ féltengelyt,milyen errõl leszedni leütõs vagy gyûrûs?
Ha valaki tudjon irja már meg légyszives.
Váltóolaj leenged, féltengely anya lelazít, alsó gömbfej kiköt, féltengely belsõ csuklónál kiüt (benzinesnél van a belsõ csuklón egy horony körbe, gondolom Dieselnél is....ott lehet kínálni neki.)
Én kuplung csere miatt vettem ki õket - a féltengely anyát levettem, és utána ki tudtam bújtatni a kerékagyból - egy bontással kevesebb
E10 elsõ hangszórók 86160-12430 15W 4ohm
Tökéletesen szól, szép állapotú, csak Sony Xplod-ra cserélve feleslegessé vállt. 1500/darab, Királyrétre is vihetem.
zoli99 írta:Jó kérdés... Visszakérdezek: mi van fordítva rajtuk? )
Max ha a sín felfogatása nem stimmel az okozhat gondot, de gyanítom az balkormányos sínt használva még így is jó lehet.
horvatht írta:Lehet, hogy hülye kérdés, de akkor nem minden fordítva van rajtuk?
Pl. jobb kormányos vezetõoldali ülés állítható deréktámasz ezentúl anyósé lesz, ülésmagasság állítás szintén, hacsak nem volt mindkét oldalon... szóval, minden, ami eddig vezetõ oldal volt, ezentúl "anyós" oldal lesz. Vagy nem?
1993 1,3 Corolla xli 16V hatchback volt, E11 Corolla kombi '98 volt